Ontdek 3 redenen waarom het manifesteren van overvloed nu voor voor jou gaat werken

Moe van het gevoel van vast te zitten in het leven? Ga vandaag nog aan de slag met de affirmatie challenge en manifesteer overvloed

 

Als je begint met affirmeren... en echt gefocust wilt zijn op het manifesteren van je doelen.. dan weet je waarschijnlijk wel hoe lastig het kan zijn om de juiste affirmaties te vinden, of om resultaten te behalen.

Ik herken het!

Want zo een 12 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om te beginnen met affirmeren, manifesteren en me te gaan verdiepen in de wet van aantrekking. Omdat ik enorm vast zat in het leven. Ik had veel ideeën, verlangen en doelen. Maar ik kwam maar niet vooruit. Tot ik begon te affirmeren en me open stelde voor de wet van aantrekking. In het begin, ging het moeilijk. Ik affirmeerde verkeerd, met affirmaties die niet werkte. Ik zat in de verkeerde mindstate. Ik affirmeerde niet regelmatig. Ik twijfelde of het allemaal wel werkt.En ik zag geen resultaten. Bijna opgegeven, totdat ik mijn tactiek had aangepast, en mind-set. Toen veranderde alles, een doorbraak.

Die doorbraak vond zo een 9 jaar geleden plaats. ALlemaal omdat ik de juiste affirmaties had, en in de juiste mind-state was. Dagelijks ging ik aan de slag en zag mijn leven transformeren. Niet alleen persoonlijk, maar vooral ook op zakelijk vlak en financieel. Sindsdien is affirmeren nog nooit zo leuk en makkelijk geweest.

3 redenen waarom manifesteren voor mij begon te werken:
- ik gebruikte effectieve affirmaties met hoge energiefrequentie
- ik zende de juiste energie uit, en had de juiste mindset
- ik affirmeerde dagelijks 5 minuten, regelmaat!

Nu ga ik de affirmaties die ik de afgelopen 9 jaar heb gebruikt om succes te behalen delen. Ook leer ik je hoe je de juiste energie kunt uitzenden en in de juiste mindstate komt. De E-book heb ik zo opgesteld dat er ook regelmaat in zit. Dagelijks ga je aan de slag, 21 dagen lang een affirmatie. En dit kun je altijd blijven herhalen want het E-book is voor altijd voor jou!

Ik heb deze affirmaties eerder alleen gedeeld met goede vrienden. Nog aan niemand anders, en nu ga ik het ook delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Een paar voordelen:

  • Je hoeft niet meer op zoek naar affirmaties die werken
  • Je hoeft geen geld uit te geven aan dure manifestatie of affirmatie cursussen
  • Je verspilt nooit meer je tijd aan affirmaties die niet werken
  • Je zult affirmeren in de juiste mind-state, wat DE sleutel is tot succes behalen met de wet van aantrekking
  • Je hebt toegang tot mijn E-book met 21 affirmaties die mijn leven in positieve zin hebben getransformeerd
  • Voor slechts 15,99 heb je alle informatie die je nodig hebt.

    Ik behandel alleen de essentiële onderwerpen die er echt toe doen. De werking van de wet van aantrekking, het behalen van de juiste mindstate, en de 21 affirmaties. Je kunt vandaag al aan de slag.

    Klint werken met de wet van aantrekking en overvloed creeeren goed? Lees dan hier verder https://inneradvice.nl/products/affirmeer-en-manifesteer-challenge