12 veel voorkomende eigenschappen van een stier-vrouw

Het sterrenbeeld Stier worden beheerst door Venus, de godin van liefde en schoonheid. Stier-vrouwen zijn betrouwbaar, gracieus, onafhankelijk, bepalen hun eigen lot, en hebben veel emotionele moed. Een stier-vrouw is de meest stabiele, maar ook de meest wispelturige van de tekens.

De onderstaande 12 eigenschappen kunnen een Stier-vrouw intimiderend maar tegelijkertijd ook intrigerend maken.

1. Emotioneel stabiel en sterk
De vrouwelijke Stier is emotioneel zeer sterk en kan grote hoeveelheden stress aan. Die stress kan komen van haar werk, haar familie, of van haarzelf, maar ze bezwijkt zelden onder de druk, en vaak zal ze zelfs niet klagen of tekenen vertonen dat ze van streek is. Zij vermijdt het zoeken naar sympathie en zal in plaats daarvan vertrouwen op haar onafhankelijkheid en standvastigheid om zich door stressvolle situaties heen te slaan.2. Onafhankelijk
Onafhankelijkheid is een van de meest bekende karaktereigenschappen van een Stier-vrouw. Ze weet hoe ze dingen zelf voor elkaar moet krijgen en is zeker niet bang om een nieuw project op zich te nemen of anderen te leiden. Ze werkt vaak liever alleen dan in een groep. Een Stier-vrouw is assertief als dat nodig is, maar ze vindt het niet erg als iemand anders de leiding neemt, vooral als die iemand haar partner is in een romantische relatie.

3. Loyaal
Een typische Stier-vrouw is heel loyaal. Hoewel ze veel kennissen kan hebben, zal ze haar loyaliteit slechts tonen aan een paar goede vrienden. Ze staat altijd klaar om die paar te steunen of te begeleiden en zal teleurgesteld zijn als ze niet hetzelfde terugkrijgt. Stier vrouwen zijn ook kieskeurig in het kiezen van romantische partners, en het duurt over het algemeen een tijdje voordat ze iemand vinden aan wie ze zich zullen binden, maar als ze dat eenmaal doen, zullen ze loyale en toegewijde partners zijn.


4. Introvert
Velen zouden niet raden dat Stier vrouwen van nature introvert zijn, omdat ze niet aarzelen om leiderschapsrollen op zich te nemen en ze hebben er geen probleem mee om te gaan voor wat ze willen. Dit is echter een vrouw die tijd alleen nodig heeft om op te laden na met een grote groep te zijn geweest of te hebben gesocialiseerd op een groot evenement. Ze is vrij rustig en eigenwijs, die haar eigen schema wil plannen en dingen alleen wil doen. Haar innerlijke leven is zeer actief, maar tenzij ze je vertrouwd, zul je niet ingewijd worden in veel van haar gedachten.

5. Artistiek en sensueel
Natuur en esthetische schoonheid zijn erg belangrijk voor een stier-vrouw. Ze is een sensuele vrouw die geniet van muziek, lekker eten, en wandelen door een park, genietend van de schoonheid van de natuur. Over het algemeen is ze het gelukkigst in een artistieke ruimte of wanneer ze wordt omringd door de schoonheid van de natuur.

6. Echt
Maskers, façades, of valse indrukken zijn voor een Stier-vrouw niet te doen. Ze prikt daar door heen. Ze wilt dat mensen zichzelf presenteren zoals ze werkelijk zijn, en ze zal snel moe worden van degenen die om zaken heen dansen of proberen haar percepties van de werkelijkheid te vormen. Je kunt van een vrouwelijke stier verwachten dat ze altijd eerlijk is over wie ze is en wat ze wil. Ze is authentiek.7. Temperament!
In conflicten kan de Stier vrouw niet altijd eerlijk zijn over hoe ze zich voelt. In plaats van een ruzie te beginnen, negeert ze de kwestie eerst of reageert ze onverschillig. Een stier vrouw is enorm geduldig, en het kan even uren voordat dit geduld verloren is. Maar, als ze eenmaal haar geduld verliest, en haar breekpunt bereikt, dan kan haar uitbarsting onverwacht en intens zijn. Het is geen goed idee om een stier-vouw te pushen, commanderen of opzettelijk te provoceren. 

8. Liefhebster van de natuur
Stier vrouwen hebben geen bedenkingen over het uitdrukken van hun vrouwelijkheid en het kiezen van vrouwelijke stijlen, maar ze is niet te delicaat en vrouwelijk voor kamperen of wandelen. Ze is ook een vrouw die er van houdt haar handen vuil te maken. Een Stier-vrouw houdt van de stadscultuur, maar ze is milieubewust, brengt graag tijd door in de natuur, en zorgt voor dieren. Een Stier vrouw heeft de neiging te verlangen naar een rustige, vredige, en stille landelijke stijl van leven. Ze houdt van dieren.9. ijverig en hardwerkend
Wanneer een Stier-vrouw haar zinnen ergens op heeft gezet, geeft ze nooit op, en het is slechts een kwestie van tijd tot ze het bereikt heeft. Ze is niet bang om hard te werken en is een ijverige werker die geduldig zal volhouden tot ze af heeft waar ze aan begonnen is, ongeacht hoe lang het duurt.

10. Praktische intelligentie
Een stier  vrouw is meestal nuchter, rationeel, redelijk en praktisch. Ze gebruikt haar gezond verstand en maakt gezonde, voorzichtige oordelen gebaseerd op feiten en op haar perceptie van een situatie.

11. Goede Moeder
Een Stier-vrouw is een zeer attente, zorgzame moeder. Ze is een stabiele, liefdevolle en geduldige moeder die een kalmerende invloed heeft op haar kinderen. Zij duldt geen ongehoorzaamheid maar is zacht in de manier waarop zij disciplineert. Een Stier-moeder voedt haar kinderen op tot verantwoordelijke, zelfverzekerde, vertrouwensvolle, aangename volwassenen.

12. Wilt het beste
Stier vrouwen zijn slim met geld en over het algemeen verantwoordelijk. Toch zijn ze soms materialistisch en willen ze omringd worden met het beste. Maar het hoeft niet perse duur te zijn, het gaat vooral om de kwaliteit en de beleving van comfort en schoonheid. 

In hoeverre de details kloppen is natuurlijk afhankelijk van andere plaatsingen in je geboortehoroscoop, het sterrenbeeld is slechts de stand van de zon tijdens je geboorte

Een stier is een vast aardeteken, en wordt beheerst door Venus. Een stier-vrouw symboliseert verder liefde, schoonheid, verlangen, bezittingen, vruchtbaarheid, natuur, voorspoed, stabiliteit en overwinning 

Haar kalme, vredige en aangename energie kan je leven opfleuren en je geest versterken, ze zal een stabiele en kalme factor zijn in je leven, waar je altijd op terug kunt vallen, betrouwbaar en loyaal.

Herkenbaar? Laat het weten in de comments!

Laat een reactie achter