22 dagen tarot challenge 

Start vandaag jouw innerlijke reis door de 22 kaarten van de grote arcana van de tarot!

Leer de Grote Arcana van de tarot als geen ander kennen in slechts 22 dagen en ontvang een certificaat! 🙌

Tarot bevat zoveel informatie en symboliek. Als beginner is het enorm overweldigend. Al die gedetailleerde symboliek, getallen, kleuren en elementen.Veel mensen zijn geïnteresseerd in de tarotkaarten maar weten niet hoe ze in de praktijk toe te passen. Ze lezen een boek erover. Proberen de betekenissen te Googlen maar verdiepen zich niet daadwerkelijk in de tarot, waardoor ze uiteindelijk alsnog geen idee hebben wat de boodschap van een kaart precies inhoudt.Om de kaarten te gebruiken moet je het diepgaande verhaal als eerst begrijpen.

De start van de reis door de tarot begint bij de Dwaas, als eerste kaart. Je volgt het bijzondere verhaal door alle kaarten heen, tot de Wereld, de laatste kaart.De 22 dagen tarot challenge vertelt uitgebreid het verhaal van de kaarten waarnaast natuurlijk ook de diepgaande boodschap en betekenis ervan behandeld wordt. En om de kaarten echt te begrijpen koppelen we elke kaart terug naar jou en je leven. Je maakt een innerlijke reis door de tarot.

Lezen. Leren. Je intuïtie activeren. Nieuwe kennis opdoen. De kaarten terugkoppelen naar jezelf. Innerlijk werk. Reflectie. Een verbinding creëren met de kaarten. Evaluatie. Affirmatie. Dit is precies waar we mee aan de slag gaan in de 22 dagen tarot challenge 🔮

Ik heb de 22 dagen tarot challenge zo opgesteld dat dit de enige tool gaat zijn die jij nog nodig zult hebben. Je kunt vandaag al beginnen, en binnen minder dan 1 maand een goed begrip hebben van de kaarten waardoor jij leggingen voor jezelf of een ander kunt doen.Na het doorlopen van de challenge heb je alle informatie, inzichten en boodschappen tot je gekregen. Waardoor ik met zekerheid kan zeggen dat jij 100 % bekend bent met de grote arcana. Net als professionele tarot lezers. En daarom ontvang je na afloop een prachtig certificaat 🌟

De 22 dagen challenge vraagt slechts 10 tot 15 minuten van jouw dag!

 Heb je het in je om dagelijks even een momentje voor jezelf te plannen? Doe dan NU nog mee. En ontvang dagelijks voor 22 dagen lang een mail van mij met de challenge!

Ook jij kunt je tarot kennis vergroten en de kaarten leren begrijpen. Op een leuke en gemakkelijke manier in mijn 22 dagen Tarot challenge, waarin je dagelijks 1 mail ontvangt waarin we per mail 1 kaart uitgebreid behandelen.De tarot is het antwoord tot veel moeilijke situaties, obstakels en gebeurtenissen. Het is een waardevolle tool om inzicht te verkrijgen en antwoorden te ontvangen. En hoe goed is het als je de kaarten kunt leggen voor jezelf, of voor een ander?

In de 22 dagen tarot challenge maak je een reis door de tarot, terwijl je ook dichter bij jezelf komt. Je ontdekt de geheimen van de mystieke 22 hoofdkaarten, en koppelt elke kaart terug naar jou en je leven. Nu kun je eindelijk op een leuke en effectieve manier de tarot leren. Je zult na de challenge moeiteloos de kaarten begrijpen. Niet alleen de kaarten, maar het hele verhaal van de Grote Arcana. En, zul je bijzondere leggingen voor jezelf of een ander doen.

Tarot wordt al eeuwenlang gebruikt als een hulpstuk om antwoorden inzicht en advies te verkrijgen en dat is niet zonder reden.

Ontdek wat zoveel andere al weten over de tarot; de spirituele hulptool.

Duik in de bijzondere wereld van tarot en ontdek waarom tarot zo geliefd is bij zoveel mensen verspreid over de hele wereld

22 tarot dagen Challenge

€33,33

TAROT CHALLENGE

Altijd al benieuwd geweest naar de mystieke tarot en de betekenissen ervan? Wat zijn de boodschappen, en hoe kun je die interpreteren? Wil je de tarot kaarten leren begrijpen? Doe dan mee met de 22 dagen tarot challenge. Je hebt na de challenge diepgaande kennis en inzicht over de 22 kaarten van de grote arcana. Je ontvangt dagelijks een challenge, een moment van reflectie, tijd voor een ''me-moment!'' waarin we de kaarten ook koppelen en reflecteren naar jouw en je leven.

Versterk je intuitie

Verbind je 22 dagen lang met de Tarot en versterk je intuïtie, kom in contact met je hogere zelf en stel je open voor kosmische begeleiding en bewustwording. Je gaat je dagelijks afstemmen op een tarot kaart die we reflecteren naar jezelf. Je leert de kaart begrijpen door middel van uitgebreide heldere informatie, afbeeldingen, bijzondere inzichten, waardevolle boodschappen, affirmaties, en diepgaande vragen die gesteld gaan worden. Aan het einde van jouw deze innerlijke tarot-reis, heb je heel een mooie inzichten verzameld en nieuwe wijsheid en kennis opgedaan! Zowel over jezelf, als de tarot. De 22 dagen tarot challenge is volledig digitaal, en kun je dus altijd bewaren en teruglezen.

Je ontvangt een certificaat aan het einde van deze 22 daagse Tarot challenge!

Het verhaal van de tarot

Elke tarot kaart in deze challenge zal je in staat stellen om diepgaand inzicht te verkrijgen, in jezelf, je emoties, je leven, je doelen, je toekomst, relaties en meer. We beginnen bij de eerste kaart van de Tarot, De Dwaas, waar het verhaal van de Grote Arcana begint, en eindigen bij de laatste kaart, De Wereld. De eerste kaart, De Dwaas, is de hoofdpersoon van dit verhaal, en zijn ervaringen terwijl hij leert, groeit, en zijn weg door het leven maakt worden vertegenwoordigd door de 21 kaarten die volgen Deze verhaallijn is een geweldige beschrijving van de prestaties, de tegenslagen en de lessen die we allemaal leren terwijl we beproevingen van ons leven doormaken, en die aan het eind van onze reis uitgroeien tot hele, complete lessen, ervaringen en wijsheden.

Testimonials

22 dagen tarot challenge, aanbieding loopt nog even, begin nu aan jouw tarot reis!

Dagelijks 1 mail

22 dagen lang dagelijks een mail met de challenge in een helder en uitgebreid PDF bestand. Altijd terug te lezen, ook na de challenge. De informatie heb je voor altijd tot je beschikking!

Uitgebreid en gedetailleerd

Vol uitgebreide informatie en inzicht, affirmaties, vragen, en meer om tot een diepgaand begrip van de tarot te komen

Gelijk beginnen

Starten wanneer jij wilt, volledig op eigen tempo! Begin vandaag al, na je bestelling ontvang je direct de eerste challenge!