7 eenvoudige manieren om je intuïtie te activeren

Als je een sterke intuïtie wilt, dan ben je op de juiste plaats. Dat komt omdat je op het punt staat om 7 manieren te ontdekken waarmee je je intuïtie activeert!

En het goede nieuws is dat deze methode zelfs werkt als je nooit je intuïtie volledig benut omdat je er niet op vertrouwt. Juist dan, want met deze 7 manieren activeer je je intuïtie gemakkelijk waardoor je een kickstart kunt maken.

Heb je wel eens meegemaakt dat je ineens een enorm voorgevoel had dat er iets stond te gebeuren, en tot je verbazing werd die intuïtie uiteindelijk vertaald naar de werkelijkheid?

Als je ergens een sterk gevoel over hebt, zonder dat daar een logische basis voor is, dan heet dat intuïtie. Er zijn drie verschijningsvormen die veel voorkomen: helderziendheid of "het derde oog", helder aanvoelen, en aanvoelen door te luisteren.


Waarom de noodzaak om intuïtie te ontwikkelen, vraag je je af? 
Een goede intuïtie bevorderd ook communicatie met je gidsen en engelen.  Het maakt je begripvoller en compassievol naar de mensen om je heen; het weerhoudt je er vaak van degenen van wie je houdt te kwetsen, omdat je intuïtief genoeg bent om hen te begrijpen. Het versterkt de connectie met het Universum, engelen, gidsen en je hogere zelf.

Intuïtie maakt je ook veel creatiever dan ooit. Intuïtie betekent dat er meer creatieve stromen vrijkomen voor welke vorm van expressie dan ook. Tenslotte heeft intuïtie een helende kracht. Deze helende kracht is niet in de fysieke zin, maar in het graven diep in je ziel om sommige negatieve energie begraven in het uit te roeien.

Met dat gezegd hebbende, ben je klaar om je intuïtie te ontwikkelen? Hier zijn enkele eenvoudige manieren om deze gave te activeren:

1. Hypnose
Laat je hypnotiseren. Hypnose is niet beperkt tot het kijken naar een pendel die heen en weer beweegt, er is meer! Voer bijv. zelfhypnose uit of je kunt gebruik maken van hypnotische programma's die jouw intuïtie kunnen versterken.


2. Meditatie
Mediteren betekent vrede vinden in jezelf. Als je geest en hart vol zitten met teveel bagage en pijn, kun je dat deel van jezelf niet tot rust brengen dat uiteindelijk je intuïtie zou kunnen opwekken. Er zijn zoveel manieren om te mediteren, vind een manier die voor jou werkt


3. Denk positief!
Een zorgeloze, angstvrije staat kan zoveel doen om je intuïtieve vermogen te verbeteren. Door positief te blijven, trek je goede energie aan die in staat zou kunnen zijn om gevoelens en gebeurtenissen gemakkelijk te herkennen. 4. Laat gewoon los.
Wat betekent dit? Als je op het punt staat een grote beslissing te nemen, laat dan alle remmingen los en vind een rustige plek in jezelf om te ontdekken waar het loslaten je gebracht heeft. Soms moet je gewoon luisteren naar de stem in je, en die stem zal niet naar buiten komen tenzij je loslaat.5. Verwacht niet meteen een antwoord
Na het loslaten van de remmingen en al die dingen die je tegenhouden om helder te denken en te voelen, verwacht nooit meteen een antwoord. Verwacht nooit dat het "voorgevoel" meteen in je schoot zou vallen. Geef het wat tijd, dan zul je verrast zijn.

6. Geloof in je eerste indrukken.
Meestal komen eerste indrukken voort uit intuïtie. De twijfels komen erna. Scherp kort inzicht? Dat is meestal je intuïtie.

7. Blijf gelukkig!
Geluk trekt immense kracht aan en die kracht omvat intuïtie. Om je intuïtie aan te boren, moet je motivatie geluk en tevredenheid zijn. Met dat uitgangspunt zal intuïtie je gemakkelijk afgaan.

Intuïtie is nuttig, want soms leidt het je naar iets wat je anders niet kunt bereiken.  Beslissingen zijn gemakkelijker te nemen als je bekend bent met deze gave. Ontwikkel je intuïtie nu en pluk er de vruchten van die je je nooit had kunnen voorstellen.

Intuïtie is iets natuurlijks en veel mensen weten niet dat ze over een natuurlijke intuïtie beschikken. En dat is de reden waarom veel mensen vastlopen en falen in hun connectie met hun intuïtie - ze missen cruciale stappen en informatie.

Heb je hulp nodig bij het begrijpen van je eigen intuïtie en hoe je intuïtie kunt onderscheiden van je eigen gedachte?

Ik snap het, het is soms erg lastig. Vooral als je niet weet hoe te beginnen.

Ben je het beu om wel inzichten/boodschappen te krijgen van je intuïtie, maar de boodschap niet kunnen interpreteren? Of begrijp je nog niet hoe de boodschappen van je gidsen en het Universum tot je door komen? 

Herkenbaar?
- Je wilt echt je intuïtie activeren en toepassen, maar in plaats daarvan loop je vast in je interpretatie van de boodschap.
- Je kijkt om je heen en iedereen lijkt het te begrijpen, maar het werkt nog niet echt voor je.
- Je wilt je eigen gedachte en indrukken onderscheiden van je intuïtie, maar dat is lastig en frustrerend als je niet weet hoe. 

Download mijn mini e-book voor slechts €5,99 ''Begrijp en ontwikkel je intuitie'' van 13 pagina's + 2 intuïtie oefeningen. Je leert  in dit e-book je eigen intuïtieve taal te creëren en onderscheid te maken tussen intuïtie en gedachte! Je zult merken dat het proces veel vlotter en soepeler verloopt als je deze technieken en tips toepast!


Bestel vandaag en ontvang 15 affirmatie kaarten die je intuïtie een boost geven. E-book + 15 affirmatie kaarten, beide voor slechts €5.99 Direct in je mail

Bestel direct

Laat een reactie achter