8 essentiële tips voor tarot beginners!

Vraag je je af of je ooit in staat zult zijn om accurate tarot readingen voor andere te doen? Wat moet je precies doen om een goede tarot lezer te zijn? Heb je een speciale gave nodig om tarot readings te kunnen doen? Het goede nieuws is dat deze iedereen zichzelf stelt in het begin, en in de fase vanhet oppakken van je eerste tarotdeck en je zelfverzekerd voelen in het doen van tarot readingen kan frustrerend zijn. 

Mijn eerste advies is om in gedachten te houden dat niemand verwacht dat je een expert tarot lezer bent als je net begint. En, vergeet niet dat tarot een intuïtieve kunst is, en we hebben allemaal intuïtie, wat betekent dat iedereen het kan leren.  Het is gewoon een kwestie van tijd, en vooral het ontwikkelen van die intuïtie en het vinden van de beste manier voor het kanaliseren daarvan.

Oefening is de sleutel, hoe meer je oefent, hoe sneller je vooruitgang zult merken

Tarot leren kan tijd kosten en soms overweldigend zijn. Maar je kunt je de start een beetje minder hobbelig maken door een aantal tarot tips voor beginners te volgen.

1: Kies een goed tarot deck

Kies een tarot deck die jou persoonlijk en intuïtief aanspreekt. Het is niet ideaal om gewoon maar een tarot deck te kiezen. Neem de tijd bij je selectie en volg je gevoel. Controleer de afbeeldingen en of ze je aanspreken. De meest populaire tarot deck is de originele, rider waite deck.

2: Bestudeer je tarot deck

Als je eenmaal je tarot deck hebt gekozen, moet je vertrouwd raken met de kaarten en de individuele betekenis ervan.  Besteed tijd en studie aan de kaarten, zowel de betekenis als de afbeelding. Download mijn e-cursus tarot, van 90+ pagina’s om je op weg te helpen.  De e-cursus Tarot opent een nieuwe wereld, vol symboliek en waardevolle informatie waardoor je zelf aan de slag kunt met de tarot. Leer de kaarten kennen en voorzie jezelf van interessante informatie voor jezelf, je levensloop en zelfs voor andere. Als je de tijd neemt om de tarot te leren heb je daar de rest van je leven plezier aan. Want, de tarot zal altijd een hulpstuk en bijzondere richtingaanwijzer zijn voor je.  De e-cursus is nu in de aanbieding en direct te downloaden, profiteer van de hoge korting! https://inneradvice.nl/pages/e-cursus-tarot

Analyseer ook de achtergronden en de symboliek in de afbeeldingen, je zult dan een goed begin vormen van de boodschappen die de kaarten je sturen.

3: Zuiver je kaartspel/tarot

Het is belangrijk om je kaarten regelmatig te reinigen, of het nu nieuw of tweedehands is, want een deck draagt energie met zich mee. Je deck moet je eigen energie dragen. Om je deck te reinigen, is soms een snelle shuffle genoeg om vastzittende energie te verwijderen.  Schud de kaarten om ze te reinigen.

Maar andere keren zal je intuïtie je vertellen dat er meer nodig is.Je zult weten wanneer je verbinding met je deck niet goed voelt en dan moet je een van deze manieren om tarot decks te reinigen overwegen

Meditatie
Sluit je ogen en houd je kaarten met beide handen vast. Ontspan en visualiseer hoe je energie naar je tarot deck stroomt en je kaarten op een beschermende manier omringt.

Salie
Brand wat gedroogde salie en ga met het deck door de rook meerdere malen

4: Wees in de juiste gemoedstoestand

Zorg ervoor dat je in de juiste gemoedstoestand bent voordat je start met een reading. Je moet je namelijk evenwichtig en ontvankelijk voelen om accurate inzichten te verkrijgen. Je geest moet rustig zijn om in een ontvankelijke modus te kunnen zijn. Als je in staat bent om je innerlijke praat tot zwijgen te brengen, zal je intuïtieve gevoel worden versterkt. Een rustige geest geeft je toegang tot je hogere zelf en stelt je in staat om zijn oneindige kennis te kanaliseren. Als er veel mentaal gebabbel is, zul je geneigd zijn je te laten leiden door informatie die vanuit je ego naar je toekomt, wat je niet de meest nauwkeurige lezingen zal opleveren.

5: Begin met een eenvoudige tarotleggingen

Laten we eerlijk zijn, een 20-kaarten legging kan overweldigend zijn! Het kan erg verleidelijk zijn om het te doen, maar mijn advies is om het in het begin eenvoudig te houden. Probeer te beginnen met iets kleiners zoals één kaart, of 3.

6. Oefen op jezelf

Een goede manier om te beginnen met tarot lezen is om regelmatig voor jezelf te lezen. Houdt ook een tarot dagboek bij of een tarot notitieboek. Lees veel tarotboeken. Bij het oefenen kun je alle informatie en notities zo vaak als nodig is raadplegen. Als je in staat bent om nuttige inzichten uit je eigen lezingen te halen, dan is de kans groter dat je hetzelfde voor anderen kunt doen. Oefen met vrienden of familie.  Je kunt ze dan om eerlijke feedback vragen

7. Volg je intuïtie

Iedereen heeft zijn eigen unieke visie en manier om de kaarten te interpreteren. Natuurlijk, tarot kaarten specifieke betekenissen, maar iedereen kan er een eigen twist aan geven. Dit komt omdat iedereen zijn intuïtie zal volgen bij het interpreteren van de kaarten en elke betekenis in een andere situatie een ander inzicht kan bieden. Iedere kaart zal ook een andere betekenis hebben, afhankelijk van waar en hoe die in een legging terechtkomt. Als je oefent, zul je beginnen met het ontwikkelen van het vermogen om beter te kijken naar elke kaart en illustratie en beginnen met het geven van diep betekenisvolle boodschappen op basis van wat resoneert.

8. Stel de juiste vragen

Het stellen van de juiste vragen is erg belangrijk. Ten eerste, het stellen van ja/nee vragen zal je niet echt iets met diepgang geven, omdat het gesloten vragen zijn. Open vragen zullen je veel meer inzicht geven om mee te werken.

Een voorbeeld van een gesloten vraag is: "Zal ik dit probleem overwinnen?

Een voorbeeld van een open vraag is: "Wat heeft me tegengehouden om dit probleem op te lossen?

De eerste vraag kan alleen met ja of nee beantwoord worden, de tweede vraag geeft ruimte voor diepere reflectie en inzicht in hoe je een specifiek probleem kunt oplossen.

"Wanneer" en "moet ik" vragen zullen je waarschijnlijk geen duidelijkheid verschaffen. Kaarten bepalen je lot niet. Je moet zelf levenskeuzes maken door je vrije wil te gebruiken.

Je vaardigheid om goede vragen te stellen zal met de tijd en oefening komen, maar hier zijn een paar voorbeelden van vragen die nuttig zijn:

"Van welke energie moet ik me bewust zijn om...

Waar moet ik me bewust van zijn als ik besluit om ...'' te doen

Hoe kan ik mijn vermogen verbeteren om...

Wat staat mij in de weg om mijn doelen te bereiken?

"Wat levert mijn huidige plan niet op?

"Wat moet ik weten?

"Hoe weet ik wanneer?

Behoefte aan een persoonlijke tarot reading? Profiteer dan alleen vandaag nog van de aanbieding op de uitgebreide 10 kaarten tarot reading. En ontdek wat er voor jou in de bijzondere kaarten naar voren komt. Wat zijn de inzichten en boodschappen voor jou persoonlijk? Welke kaarten komen naar voren en willen ze je vertellen? Tarot biedt diepgaand inzicht, maar ook advies en voorspellingen. Profiteer  van de aanbieding en ontvang de reading snel en gemakkelijk binnen 24 uur. Vol inzichten adviezen en bruikbare adviezen, wat voor ju van belang is komt automatisch naar voren.

Tarot 10 kaarten reading:

Laat een reactie achter