De betekenis van dubbele getallen

Heb je wel eens op je mobiel gekeken om te zien dat het ‘’toevallig’’ 11.11 uur is? Of misschien heb je opgemerkt dat je favoriete nummer precies 3 minuten en 33 seconden duurt. Of tijdens het afrekenen, zoals bijvoorbeeld een kop koffie wat precies 2,22 kost. Of onderweg op een kenteken of verkeersbord. Toevallig, toch? Of toch niet.. want deze dubbele getallen worden engelen getallen genoemd en in de metafysische sferen, zijn er geen toevalligheden.

Dus wat betekenen ze? Wat vertellen ze ons? En hoe kunnen we met ze werken? Laten we er eens in duiken.

Wat zijn engelengetallen? 

Binnen de numerologie zijn engelengetallen getallenreeksen (meestal drie of vier getallen) die herhaling bevatten (zoals 111 of 4444) en/of patronen (zoals 321 of 8787). Hoewel ze op de meest gewone plekken en momenten kunnen verschijnen, trekken deze dubbele getallen onze aandacht

De reden dat we gefascineerd zijn door dit fenomeen is hun symboliek: deze boodschappen zijn signalen van het universum die inzicht, wijsheid en richting geven.

Of je ze nu toeschrijft aan engelen, gidsen, voorouders, geesten, of gewoon een hogere staat van je eigen bewustzijn, engelengetallen kunnen bevestigen dat je op het juiste pad bent, een onschatbaar inzicht verschaffen in een gecompliceerde situatie, of zelfs de krachtige, mystieke betekenis verlichten achter terugkerende thema's die je in je leven ervaart.

Geloof het of niet, de kracht en betekenis van het herhalen van gehele getallen is eigenlijk al honderden jaren bekend. De oude Griekse filosoof Pythagoras was een briljant wiskundige, en geloofde dat onze werkelijkheid een fysieke manifestatie is van de energetische vibratie van getallen.

Of je nu gelooft dat engelen je specifieke boodschappen sturen of dat je onderbewustzijn je bewustzijn bevestigt, engelengetallen hebben een blijvende indruk gemaakt op onze psyche. 

Waar kan je engelen getallen vinden?

Een deel van wat engelen nummers zo magisch maakt is dat ze verschijnen op de meest gewone plaatsen. Engelen nummers verschijnen op klokken, tijdstempels, en wekkers. Ze verschijnen in adressen, telefoonnummers, en nummerplaten. Engelen nummers kunnen zelfs opduiken in ontvangstbewijzen, prijskaartjes, en reisroutes.

De reden dat engelen nummers verschijnen in de meest alledaagse sferen en plaatsen is omdat het spirituele universum opzettelijk een vriendelijke herinnering stuurt dat je door iets groter beweegt dan welke dagelijkse omstandigheid dan ook ooit zou kunnen uitdrukken. Je bent op een missie. Er is een doel. En, vooral wanneer de weg voor je mistig en onbekend aanvoelt, kan de aanwezigheid van een engelennummer aanvoelen als een warme omhelzing.

Wat betekenen engelen getallen?

Een van mijn favoriete aspecten van engelengetallen is dat hun betekenis persoonlijk is. Bijvoorbeeld, de ene persoon kan "333" zien als een teken dat ze op het juiste spoor zitten, terwijl iemand anders "333" kan ervaren als een bevestiging van intuïtie. Wanneer je een engelengetal waarneemt, raad ik je aan om het te noteren en op te schrijven welke gedachten, ideeën of indrukken er in je opkomen. Op die manier kan je een unieke relatie met dat engelengetal opbouwen en, telkens wanneer het in de toekomst opduikt, heb je al gedefinieerd wat die reeks betekent in je leven.

In de numerologie dragen verschillende getallen echter verschillende symboliek, dus als je je unieke relatie met engelengetallen begint te ontwikkelen, kun je werken met de krachtige spirituele interpretaties van cijfers om de betekenis achter bepaalde reeksen te begrijpen.

Betekenissen van een aantal getallen

000 of 0000
nieuwe kansen - nieuwe start - nieuw cyclus - creatie - beslissingen

333 of 3333
magnetische creativiteit - nieuwe talenten - bescherming van je engelen - je gaven groeien. 

555 of 5555
grote verandering - transformatie - opschudding - verschuiving, besluiten

En zo zijn er nog veel meer dubbele getallen die we waarnemen

Zie jij ook regelmatig dubbele getallen? En ben je benieuwd naar wat de boodschap hiervan is? Wat het je wilt vertellen? Wat de inzicht is, en waarom je dit ziet

Het kan soms moeilijk zijn om de boodschappen van het Universum te interpreteren en te vertalen.

In de nieuwe reading ‘’Dubbele Getallen reading’’ wordt het getal dat op jouw pad is verschenen en jij regelmatig ziet uitgebreid onder de loep genomen en geanalyseerd, en dan wordt er een boodschap gechanneld.

De boodschap die voor jou naar voren komt geeft diepgaand inzicht over de betekenis van het getal maar geef vooral uitgebreid inzicht. Je zult de betekenis en de boodschap van het getal beter begrijpen en de aanwijzingen, richtingen en adviezen van het Universum beter kunnen toepassen. Zo pas je kosmische leiding toe en zul je wanneer je het getal weer ziet weten dat je op 1 lijn ligt met het Universum.

4 reacties

 • Ik zie al een half jaar 4 a 5 keer per week 0.00.

  Eleonora van Vugt
 • Goedemorgen,
  Ik zie vaak dubbele getalen op de klok zoals, 5.55, 00.00, 22.22, 11.11, deze nummers zijn zo opvallend geworden voor mij! Wat betekent het?
  Alvast bedankt voir uw antwoorden.

  Mil
 • Als ik op een klok of wekker kijk dan zijn het meestal dubbele getallen, heb al naar een boek gezocht maar niet gevonden ik wilde graag de betekenis er van weten 1111 1515 1212 444 enz. ik dacht altijd hoe is het mogelijk .Maar leuk om te zien dat er meerdere mensen zijn die dat hebben

  Thea Hofland
 • Ik zie veel en vaak getallen reeksen. 333 444 555 1414 777
  Wat mag ik hieruit opmaken. Het zijn er zoveel, echter komen ze allemaal vaker terug.

  Jennifer

Laat een reactie achter