De hoofd lichtwerkers types, welke ben jij?

Heb je altijd al jezelf beter willen begrijpen? Weten waarom je zo gevoelig bent, en hoe je dat in evenwicht kunt brengen?  Begrijpen waarom je je zo sterk voelt over sommige dingen, en waarom al die negatieve energie in onze wereld je zo diep raakt? Er is een grote kans dat als je iets van dit alles voelt, je een lichtwerker bent. Op zoveel manieren anders zijn dan andere mensen heeft je eigenlijk een voordeel gegeven in het leven. Je ziet de wereld zo anders dan anderen, en daarom heb je het vermogen om ware magie te creëren en de verandering te zijn die je in de wereld wilt zien.

Er zijn een aantal hoofd lichtwerkers types.
Er zijn in wezen een aantal hoofdtypen en ieder van ons die zichzelf herkent als zijnde op een spirituele missie in dit leven, valt onder één van van deze typen.

SCHRIJVER
Als de type schrijver ben je hier om je gedachten, visioenen, dromen en inzichten te delen via de geschreven vorm. Misschien word je geroepen om artikelen te schrijven, je eigen blog te maken, voor een tijdschrift te schrijven, of voor andere te schrijven. Wat het ook is dat je uiteindelijk gaat doen, je bent hier om anderen te inspireren en te begeleiden naar een beter begrip en zelfrealisatie door middel van je gave om te schrijven. 

MEDIUM/SPIRITUEEL WERKER
Je bent geboren met een of meerdere paranormale gaven zoals helderziendheid, helderhorendheid of heldervoelendheid. Je bent zeer intuïtief, hoogsensitief en hebt een natuurlijk aantrekkingskracht tot het ''verborgene''. Je kunt werken als medium waarin je boodschappen van geesten en andere dimensies overbrengt. Of je bent een astroloog, tarotist, en beoefent een ander occult of spirituele beroep.

HEALER
Als Healer ben je hier om je healingvaardigheden met anderen te delen. Je grootste kracht ligt in je verbazingwekkende helende vermogen, en er is een grote kans dat je door een rotsachtig verleden bent gegaan, en eerst moest leren hoe je jezelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kon helen, voordat je gekwalificeerd was om anderen ook te helpen. 

SPIRITUEEL LERAAR
Als leraar ben je hier om anderen te begeleiden en te onderwijzen. Je grootste kracht ligt in je diepe inzicht en wijze aard. Je bent waarschijnlijk vaak een oude ziel genoemd. De waarheid is - jij bezit een begrip dat jouw fysieke leeftijd ver te boven gaat, en dit houdt rechtstreeks verband met je ziel. 

COUNSELLOR / COACH
Als counsellor ben je hier om anderen spiritueel te begeleiden. Je grootste kracht ligt in je diepe begrip van de ware aard van het leven, je grote empathie, je sterke intuïtie en je verlangen om anderen te helpen de uitdagingen van het leven op een constructieve en positieve manier aan te gaan. Mensen voelen zich op natuurlijke wijze aangetrokken tot je therapeutische aard, en je zult merken dat volslagen vreemden hun levensverhaal met je delen!

BODYWORKER
Als bodyworker ben je er om anderen te helpen meer fysieke kracht en vitaliteit te bereiken. Je zou geroepen kunnen zijn om anderen te instrueren in voeding, fitness, zelfzorg enzovoort. Je zou geroepen kunnen zijn om te werken als een soort massagetherapeut, yogaleraar enz. Wat het ook is, je bent geroepen om een diepgaand inzicht te hebben in de samenhang tussen geest, emoties, lichaam en geest, en hoe ze op elkaar inwerken en elkaar beïnvloeden, en om anderen hierover te instrueren. 

GEÏNSPIREERD LEIDER
Als leider ben je er om anderen te begeleiden. Je kunt geroepen zijn om in elk beroep te werken, maar je bent hier niet alleen om materieel succes te brengen, maar ook om anderen spiritueel wakker te schudden en hen te inspireren om de absoluut beste versie van zichzelf te zijn die ze kunnen zijn. Mensen kijken naar je op en zien je als een rolmodel - dus is het heel belangrijk dat je zelf altijd in overeenstemming leeft met de ware roeping van je ziel en je innerlijke intuïtieve leiding.

ALCHEMIST
Als alchemist ben je hier om anderen te begeleiden bij diepgaande innerlijke transformatie. Er zijn veel verschillende manieren en gebieden in het leven waarop je geroepen zou kunnen zijn om je gaven met anderen te delen. Je kunt in verschillende situaties geroepen worden, waar jouw licht heel hard nodig is. Je kunt geroepen worden om alles wat verouderd is uit te dagen, zodat het nieuwe gebouwd kan worden op de ruïnes van wat geen positief doel meer diende. Als Alchemist ben je ook altijd geroepen om je te verdiepen in je eigen innerlijke wereld, zelfverbetering en voortdurende transformatie

Als spiritueel lichtwerker ben je naar deze wereld gekomen om je licht te delen. Je ziel is hier gekomen om een dieper spiritueel pad te bewandelen, en dat begrip met andere te delen.


Ben jij een lichtwerker en zoekende naar je gaven en duidelijkheid rondom je missie? Deze reading schijnt uitgebreid en helder licht op jouw spirituele pad en onthult je unieke gaven.

Ook vertelt de reading hoe je deze vaardigheden kunt gebruiken en toepassen. De reading onthult je ware missie en geeft je richting en advies.

Slechts 10,99 en binnen 24 uur in je mail.

De wijst je de weg op je pad als lichtwerker en geeft duidelijkheid en verheldering in je gaven en missie zodat jij kunt starten met jouw lichtwerk

Lichtwerk, hetgeen waar jouw ziel hier nu voor is.

Ook laat de reading zien wat de uitdagingen kunnen zijn in jouw specifieke gaven en missie zodat je weet waar je rekening mee moet houden. ⭐

Als lichtwerker is het niet altijd makkelijk om te weten wat je lichtwerk, gave en doel precies is. Deze reading schijnt licht op jouw lichtwerk missie en gave en geeft uitgebreid inzicht 

Slechts 10,99 en binnen 24 uur in je mail. Klik op de afbeelding om naar de reading te gaan

1 reactie

  • Graag wat u door krijgt wat voor lichtwerker ik ben,dankjewel.

    Nathalie jakobs

Laat een reactie achter