De Nieuwe Maan in Leeuw en de onstuimige reis met Uranus

In de serene nachthemel van augustus, te midden van een kosmisch spektakel van planeten en sterren, treedt een krachtige en transformerende energie naar voren - de Nieuwe Maan.

Deze betoverende maanfase wordt versterkt door een unieke samenloop van astrologische gebeurtenissen, waaronder de dans van Venus en Uranus, die ons uitnodigen om diep in ons innerlijke zelf te duiken en onze prioriteiten en verlangens te verkennen. Laten we ons verdiepen in de betekenis en invloed van deze bijzondere Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus.

Het magische samenspel van Venus en de Zon
Met de retrograde Venus die zich exact conjunct de Zon bevindt, worden de schijnwerpers gericht op de kern van onze relaties en liefdesverbindingen. Dit kosmische duo nodigt ons uit om de diepten van ons hart te verkennen en onze innerlijke verlangens en waarden te omarmen. Als een waardevolle prelude tot de komende 19-maanden durende cyclus van Venus, markeert deze fase het begin van een nieuwe reis binnenin ons. Het is een tijd om de fundamenten van onze relaties te heroverwegen en onszelf open te stellen voor waarachtige emotionele verbindingen.

Nieuwe Maan in Leeuw: Een Dans van Creatieve Passie
De Nieuwe Maan in Leeuw brengt een uitbarsting van creativiteit, vitaliteit en passie met zich mee. Deze maanfase is als een onbeschreven blad, klaar om gevuld te worden met onze diepste dromen en verlangens. Het is een gunstige tijd om intenties te zetten voor persoonlijke groei, creatieve ontplooiing en het herontdekken van vreugde en passie in ons leven. Sta open voor inspiratie en laat je innerlijke kunstenaar schitteren, want deze Nieuwe Maan in Leeuw nodigt je uit om je authentieke zelf te omarmen en te delen met de wereld.

De Uitdagende Dans met Uranus: Een Tijd van Onrust en Verandering
De Nieuwe Maan staat in een opmerkelijke verbinding met Uranus, de planeet van onvoorspelbaarheid en innovatie. Dit aspect markeert het begin van een reeks nieuwe manen die nauw verbonden zijn met Uranus en die ons uitnodigen om ons aan te passen aan veranderingen en onze comfortzones te verlaten. Hoewel dit aanpassingsproces uitdagend kan zijn, opent het de deur naar onverwachte mogelijkheden en groei. Als we ons openstellen voor verandering en flexibiliteit omarmen, kunnen we ons leven transformeren op manieren die we voorheen niet voor mogelijk hielden.

Een Pad naar Genezing: De Harmonie met Chiron
De Nieuwe Maan in Leeuw straalt ook een harmonieuze verbinding uit naar Chiron, de gewonde genezer. Deze energie duidt erop dat de veranderingen die we omarmen niet alleen oppervlakkig zijn, maar ook diepere genezing en verzoening kunnen brengen. Als we bereid zijn om ons open te stellen voor transformatie en groei, kunnen we oude wonden helen en een nieuw perspectief verwelkomen.

Nieuwe Maan Affirmaties voor Manifestatie en Vernieuwing

 1. "Met elke nieuwe maan omarm ik een nieuw begin en laat ik los wat me niet langer dient."
 2. "Ik ben een magneet voor positieve energie, die met elke maancyclus kansen en overvloed aantrekt."
 3. "Terwijl de maan zichzelf vernieuwt, word ik ook vernieuwd, opgeladen en klaar om mijn dromen te manifesteren."

  De Oproep van de Sterren: De nieuwe maan reading

  De kosmische dans van de Nieuwe Maan in Leeuw en Uranus nodigt je uit om deel te nemen aan een diepgaande introspectie en verandering. Neem een moment om jezelf af te stemmen op de energieën van de hemel en stel jezelf open voor de veranderingen die op je pad komen. Luister naar de fluisteringen van het universum en laat je leiden door de stralende sterren die je begeleiden op je reis naar groei, genezing en zelfontdekking.

  Terwijl augustus ons omhult in zijn kosmische omhelzing, herinnert de Nieuwe Maan ons eraan dat we de regisseurs zijn van ons eigen leven. Laten we met open armen de uitdagingen en kansen omarmen die deze bijzondere maanfase met zich meebrengt. Laat de fonkelende sterren aan de hemel je begeleiden terwijl je een nieuw hoofdstuk begint, vol creatieve passie, diepgaande verbindingen en de belofte van een stralende toekomst.

Meer lezen

Venus is retrogade in leeuw,  een karmische periode van reflectie, loslaten en hereniging van zielsverwanten

Sirius portaal: een kosmische reis naar spirituele verlichting

De betekenis van veren (wit, grijs, zwart en bruin) en wat is hun boodschap?

2 reacties

 • Zeer treffend en voelbaar, 🙏

  Marisa Looijer
 • Prachtig geschreven begrijpelijk

  Caroline

Laat een reactie achter