De volle maan in Maagd op de 18e brengt spirituele groei, genezing en nieuwe gelukkige kansen

Volle maan
Volle manen - die plaatsvinden wanneer de zon precies tegenover de intuïtieve maan staat - bieden altijd een maandelijkse gelegenheid om projecten af te ronden die je zes maanden of zelfs twee weken eerder bent begonnen. Het zijn keerpunten, breekpunten, en een kans om alles wat je niet langer dient los te laten.

En met de volle maan van deze maand die in de geaarde, dienstverlenende, boodschapper Mercurius geregeerde Maagd valt, staan het verzamelen van informatie en communicatie centraal terwijl we werken door alle sterke emoties die de maan naar de oppervlakte brengt.

Heling
Tijdens deze volle maan is het een perfecte tijd om jezelf te helen. Zuiver jezelf en je omgeving met salie. Voer heling-rituelen uit. Zorg goed voor jezelf. Laad jezelf op. En focus op je innerlijke leven/emoties. Het is nu tijd om met onze pijn, trauma en hartzeer te zitten, te reflecteren en onszelf liefde, compassie en genezing te geven. Het kan een periode zijn waarin je extra gevoelig, intuïtief en emotioneel bent, vooral als je al hooggevoelig bent. Houdt rekening met emoties die omhoog komen, vooral emoties die niet verwerkt zijn. Nu is de kans om een blik te werpen en diepgaande inzichten en informatie te verkrijgen waardoor je jezelf en je situatie beter zult begrijpen.

Vergeving
Door genezing biedt deze volle maan ons ook vergeving. Vergeving is een van de moeilijkste vormen van bevrijding - vooral wanneer we onszelf moeten vergeven. Maar, het is essentieel voor verdere groei. Wanneer we woede of wrok koesteren jegens onszelf of anderen, blokkeren we onbewust ons vermogen om helder te zien en de energie aan te trekken die we nodig hebben. Het houdt ons vast in een lage energie en neemt ons vermogen weg om dankbaarheid te voelen en te uiten, samen met liefde en mededogen.

Vraag jezelf af of jij nog iets of iemand moet vergeven. Moet je jezelf vergeven voor iets of moet je iemand anders vergeven? Weet dat iemand anders vergeven niet betekent dat je deze persoon weer in je leven moet toelaten. We vergeven andere mensen voor onszelf, niet voor hen. Vergeving gaat over jou en jouw vibratie - niemand anders.

Laat hoge eisen en verwachtingen naar jezelf los
Verwacht je van jezelf dat je perfect moet zijn? Alles altijd op orde moet hebben? Alles altijd goed moet doen? Geen fouten mag maken? Stel je hoge eisen aan jezelf? Waar ben je vergeten het leven te vertrouwen? Waar heb je te veel macht in je eigen handen gelegd en daardoor jezelf de schuld gegeven toen de dingen niet liepen zoals je wilde? Weet dat we over veel dingen de controle hebben, maar over heel erg veel dingen ook niet. Daarom is het belangrijk vertrouwen te beoefenen en leren de behoefte aan controle los te laten. Als je tijdens deze volle maan werkt aan het loslaten van perfectionisme, ontsluit je de weg naar echte zelfliefde. Vraag jezelf af waar je moet vergeven.. en wees milder voor jezelf.

Aardeteken Maagd
Het aardeteken Maagd, geregeerd door de communicatieve Mercurius, leert ons dat we allemaal hier zijn om onze talenten op een bepaalde manier aan het collectief te geven. Om deze gaven volledig te kunnen geven, moeten we ze eerst herkennen. En om ze te kunnen herkennen, moeten we eerst helen. Wanneer we van onszelf verwachten dat we perfect zijn, stellen we het uit, worden we besluiteloos en houden we onszelf tegen. We vergeten onze unieke licht, en we dringen aan op perfectie, die nooit bereikt kan worden.

Accepteer jezelf
Door onze onvolmaaktheden te accepteren, staan we onszelf toe om volledig in de wereld te verschijnen. Ja, we kunnen fouten maken en verkeerde beslissingen nemen, en we kunnen vele malen falen voordat we slagen. Fouten maken hoort bij het proces, en dat proces is voor iedereen anders. Ieder van ons leeft zijn eigen karmische pad, en dat pad bevat vele kronkels en bochten. We krijgen lessen wanneer we die nodig hebben, hartzeer om ons te sterken, en momenten van dankbaarheid om ons te motiveren. Een deel van dit pad kunnen we onder controle hebben. Een deel ervan is gewoon de reis.

Kans op spirituele groei en paranormale ervaringen. Neptunes/Maan
Een van de belangrijkste planetaire aspecten van deze bijzondere volle maan is een nauwe oppositie tussen de maan en Neptunus. De planeet van de spiritualiteit heeft de neiging om rationeel denken te vertroebelen, en wanneer het de maan - die alles over emoties gaat - tegenoverstelt, is het nog gemakkelijker om meegesleurd te worden in golven van verwarrende, gecompliceerde gevoelens.
Het positieve aan deze verbinding tussen de Maan en Neptunus, is dat het je intuïtieve en fantasierijke vermogens versterkt. Het is de perfecte volle maan om je te richten op je spirituele ontwikkeling, je kunt bijzondere doorbraken meemaken.

Mogelijke gelukkige kansen, verdieping in relaties. Mercurius/Jupiter
Op de dag van de volle maan zal de planeet van communicatie, Mercurius, een conjunctie naderen met Jupiter, de planeet van geluk, overvloed en expansie, wat een van de meest fortuinlijke aspecten kan zijn voor het delen van wat er in je hart leeft en je te verbinden met andere op een diepgaande manier. Omdat de conjunctie in Vissen plaatsvindt, kun je meer bijzondere gesprekken verwachten rond emoties, creatieve projecten, spirituele bezigheden, en genezing. Je relaties kunnen sterker en hechter worden. En hoe uitdagend bepaalde zware onderwerpen ook mogen zijn om met jouw geliefden te bespreken, de aanwezigheid van Jupiter zorgt voor een gevoel van vrolijkheid en optimisme, en herinnert je eraan dat het uitspreken van jouw waarheid op de lange termijn enorm voordelig kan zijn.

Pluto benadrukt transformatie. Maan/Pluto
De volle maan in Maagd vormt een harmonieus aspect met de planeet Pluto, de planeet van kracht, wedergeboorte, en regeneratie, in Steenbok, het ijverige aardeteken. Deze combinatie spreekt van een bereidheid om het werk te doen om je huidige realiteit te transformeren en naar het volgende niveau te brengen.

De maan vertegenwoordigt ons innerlijk, onderbewustzijn, onze emoties & gevoelens, en ons verborgen zelf. Tijdens volle maan is het een perfect moment om tijd te nemen voor persoonlijke reflectie, om na te denken over waar we heen gaan, en wat we kunnen loslaten. Volle maan is vooral een perfect moment om los te laten, en diep innerlijk werk te doen. De Volle maan reading kan je hierbij helpen. Behoefte aan kosmische begeleiding tijdens deze volle maan? De Volle Maan reading geeft je richting en begeleiding tijdens de fase van de volle maan met waardevolle informatie en advies.

Boek een Volle maan reading voor diepgaand inzicht en advies. Binnen 24 uur in je mail en nu in de aanbieding, slechts €12,12 tijdens deze volle maan. Meer lezen of klik op de afbeelding hieronder. 

Een magische volle maan gewenst!

Laat een reactie achter