De volle maan in weegschaal kan je relatiewens in vervulling laten gaan

 

Over een paar dagen voelen we allemaal de invloed van de maan die verschuift in het luchtteken weegschaal. Wanneer de Maan in het diplomatieke teken Weegschaal staat, zul je meer gericht zijn op het creëren van rust, schoonheid en harmonie om je heen.

Wat brengt deze volle maan ons? Lees er meer over in dit artikel.

16 april, volle maan in weegschaal
De volle maan van 16 april in  het luchtteken Weegschaal is de eerste volle maan van het astrologisch jaar.. aan het einde van het ram-seizoen! De volle maan maakt aspecten met andere planeten, zoals Saturnus en Pluto, wat verbintenis, verantwoordelijkheid en krachtige intense transformatie met zich mee brengt. Met de energie gericht op relatie en partnerschappen kun je op deze gebieden de grootste veranderingen waarnemen. In het teken weegschaal, het teken van evenwicht. zul je zoeken naar balans, niet alleen in jezelf, maar ook  in je relaties, liefdesleven en partnerschappen. Deze volle maan kan veranderingen teweeg brengen in je liefdesleven, of een relatiewens in vervulling laten gaan. 

Volle manen - die plaatsvinden wanneer de  zon precies tegenover de intuïtieve maan staat - bieden altijd een maandelijkse gelegenheid om projecten af te ronden die je zes maanden of zelfs twee weken eerder bent begonnen. Het zijn belangrijke punten, en een kans om alles wat je niet langer dient los te laten. En met de volle maan van deze maand in de diplomatieke Weegschaal  zou je gemotiveerd kunnen zijn om een einde te maken aan alles wat niet gebalanceerd of in evenwicht voelt.


Laat ongezonde relaties/verbintenissen los
De volle maan zal je de mogelijkheid geven om tijd voor jezelf te nemen en te reflecteren en na te denken over vooral je verbintenissen, zoals je relaties en liefdesleven.. Volle Manen zijn altijd een periode van loslaten en vergeven, en deze Maan is geen uitzondering.  Het is daarom een goed moment om ongezonde verbintenissen los te laten en te vergeven. Deze volle maan zal je helpen om positieve verandering in je relaties teweeg te brengen, maar dan zul je eerst datgene wat jou juist belemmerd los laten of genezen.

De maan maakt een harmonieus aspect met Saturnus
Een van de belangrijkste planetaire aspecten van deze nieuwe maan is een nauwe driehoek - in feite de meest harmonieuze aspecten die zich tussen planeten kunnen voordoen - met  Saturnus, de planeet van discipline, verantwoordelijkheid, karma, beperkingen, maar ook verbintenis - in mede-luchtteken Waterman. Met de maan die over emoties waakt in Weegschaal, in een positief aspect met Saturnus, kan dit een liefdevolle, betekenisvolle verbinding naar het volgende niveau tillen! Je liefdesleven en relatie worden serieuzer, sterker, stabieler. Dat betekent dat bijvoorbeeld, je huidige relatie een serieuze vorm kan aannemen, denk aan de volgende stap nemen; samenwonen, verloven, trouwen, etc. Of dat je een nieuwe partner ontmoet wat leiden zal naar een serieuze en stabiele relatie.

Een gespannen aspect met Pluto wakkert intense transformatie aan.. 
De volle maan zal ook een vrij gespannen aspect vormen naar Pluto, de planeet van kracht, transformatie en regeneratie. Dit kan zorgen voor uitdagingen. Elke volle maan kan emoties opwekken, spanning creëren en drama uitlokken, maar wanneer Pluto erbij betrokken raakt, kun je verwachten dat niet alleen meer intense, onderliggende gevoelens naar boven zullen komen, maar dat er ook machtsstrijd kan ontstaan. Bijvoorbeeld met de mensen om je heen en relaties.  Probeer je ''gevechten'' wijs te kiezen, en beoefen vergeving als er nog kwesties zijn die nog niet genezen zijn. Pluto zal je vragen om te transformeren moet worden of niet goed voor je is. Wat is je energie waard en wat niet? Bewaak je grenzen, anders kun je uitgeput raken. Je zult merken dat het nu makkelijker is om knopen door te hakken en achter je zelf te staan. Krachtige transformatie en verandering lijkt zeker op de agenda van deze Volle Maan te staan, maar als je het benadert met een meer bewuste en compassievolle geest, wordt het een kosmische gelegenheid voor innerlijke groei.

Venus ondersteunt deze Volle maan met harmonieuze en liefdevolle energie 
Het is ook van belang om naar de heerser van het teken waarin de de volle maan plaatsvind, dat is in dit geval planeet Venus. Venus staat in het empathische en gevoelige teken Vissen, en brengt een zachte energie aan de scherpe en intense randen van Pluto. Venus in Vissen gaat over vergeven en liefhebben ondanks de gebreken. Haar boodschap is om los te laten met liefde. Je zult tijdens deze volle maan dichterbij je verlangens kunnen komen, alles wat giftig is en je teveel energie kost/ongezond is in je leven loslaten, en je liefdesleven/relaties kunnen een bijzonder punt bereiken. Kies de juiste benadering.. en er wachten je bijzondere gebeurtenissen!

Deze volle maan zal ons motivatie geven om het leven en partnerschappen te creëren die we willen. Vertrouw het proces van het Universum en sta je hart toe om de ontwikkelingen, veranderingen en transformatie te accepteren.


Volle maan ritueel: affirmeren

De maan herinnert ons eraan dat alles op deze aarde een cyclus doormaakt van constante groei en loslaten. En zoals de maan door verschillende fases gaat, zo doen wij dat ook.

Elke volle maan markeert het einde van een cyclus. Het is een tijd voor viering en dankbaarheid, om te waarderen hoe ver je gekomen bent en wat je onderweg geleerd en bereikt hebt.

Maar de Volle Maan is ook een uitnodiging om bij jezelf te rade te gaan en licht te werpen op gebieden van je leven waarin je klaar bent om alles los te laten wat je tegenhoudt om je ware potentieel te leven.  Een tijd van reflecteren en bezinning.. wat gepaard gaat met meditatie en affirmaties. Affirmeren is een enorm effectieve manier om vastgeroeste energie los te laten en wordt daarom op grote schaal beoefend en toegepast wereldwijd.

Wat zijn affirmaties?

Affirmaties zijn positieve zinnen met een hoge energie die je tegen jezelf herhaalt. Mettertijd zullen ze je helpen om zelf-saboterende en negatieve gedachten te overwinnen die je tegenhouden om de beste versie van jezelf te leven en om het leven te leiden dat je echt wenst!

Affirmeren is een super krachtig instrument voor zelfgroei en persoonlijke ontwikkeling. En Affirmaties voor de Volle Maan zijn de perfecte aanvulling op je Volle Maan Ritueel om je te helpen het leven te creëren dat je wenst!

Affirmeren is ook een effectieve manier om je mindset en leven te transformeren en positieve gewoontes te ontwikkelen. Maar ook om je energiefrequentie te verhogen ,te manifesteren en samen te werken met spirit en het Universum. Vooral bij volle maan is affirmeren enorm effectief, omdat de energie van volle maan op zijn sterkst is. Er is haast geen beter moment om te affirmeren, en vooral met deze magische affirmaties die helemaal afgestemd zijn op de volle maan energie. De affirmaties zorgen voor healing en harmonie zodat je kunt opladen en herstellen tijdens deze maancyclus.

50+ magische affirmatie's om te gebruiken bij volle maanDeze mooie digitale affirmatiekaartenset set bevat 65+ magische affirmaties, die perfect in overeenstemming zijn met de kracht van de volle maan.

De affirmaties zullen je energie zuiveren en opladen. Daarnaast activeer je door te affirmeren met deze affirmaties een stroom van positieve, overvloedige energie en kom je in de hoogste energiefrequentie. Je kunt de affirmaties uitprinten of affirmeren via je laptop, mobiel of tablet. 


Je kunt deze affirmatie kaarten op alle manieren gebruiken
Print de kaarten uit of affirmeer via je laptop, tablet of mobiel. Je kunt de affirmaties op allerlei verschillende manieren gebruiken, wees er zo creatief mee als dat je zelf wilt. Je kunt ze ook gebruiken tijdens meditatie, in een volle maan ritueel.. als kaartenset om een aantal affirmaties te trekken die je dan dient te affirmeren.. gebruik ze in je manifestatie journal of maancyclusjournal. Je kunt alle kanten op met deze affirmaties, en bij iedere volle maan gebruiken.

Deze affirmaties spreken rechtstreeks tot die beperkende stem in je hoofd en maken contact met je hogere zelf, waardoor je weer controle krijgt over je gedachten.

klik op de afbeelding om meer te lezen:

Of download direct

 

Behoefte aan kosmische begeleiding bij deze volle maan? Boek een volle maan reading!

Laat een reactie achter