Hoe moet je manifesteren? Door gewoon vertrouwen!

Als je de vraag stelt hoe manifesteer ik, lees dan verder! Leren om je verlangens te manifesteren is vergelijkbaar met leren zwemmen. Dus hoe is zwemmen te vergelijken met manifesteren? Zowel manifesteren als zwemmen vereist volledig vertrouwen, door middel van loslaten. In het geval van manifesteren, moet je je behoefte om de uitkomst te controleren loslaten en erop vertrouwen dat je zult ontvangen wat je zoekt. In het geval van zwemmen vertrouw je erop dat je niet zult verdrinken. Iedereen die heeft leren zwemmen zal je vertellen dat angst ervoor zorgt dat je zinkt. Gebrek aan angst laat je drijven. En zelfs als je naar beneden gaat zal het tijdelijk zijn en je zult snel weer naar de oppervlakte dobberen.

Het is hetzelfde met het manifesteren van je verlangens. Aanvaard dat je verlangens al vervuld zijn. Als je ook maar enige twijfel hebt, dat dit niet zo is, zul je falen om je verlangens aan te trekken. Je kunt mensen voor de gek houden, maar je kunt het universum niet voor de gek houden. Elke gedachte, gevoel of twijfel, hoe klein ook, vibreert naar het universum.

Jaren terug in het water tijdens het zwemmen, realiseerde ik me de parallellen tussen zwemmen en manifesteren. Ik was verbijsterd door het feit dat ik moeite had om mijn hoofd boven water te houden, terwijl ervaren zwemmers dat probleem niet hadden. Zij zwommen moeiteloos terwijl ik het moeilijk had. Totdat mijn instructeur het volgende zei: "De reden dat je zinkt is omdat je er niet op vertrouwt dat het water je overeind houdt. Je bent bang dat als je loslaat, je naar beneden gaat." En toen drong het tot me door. Het is hetzelfde met het manifesteren van je verlangens! Geen vertrouwen, geen manifestatie.

Pas wanneer je er totaal en ondubbelzinnig op vertrouwt dat je verlangens zo goed als al geleverd zijn, zal de manifestatie verschijnen. Het bewijs van je totale vertrouwen is wanneer je je dankbaarheid uitspreekt en al begint te vieren, ondanks je huidige realiteit, die precies het tegenovergestelde kan zijn van wat je verlangt. Maar, net als met zwemmen, gaat het bereiken van dat punt niet van de ene dag op de andere. We moeten eerst onze angsten loslaten die een product zijn van onze ervaringen uit het verleden. Totdat we ervoor kiezen om te veranderen en de dingen anders te doen, zullen we de dingen blijven krijgen die we altijd al hebben gekregen.

Kortom, het antwoord op de vraag, hoe manifesteer ik, is gewoon vertrouwen. Vertrouw erop dat het universum het beste voor je wil en volledig in staat is te leveren wat je wilt. Vertrouw erop dat als je de wetten van aantrekking en van manifestatie volgt, je zeker alles zult krijgen wat je wilt. Vertrouw erop dat net zoals het water je optilt en laat drijven, het Universum je hoofd boven de getijden van het leven zal houden, hoe angstig de dingen op dit moment ook lijken.

Je kunt in principe alles manifesteren waar je naar verlangt, als het maar integer is.. het Universum is onbegrensd en de mogelijkheden zijn eindeloos. Manifestatie wordt vaak gebruikt voor het creëren van financieel voorspoed en overvloed, en dat is niet zonder reden!

Ontdek het energetische proces van affirmeren dat je money-mindset (hoe je over geld denkt) zal veranderen, je geld-stroom zal activeren en financiële blokkade zal transformeren naar overvloed! Transformeer je visie op geld, je gevoel over geld, en trek overvloedige financiële voorspoed en zegeningen aan door middel van meer dan 120+ geld-activerende affirmaties in dit E-book. Verdeeld in verschillende categorieën + krachtige geldmantra's. 

Doorbreek oude vastgeroeste patronen en negatieve gedachte rond geld, bevrijd jezelf van financiële blokkaden, verhoog je frequentie, wordt bewuster, maak de weg vrij voor financiële overvloed en zegeningen, meer gemak, meer magie en meer geluk!

 

In dit E-book vind je meer dan 120 affirmaties om:

  • Om je geld-stroom te activeren
  • Om financiële overvloed aan te trekken en te manifesteren
  • Om je geld en overvloed op de juist wijze te beheren
  • Om je money-mindset te transformeren
  • Om je geld-frequentie te verhogen

Download het E-book direct:

 

Tip: dit e-book/werkboek zal je helpen om een OVERVLOED mindset te creeeren.

Meer lezen

 

Laat een reactie achter