Nieuwe maan in waterman, wat brengt het ons?

Vandaag, 1 februari 2022 is er een nieuwe maan in Waterman!

De nieuwe maan in het luchtteken Waterman, geeft ons de kans voor een frisse start, zowel persoonlijk als in de collectieve zin. Deze nieuwe maan draagt precies de energie die we op dit moment nodig hebben, tegelijkertijd gaan Venus en Mercurius weer direct, wat je extra zal helpen het verleden los te laten en meer vertrouwen in de toekomst te hebben.

Nieuwe manen luiden altijd een nieuw begin in, en deze maan is supercharged met optimistische, vooruitstrevende, verander-de-wereld energie.

Deze nieuwe maan gaat vooral over zeker worden over waar je staat en waar je naartoe wilt in het leven. Alle sterrenbeelden zullen het effect van de nieuwe maan voelen, maar Waterman en Leeuw het meest.

De laatste 2 jaar waren behoorlijk onvoorspelbaar, waardoor je moeilijk plannen kon maken. Nu stuurt het Universum je de ruimte en mogelijkheden om met een andere visie naar de toekomst te kijken en serieuze doelen te stellen.

De nieuwe maan zal je stimuleren om uit te zoeken wat je precies wilt.

Onafhankelijkheid
We zullen gedreven worden om onze onafhankelijkheid en onze authenticiteit te tonen gedurende deze tijd, met de Waterman lunatie die ons vraagt "om te vibreren op je hoogste potentieel. Vraag jezelf af: Wat heb je nodig om je comfortabel te voelen in je meest authentieke waarheid? Wanneer je in je meest authentieke zelf bent, ben je niet te stoppen. Wat je zal voortstuwen naar deze nieuwe maan energie is om niet alleen jezelf te zijn, maar jezelf te omarmen en lief te hebben.  Socialiseren en brainstormen is aan te raden onder deze maan

Veranderingen
Progressieve veranderingen in ons leven kan nu gebeuren, en we moeten de Waterman energieën gebruiken om groter te denken. Het is tijd om buiten de gebaande paden te denken. Watermannen symboliseren nieuwe ideeën, nieuwe visies, en onbekende paden om te benaderen. Dit is het moment om naar de toekomst te kijken. Wees voorbereid op een stormloop van innovatie en inspiratie die je deze week zal overvallen, laat ze niet ontglippen en gebruik het in jouw voordeel.

Blik terug naar deze specifieke perioden
Terwijl nieuwe manen ons bijna altijd op de toekomst richten, zullen we deze tijd ook gebruiken om terug te kijken. Denk aan waar je was op 17 februari 2021, 14 juni 2021, en 24 december 2021 - we zullen emotioneel worden teruggenomen naar die data tijdens de lunatie. We zullen in staat zijn om situaties die zich in deze tijd hebben voorgedaan opnieuw te beoordelen en te beslissen hoe we bestaande relaties willen voortzetten," zegt ze.

Als er in 2021 aanzienlijke veranderingen waren die we wilden doorvoeren, dan brengt deze nieuwe maan energie die functioneert als een tweede kans.  Ook Uranus en Saturnus beïnvloeden deze nieuwe maan. De invloed van Uranus helpt ons om het verleden achter ons te laten, terwijl de begeleiding van Saturnus ons helpt om een nieuwe basis voor onszelf te leggen

Als je een Tweeling, Weegschaal, of Waterman bent, zul je een bijzonder harmonieus en positief effect van deze nieuwe maan voelen! Dit komt omdat de geest van Waterman humanitair en sociaal georiënteerd is.

Mensen met het sterrenbeeld Waterman zullen ook een onweerstaanbare roeping voelen om "te geven aan de samenleving in het algemeen, aan een lokale gemeenschap, of een groep mensen in nood. Ga er niet aan voorbij - help jezelf door de wereld te helpen waar je ook deel van uitmaakt, en dit zal voor jou net zoveel voordelen hebben als voor degene die je gaat helpen. 

Wat heb je nog niet in gang gezet? Wat wil je bereiken? Maak het nu waar. De juiste energie is nu om je heen.

De nieuwe maan is de geboorte van een nieuwe cyclus, waardoor het de perfecte tijd is je te ontdoen van wat niet meer werkt, en te focussen op het nieuwe wat zich wilt aandienen in je leven.

Nieuwe maan reading
Deze uitgebreide reading geeft je inzicht in je huidige cyclus en in de nieuwe cyclus die op het punt staat te beginnen. De tarot kaarten laten zien waar je stond, en waar je nu naartoe gaat. De reading voorziet je van heldere inzichten en informatie, maar laat ook duidelijk zien wat je mag loslaten en waar je je op moet focussen. Stap deze nieuwe cyclus in vol waardevolle inzichten, adviezen en informatie die je ondersteunen op jouw unieke pad. 

Lees meer:

 

Laat een reactie achter