Omarm de kracht van de Volle maan in Boogschutter; expansie, overvloed, en nieuwe avonturen

Morgen worden we gezegend met de optimistische energie van de Volle Maan in Boogschutter, een hemelse gebeurtenis die ons uitnodigt om onze horizon te verbreden, ons bewustzijn te verruimen en spannende nieuwe avonturen aan te gaan! 

Boogschutter, de vurige avonturier van de dierenriem, symboliseert grenzeloos enthousiasme, nieuwsgierigheid en een onverzadigbare dorst naar kennis. Onder invloed van deze krachtige maanfase worden we aangemoedigd om onbevreesd onbekende gebieden te verkennen en alles los te laten wat ons in onze comfortzone houdt.

Terwijl we ons koesteren in het stralende licht van de volle maan, worden we aangespoord om alle zelfopgelegde beperkingen die ons tegenhouden los te laten. Boogschutter leert ons vertrouwen te hebben in ons kunnen, te vertrouwen op het universum en te geloven in de kracht van onze dromen. Boogschutter herinnert ons eraan dat de enige echte grenzen die bestaan, de grenzen zijn die we in onze eigen geest creëren. Verbreed je mentale horizon en laat de geest van de Boogschutter je leiden naar intellectuele groei en diepgaande openbaringen.

Deze Volle Maan werkt als een kosmische katalysator en stuwt ons naar zelfontdekking, persoonlijke groei en het nastreven van hogere waarheden. Het is de de perfecte tijd om ons te verdiepen in spirituele praktijken en onze geest open te stellen voor nieuwe perspectieven die ons leven kunnen veranderen

Deze Volle Maan moedigt ons ook aan om ons over te geven aan spannende nieuwe ervaringen en avonturen. Stap uit je comfortzone, probeer iets wat je altijd al hebt willen doen en laat de avontuurlijke geest van Boogschutter je passies aansteken. Reis, letterlijk of figuurlijk en verken en geniet van de schoonheid van de wereld om je heen. Het universum zit boordevol oneindige mogelijkheden die wachten om ontdekt te worden.Neem een moment om je te verbinden met de natuur, mediteer onder de zachte gloed van de maan en spreek je dankbaarheid uit voor de wonderlijke geschenken die het leven je heeft gegeven. Laat de expansieve energie van Boogschutter je geest doordrenken met optimisme, hoop en een diep gevoel van doelgerichtheid.

Onthoud dat je tijdens deze Volle Maan in Boogschutter de kracht hebt om je verlangens en dromen te manifesteren en nieuwe informatie, kennis of inzichten kunt omarmen.

Jupiter, de geluksplaneet in het aardeteken Stier zorgt voor een harmonieuze  fijne sfeer en maakt ruimte voor overvloed en nieuwe zegeningen.

Het aangaan van nieuwe avonturen, open staan voor nieuwe mogelijkheden en ontvankelijk zijn kan je leiden naar een bijzonder pad wat voorbestemd is.

Deze energie vraagt ons om los te laten wat ons in ons comfortzone houdt. Loslaten van wat je misschien tegenhoudt. En het begin van een reis naar het magische onbekende. Sta open voor diepere waarheden die zich aandienen, laat los wat weg moet en vertrouw op de uitbreiding van je volgende hoofdstuk!

Ik wens jullie allemaal een betoverende Volle Maan ervaring!Advies per sterrenbeeld voor deze Volle Maan

Ram: Omarm Gedurfde Passie.
Stier: Koester Innerlijke Veiligheid.
Tweelingen: Communiceer met helderheid.
Kreeft: Omarm Emotionele Genezing.
Leeuw: Schijn je licht.
Maagd: Zoek Praktisch Evenwicht.
Weegschaal: Koester Harmonieuze Verbindingen.
Schorpioen: Omarm transformationele diepgang.
Boogschutter: Omarm Avontuurlijke Uitbreiding.
Steenbok: Cultiveer Innerlijke Kracht.
Waterman: Omarm Progressieve Visie.
Vissen: Omarm Intuïtieve Inzicht.

Benieuwd naar hoe de Volle maan energie zich voor jou persoonlijk uit? Ontdek het in de''Luna reflecties'' tarot reading.

Meer lezen

- Verken de mysteries van Sirius, de helderste ster aan de hemel
- De betekenis van de Huiskaart in de Lenormand
- Het ontwaken van je innerlijke licht, het essentiele werk van lichtwerkers

Laat een reactie achter