Wat zijn paranormale gaven en heb jij ze?

Vraag jij je af of je paranormale gaven hebt? En wat zijn de signalen als je ze hebt? In dit artikel zal ik uitleggen wat het betekent om paranormaal begaafd te zijn, en hoe je kunt ontdekken of je het ook bent.

Wat betekent het?
Paranormaal begaafd zijn betekent dat je bijvoorbeeld in staat bent om  helderziende gaven te gebruiken om in contact te komen met je spitgidsen, beschermengelen, dierbare overledene en je hogere zelf. Spiritueel begaafde mensen hebben het vermogen ontwikkeld om hun innerlijke kracht aan te boren en zo toegang te krijgen tot een hoger weten.

We zijn allemaal spiritueel, of je je er nu bewust van bent of niet, je bent een spiritueel wezen in een ''menselijke'' ervaring

Spiritualiteit is een wezenlijk aspect van de mensheid. We zijn allemaal geboren met een spirituele kant, en spirituele gaven. Het heeft ook betrekking op het aangeboren vermogen om spirituele kennis en leiding te ontvangen, die kunnen worden gekanaliseerd via het licht, het gehoor, het denken, het zintuiglijk systeem van het lichaam en het gevoel.

Deze gaven stellen ons in staat om de mensheid, de planeet en onszelf te helpen als spirituele wezens op een bewustzijnsontwikkelingsreis.

Feit is dat niet iedereen zich bewust is van deze gaven, in sommige gevallen zijn mensen zich er wel van bewust, maar ontwikkelen ze ze om verschillende redenen niet en raken geblokkeerd, vaak door onzekerheden, zelf-twijfel etc.

Wat zijn spirituele gaven?
Helderziendheid
Helderhorendheid
Heldervoelendheid
Helderwetendheid

Laten we kort kijken naar elk van deze gaven, en hoe je kunt weten of je spiritueel begaafd bent. Ook zullen we zien hoe je kunt beginnen met het ontsluiten van je innerlijke kracht, en het ontwikkelen van je spirituele gave.

Helderziendheid
Helderzienden hebben visioenen die zich fysiek manifesteren. Dit kan een voorgevoel zijn, of gewoon een willekeurig beeld dat op een bepaald moment in hun gedachten opkomt. Deze visioenen hoeven niet noodzakelijkerwijs te lijken op een film die plotseling het normale zicht blokkeert, dit kan ook als een droom komen

Helderhorendheid
Ook bekend als helderhorenden, kunnen boodschappen horen via het gehoor of in hun geest. Zij ontvangen telepatische boodschappen wat betekent dat zij met geesten of andere mensen kunnen praten via gedachten

Heldervoelendheid
Deze gave komt veel voor, maar krachtig. Dit is het vermogen om de energie en emoties van andere mensen, dieren, plaatsen en geesten sterk te voelen en te doorvoelen. Vaak kunnen zij ook geesten in de omgeving voelen.

Wat is helderwetend?
Dit is het vermogen om informatie te weten en er volledig zeker van te zijn dat het juist is. Dit soort kennis komt vaak spontaan. Vaak komt het op een manier dat je gewoon de waarheid van een waarheid weet, diep van binnen.

Als je een van deze karaktertrekken herkent, dan zijn dit tekenen dat je spiritueel begaafd bent en een spirituele gave hebt, dit kan ook nog verder ontwikkeld moeten worden.

Zo niet, houd dan in gedachten dat je de mogelijkheid hebt om je innerlijke kracht en spirituele gaven te ontsluiten door te beginnen je spirituele kant beter te leren kennen.

Hoe te ontwikkelen?
De eerste stap is gewoon bewust te zijn dat jij, net als al het andere in het universum, uit energie bestaat. Hoe meer je je energetische frequentie verhoogt, hoe sterker en herkenbaarder je boodschappen en leiding van spirit kunt worden. Iedereen groeit en evolueert in zijn eigen tijd, en niemand wordt het recht ontzegd om spiritualiteit te ontwikkelen en de hogere frequenties aan te boren die deze spirituele gaven bezitten.

Als je je spiritualiteit omarmt, moedig je ze aan om op krachtiger, positievere en effectievere manieren naar boven te komen.

Houd er rekening mee dat iedereen uniek is en dat we allemaal op een andere reis zijn, dus we hebben de neiging om één gebied van de intuïtieve zintuigen meer te ontwikkelen dan de andere. Je kunt bijvoorbeeld meer heldervoelend zijn dan helderziend.

Het maakt niet uit hoe de boodschappen tot je komen; het betekent niet dat je meer of minder begaafd bent dan iemand anders. Waar het om gaat is dat je je bewust bent van deze boodschappen en dat je in staat bent ze te erkennen.

De volgende stap is aandacht te schenken aan willekeurige gedachten die bij je opkomen.

Dromen
Besteed ook aandacht aan je dromen. Schrijf ze op in een dagboek om te zien of er later iets uitkomt. Hoe meer je openstaat voor het ontvangen van lessen en aanwijzingen via de slaap, des te duidelijker het in die vorm naar je toe zal komen in de vorm van dromen. Slapen is een zeer krachtige manier om boodschappen te ontvangen, want dan is de bewuste geest stil en stroomt er zuivere informatie uit hogere niveaus van bewustzijn. Hoewel deze informatie meestal erg verborgen en zelfs onbeduidend lijkt, zul je verbaasd zijn hoe diep ze in je reis is verweven. Tenslotte stel ik voor dat je probeert te mediteren, dat is vaak ook de sleutel.

Affirmeren
Wat ook een krachtige methode is om je intuïtie te versterken, spirituele groei te stimuleren + paranormale gaven te ontwikkelen, is om je derde oog te openen. Dit kan door middel van affirmeren. Download hier mijn 51 affirmatie kaarten, en open je derde oog, het chakra van intuïtie en spiritualiteit, het chakra wat in balans moet zijn mocht je je gaven willen versterken of ontwikkelen. 

Klik op de afbeelding om meer te lezen over de affirmatiesOf kies voor een derde oog activatie. Dit zal je helpen je derde oog direct openen en alle blokkade zuiveren. Daarnaast zal het je derde oog activeren. Je derde oog zuiveren en balanceren + activeren is essentieel om je energieën in balans te brengen en je vibratie te verhogen om je ware potentieel te ontsluiten. 

Klik op de afbeelding om meer te lezen over de derde oog activatie

 

Een andere manier om je paranormale vaardigheden te ontwikkelen of te versterken is via mijn E-cursus ''paranormale ontwikkeling en helderziendheid'' download het e-book en begin direct volledig op je eigen tempo. 

klik op de afbeelding om eer te lezen over de e-cursus

Ben je benieuwd of je over paranormale gave beschikt, en ben je opzoek naar helderheid? Doe hier de gratis quiz en ontdek of je over paranormale gave beschikt. 

Laat een reactie achter