Sigil

Sigil

Wat is sigil?

Sigil is sterke en effectieve vorm van witte symbool magie. Het wordt gebruikt voor allerlei verschillende soorten doeleinden; van financiën, tot liefde of geluk. Hetgeen wat je wilt aantrekken of wilt bereiken met witte magie wordt in 1 zin geformuleerd, daarna gecodeerd en daar wordt een bijzonder en uniek symbool (Sigil) van getekend. De symbool die voor jou is getekend en gecodeerd ondergaat een speciale witte magie ritueel. Na het ritueel en de meditaties is de Sigil en bezwering actief en wordt de Sigil naar jou verstuurt per post.

Elke sigil is uniek en wordt gecreëerd uit de letters uit jouw bezwering. In de sigil zie je letters, spirituele symbolen en meer terug met ieder een eigen betekenis, kracht en werking. Het bestaat uit complexe combinaties en geometrische lijnen, tekens en figuren

Ik gebruik Sigil nu meer dan 10 jaar en op regelmatige basis voor allerlei soorten doeleinden en redenen. Groot, klein. Het heeft in ieder geval voor bijzondere resultaten gezorgd bij mij en vele andere, en Sigil is een van mijn favoriete vormen van witte magie.

Deze kleine magische symbolen die ik maak zijn elk gecodeerd met een bezwering, waardoor ze direct en krachtig zijn, terwijl ze ook een zeer snelle vorm van witte magie zijn.

De mogelijkheden met witte magie zijn eindeloos. Bescherming tegen negatieve entiteiten of energie, uit laten komen van wensen, dromen en verlangen, geluk in de liefde, helpen bij het loslaten van verdriet, ondersteuning bij acceptatie, stoppen met roken, bescherming van een relatie, stabiliteit in financiën, meevallers, en ga zo maar door.

De Sigil bezit een energie, kracht en is vooraf een witte magie ritueel ondergaan. Het ritueel, de meditatie en het creëren/coderen van de Sigil verzorg ik allemaal zelf. De Sigil wordt daarna naar jou verzonden. Je dient zelf de Sigil te bevestigen, op een korte snelle manier. De sigil ontvang je per post thuisgestuurd. De instructies ontvang je per mail zodra de sigil naar je verzonden wordt.

Hoe werkt het?

 1. Stuur jouw bezwering op via het formulier onderaan deze pagina of naar inneradvice@gmail.com
 2. Voldoe de betaling
 3. Ik ga z.s.m aan de slag met het coderen en creëren van jouw unieke Sigil, de rituelen en meditaties.
 4. Binnen 7 werkdagen ontvang je de Sigil per post en instructie per mail.
 5. Volg de korte instructies die verzonden zijn per mail altijd op.

 

Voorbeeld manifestaties/spreuken voor Sigil:

”Ik heb oud zeer rondom mijn liefdesleven losgelaten en verwelkom een nieuwe fijne en positieve relatie”
Overwin oude hart-zeer, verdriet rondom je liefdesleven en sta open voor een nieuwe relatie.

”Ik ben zelfverzekerd en aantrekkelijk”
Een positieve boost voor je zelfbeeld. Jezelf aantrekkelijker maken voor de mensen om je heen of specifiek iemand, een aura van zelfverzekerdheid en kracht om je heen creëeen, je zelfverzekerder voelen en stevig in je schoenen

”Ik ben beschermd tegen negatieve energie en zichtbare en ontzichtbare vijanden”
Bescherming tegen alle vormen van negatieve energie

”Ik ben niet onzeker over mijn toekomst”
Zorgen, angsten of twijfels rondom de toekomst etc. verdwijnen en maken plaats voor positiviteit, vertrouwen en en rustig gevoel.

”Ik ervaar de romantiek die ik verdien en ben gelukkig in de liefde”
Meer romantiek, een betere uitstraling, meer vertrouwen in de liefde, de romantische en intieme kant van je leven krijgt een boost.

”Ik heb de baan waar ik gelukkig van wordt en voel me financieel stabiel”

Meer stabiliteit, rust en vertrouwen in je geldzaken en carriere/werk.

”Ik leef in financiele overvloed vol nieuwe mogelijkheden”
Meevallers, nieuwe kansen, bijzondere gelukkige ontwikkelingen op je pad.

‘Ik slaap rustig wordt beschermd en ervaar geen negatieve dromen en wordt uitgerust wakker”
Overwin slaap problemen. Overwin onrustig slapen. Tegen nachtmerries, goed doorslapen en ontspannen wakker worden

”Ik ontmoet mijn SoulMate en sta open voor deze liefdevolle ervaring”
Een krachtige spreuk om je soulmate aan te trekken.

Mijn relatie is krachtig en zal dit probleem overwinnenen we zullen naar elkaar toegroeien
Overwin problemen en obstakels in je huidige relatie, groei naar elkaar toe.

En ga zo maar door. Dit zijn slechts voorbeelden. Het gaat om jou en jouw unieke wensen, verlangen of doelen.

 • Wees specifiek in je uitkomst. Zet de bezwering neer alsof het al gebeurd is. Focus op wat jij wilt!
 • Een bezwering is geen persoon waar je mee communiceert en heeft geen vocabulaire. Het reageert enkel op de intentie. Maak helder in jezelf wat je wilt aantrekken en niet op wat je niet wilt. Focus op wat je wilt! Als je zegt: “Ik wil een vriend die niet vreemd gaat”, dan blijven de woorden ” ik, vriend, vreemdgaan” hangen ” als sterke woorden van kracht en lading. Als je zegt: “Ik heb een trouwe man”, dan stel je een geheel andere, positieve intentie in: “ik, trouw, man”.
 • Wees vol vertouwen en respectvol. Als je niet in jezelf of witte magie gelooft dan is je intentie voor het universum en de spirits ook enorm ongeloofwaardig. Het heeft dan geen zin om je aan te melden of een bezwering aan te vragen.

  Algemene voorwaarden
  Jouw persoonlijke en unieke Sigil wordt gecreëerd en gecodeerd met veel zorg en waarborg voor jouw privacy, met voorafgaand een speciaal ritueel, en 3 meditaties die allemaal verzorgd worden door mij. Witte magie is niet bedoeld voor onzinnige manifestaties. Zwarte magie aanvragen worden niet behandeld. Vooraf word de bezwering gekeurd. Soms moet jouw manifestatie-zin aangepast worden voor een beter werking, dit wordt dan ook gedaan door mij en aangegeven. Garantie wordt niet gegeven, en is bij niemand mogelijk en bij geen enkele vorm van magie (voodoo, peganisme, wicca) etc. De rituelen en meditaties die worden gedaan duren in totaal 1/2 uur en wordt met veel zorgvuldigheid gedaan. Volg de instructies altijd op die verzonden worden per mail. Bij het afnemen van een Sigil ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

Stuur je bezwering/manifestatie door