Ontdek de kracht van zelfreflectie en ontketen je potentieel.

Ben je op zoek naar een transformerende reis van zelfontdekking en persoonlijke groei? Verlang je ernaar om een dieper zelfbewustzijn te cultiveren, je besluitvaardigheid te verbeteren en helderheid te vinden in een snelle wereld? Zoek niet verder - deze uitgebreide cursus over zelfreflectie is ontworpen om je op weg te helpen naar persoonlijke voldoening en succes.  

Dit is een baanbrekende online cursus die je door de transformerende praktijk van zelfreflectie leidt. Deze cursus is ontwikkeld door vooraanstaande experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en biedt een holistische benadering van zelfonderzoek, zodat je je ware potentieel kunt ontsluiten, obstakels kunt overwinnen en een doelgericht en bevredigend leven kunt creëren.

Waarom zelfreflecteren?

Ontwikkel diepgaand zelfbewustzijn: Krijg een diep inzicht in je gedachten, emoties en gedrag. Door middel van introspectie en geleide oefeningen ontdek je patronen, beperkende overtuigingen en verborgen krachten die je leven vormgeven.

 Verbeter de vaardigheden om beslissingen te nemen:
Ontdek de kracht van reflectief denken bij het maken van weloverwogen keuzes. Leer om je beslissingen af te stemmen op je kernwaarden, aspiraties en persoonlijke visie, wat leidt tot meer duidelijkheid en vertrouwen in het navigeren door de uitdagingen van het leven.

 Emotionele intelligentie cultiveren: Verken het rijk van emoties en ontwikkel het vermogen om hun kracht te reguleren en aan te wenden. Door zelfreflectie ontdek je emotionele triggers, ontwikkel je empathie en verbeter je je relaties, zowel persoonlijk als professioneel.

 Transformeer negatieve gedachtenpatronen: Bevrijd jezelf van zelfondermijnende gedachten en zelfondermijnend gedrag. Door je bewust te worden van negatieve cognitieve patronen, leer je praktische technieken om je mindset te veranderen en een positieve en versterkende kijk te ontwikkelen.

 Doel en richting vinden: Ontdek je ware passies, waarden en doel in het leven. Door middel van geleide oefeningen en zelfreflectie creëer je een overtuigende visie voor je toekomst en ontwikkel je een stappenplan om je acties af te stemmen op je aspiraties. Wat je zult ervaren:

De kracht van zelfreflectie

Heb je wel eens in de spiegel gekeken om te zien hoe je er echt uitziet? Niet alleen een snelle blik om te zien of alles nog op de juiste plaats zit. Maar een echte blik op je kenmerken, zoals de vorm van je wenkbrauwen, de exacte kleur van je ogen, of de grootte van je neus. Zelfreflectie is zoiets, maar dan aan de binnenkant. Het houdt in dat je goed naar jezelf kijkt en nadenkt over je gedachten, overtuigingen, manieren van werken en gedrag. Je zou verbaasd kunnen zijn over wat je ziet. Je kunt ook verbaasd zijn over hoeveel je vaardigheden en bekwaamheden kunnen worden verbeterd door een beetje zelfreflectie. Deze cursus zal alles uitleggen.

Zelfreflectie brengt perspectief in ons leven. Het helpt ons te leren, te groeien, te waarderen en te begrijpen. Hier is een diepere duik in de wijsheid en schoonheid van een zinvolle zelfreflectie

Socrates zei ooit: "Het niet-onderzochte leven is het leven niet waard." En hoewel dit gezegde zeker waar is, is zelfreflectie niet noodzakelijkerwijs gemakkelijk om te beoefenen. We leven in een ongelooflijk snelle wereld. Onze mobiele telefoons zoemen voortdurend, de sociale media roepen oneindig veel op, en Netflix heeft altijd wel iets nieuws om te bekijken. De tijd nemen voor reflectie is een beetje een verloren kunst. De meesten van ons leven, helaas, een niet-onderzocht leven. Dit zou niet het geval moeten zijn. Weinig dingen zijn waardevoller dan zelfreflectie. Maar wat is zelfreflectie precies? En wat zijn enkele eenvoudige manieren om het te beoefenen? In dit deze e-cursus gaan we in op het wat, waarom en hoe van zelfreflectie.

De voordelen van zelfreflectie

Het stelt je in staat om perspectief te krijgen.

 Emoties kunnen je oordeel vertroebelen en je kunt uit het oog verliezen wat echt belangrijk is. Sommige dingen lijken groter en erger dan ze werkelijk zijn. Door zelfreflectie kun je een stap terug doen en inzien wat belangrijk is en wat je kunt negeren. Het stelt je in staat gebeurtenissen te verwerken en er duidelijkheid over te krijgen. 


Het helpt je effectiever te reageren 
Meestal reageren we gewoon op de omstandigheden die op ons pad komen. Dit kan ertoe leiden dat we dingen zeggen en doen waar we spijt van krijgen. Wanneer we in een reactieve modus zijn, nemen we niet de nodige tijd om onze acties en woorden te overwegen. Persoonlijke reflectie stelt je in staat de gevolgen van je woorden en daden te overwegen. Het stelt je ook in staat de beste, meest effectieve, meest behulpzame manier van handelen in een bepaalde situatie te overwegen. 

 Het bevordert leren en begrijpen
Als we door het leven gaan zonder stil te staan en na te denken, leren we niet en krijgen we geen dieper inzicht in het leven. We gaan gewoon van het ene ding naar het andere, zonder stil te staan bij de waardevolle lessen die we kunnen leren. Zelfreflectie daarentegen stelt ons in staat te evalueren en te verwerken wat we hebben meegemaakt. Het stelt ons in staat diep na te denken en na te denken over de betekenis van onze omstandigheden, emoties en motivaties. Het stelt ons in staat een holistisch, geïntegreerd en gezond leven te leiden.

Wat is zelfreflectie en waarom is het van belang?

Reflectie is een diepere vorm van leren die ons in staat stelt elk aspect van elke ervaring, persoonlijk of professioneel, te onthouden - waarom iets plaatsvond, wat de impact was, of het opnieuw zou moeten gebeuren - in plaats van ons alleen te herinneren dat het gebeurde. Het gaat erom elk aspect van de ervaring aan te boren, onze gedachten te verduidelijken en ons te concentreren op wat echt belangrijk voor ons is." Het beoefenen van zelfreflectie vergt discipline en intentionaliteit. 

 Zonder zelfreflectie gaan we gewoon door het leven zonder na te denken, gaan we van het ene ding naar het andere zonder tijd te maken om te evalueren of de dingen eigenlijk wel goed gaan. We staan niet stil om na te denken. Om te analyseren. Om te bepalen wat goed gaat en wat niet. Het ongelukkige resultaat is dat we vaak vastlopen. Een gebrek aan persoonlijke reflectie kan er bijvoorbeeld toe leiden dat we in een baan blijven die we niet leuk vinden of in een relatie die niet goed loopt. Een gebrek aan reflectie zorgt ervoor dat we gewoon blijven rennen, proberen bij te blijven, zelfs als het niet goed gaat. We hebben het gevoel dat we gewoon proberen het hoofd boven water te houden. Uiteindelijk doen we steeds weer dezelfde dingen, ook al leveren die niet de gewenste resultaten op.

 Wil je je verleden en pijnlijke herrineringen loslaten? Wil je ontdekken wie je bent en wat je sterke en zwakke punten zijn? Wil je de moed hebben om blokkades te doorbreken, en geïnspireerde actie te ondernemen die je leven kan transformeren? In de moderne drukke wereld van nu is het voor veel van ons lastig om in het moment te zijn. Bewust aanwezig te zijn in het nu. De waarheid is dat veel mensen voortdurend worden afgeleid of op automatisch piloot functioneren. We nemen niet bewust de tijd om na te denken over het even of om onszelf te analyseren. 


 Dit ontneemt je de macht om je leven in eigen hand te nemen en zinvolle veranderingen door te voeren. Dan beland je in een situatie waarin je je afvraagt hoe je hier weer uit komt of hoe je een verandering doorvoert Misschien worstel je met gevoelens van verlorenheid en een gebrek aan een doel in het leven. Je wilt een leuker leven, maar je weet niet hoe je dat voor elkaar krijgt Je weet niet wie je bent en je weet niet zeker wat je sterke en zwakke punten zijn. Tot overmaat van ramp word je vaak achtervolgd door je blokkades uit het verleden Je weet dat er grootsheid in je zit... Je weet dat je gelukkig en succesvol zou kunnen zijn... Wist je maar hoe je je angsten onder ogen moest zien... Als je maar wist wie je werkelijk bent... Als je maar wist hoe je zelfreflectie moet beoefenen!

2x per week 1 mail

Een mail met PDF lees bestand en verschillende schrijfoefeningen, opdrachten en werkbladeren

Volledig op eigen tempo

Je kunt de cursus volledig op eigen tempo doorlopen en afronden, de werkbladen kun je altijd herbruiken!

Gemakkelijk oline

Volledig online, comfortabel vanuit thuis en je eigen fijne omgeving doorloop je de cursus en opdrachten.

 Je ware zelf vinden: het geheim . '

Kracht van Zelfreflectie' is de must-have online cursus voor degenen die geluk en succes in het leven willen bereiken, door onze eigen sterke en zwakke punten te herkennen. Je leert hoe je je verleden kunt loslaten, je angsten onder ogen kunt zien en geïnspireerde actie kunt gaan ondernemen. Deze wetenschappelijk onderbouwde informatie en oefeningen leren je alles wat je moet weten over zelfreflectie - 4 schokkende bijwerkingen van zelfreflectie en hoe je die kunt vermijden, 7 kernprincipes van reflectie, 10 vragen die je jezelf moet stellen om duidelijkheid te krijgen over wie je bent en je levensrichting, hoe je ongezonde mensen in je leven kunt loslaten... en nog veel meer.

 Volg de stappen in deze krachtige online e-cursus en je zult direct veranderingen merken. Als je klaar bent om de echte jij te ontsluiten, Als je het zat bent om je verloren te voelen of een gevangene te zijn van je verleden, dan ben je het aan jezelf verschuldigd om de simpele maar krachtige stappen te leren die in 'Kracht van Zelfreflectie' worden geleerd. 

Dit is de ultieme online cursus voor hen die:

  • Het verleden loslaten en verder gaan met pijnlijke relaties of omstandigheden. 
  • Ongezode giftige eigenschappen helen.
  •  Hun stress en angst onder controle willen houden. 
  • Hun meest gedurfde doelen bereiken. 
  • Hun leven ten goede veranderen. 
  • Genieten van een prachtig leven vol vreugde en voldoening!
  • Zichzelf willen vinden op een diep niveau
  • Kennis willen opdoen over wie ze werkelijk zijn

Ontvang een hoge korting als je NU handelt Van €350 nu slechts  €45.

Je bent slechts een stap verwijderd van het bereiken van je meest ambitieuze doelen en dromen. Het enige wat je hoeft te doen is de technieken ie in de cursus staan toe te passen.

Deze aanbieding eindigt in
2 days, 0:0:0
innerlijke groei - spirituele groei - loslaten - genezing- bewustwording

De kracht van zelfreflectie

2x per week 1 mail vol inzicht, opdrachten & oefeningen

Jezelf volledig begrijpen is niet altijd makkelijk, en helaas is het advies over hoe je jezelf diepgaand kunt begrijpen  onvolledig. Sommige zullen zeggen door ''nieuwe dingen'' te proberen zodat je groeit. Maar, hoe weet je wat je wilt en hoe je dit moet doen? 

De waarheid is dat enkele nog weinig bekende praktijken en gewoonten je zullen helpen om diep inzicht in jezelf te krijgen en innerlijk te groeien. Gelukkig zijn deze praktijken en gewoonten gemakkelijk onder de knie te krijgen en toe te passen in het dagelijks leven.

 Laat je verleden los en onderneem geïnspireerde actie Vandaag leer je hoe je diep kunt graven en je ware aard kunt ontdekken. door verschillende strategieen en technieken. Oefeningen en opdrachten. Ik heb verschillende gewoonten, strategieën en rituelen bestudeert van mensen die zelfreflectie gebruikten en succesvol zijn. Ik bestudeerde het werk van wetenschappers, psychologen en spirituele leraren. Ik ontdekte weinig bekende strategieën, routines en praktijken die me hielpen diep in mezelf te gaan en te ontdekken wie ik ben. Ik wil de ontdekking van zelfreflectie delen. Deze praktijken, gewoonten en routines zullen je helpen jezelf te vinden en je leven ten goede te veranderen.  

De kracht van zelfreflectie

Sale
De kracht van zelfreflectie
De kracht van zelfreflectie
De kracht van zelfreflectie
De kracht van zelfreflectie
De kracht van zelfreflectie
De kracht van zelfreflectie

De kracht van zelfreflectie

Nieuw

€30,00 €177,00

Aanbieding verloopt over
2021-12-28T16:47:00+0000
Start direct met hoofdstuk 1

Vaakgestelde vragen

Wanneer kan ik me aanmelden?

Op ieder moment van de maand. 

Wanneer start de cursus?

Onmiddellijk. Nadat je hebt besteld, krijg je binnen enkele minuten de eerste hoofdstuk van de cursus in je mail.

Ik wil meedoen, maar ik heb op dit moment geen tijd. Wat nu?

Je krijgt levenslange toegang tot de inhoud, dus je kunt de cursus inhalen wanneer je maar wilt, en zo vaak je maar wilt opnieuw doen.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Alleen je laptop/telefoon/tablet. Als je de lesstof en werkbladen wilt uitprinten heb je ook een pen en printer nodig.