De betekenis van 00.00, waarom zie je dit en wat is de boodschap?

Het is middernacht, je kijkt naar de klok en om de een of andere reden keek je precies om 00.00.. toeval? Of een krachtige synchroniciteit van grote betekenis?Je beschermengelen en gidsen gebruiken dubbele getallen als een middel om met je te communiceren. Het is aan jou om de boodschappen achter de tekens te ontcijferen. Vooral als een bepaalde reeks getallen zoals 00.00 in je leven blijft opduiken!

Zie jij regelmatig 00.00? Lees dan verder!

Laten we beginnen met het bekijken van enkele interessante feiten over 00.00

- 0 is een krachtig getal. Men gelooft dat nul het eerste symbool was dat door pre-historische mensen werd ontdekt, omdat de cirkel de zon voorstelt. Tot op de dag van vandaag wordt het gebruikt om de zon aan te duiden.
- Het idee van de nul werd voor het eerst bedacht in Babylonië, India en Centraal-Amerika op verschillende tijdstippen. Sommige plaatsen en landen kenden de nul niet, wat het voor die mensen moeilijk kan hebben gemaakt om te rekenen
- In de modernste traditie wordt de nul in verband gebracht met de planeet Uranus, wiens symbool een cirkel is met een kruis.
- Zonder de 0 zou wiskunde niet bestaan


Vanuit spiritueel oogpunt symboliseert het getal:
- Wedergeboorte
- spiritualiteit
- Oneindigheid/infinity
- Loslaten
- Beslissingen

Wedergeboorte
00.00 vertelt je dat je aan het einde van een cyclus staat en aan het begin van een nieuwe. Een einde kondigt gewoonlijk een wedergeboorte aan. Het kan ook betekenen dat je terug bent bij een soort basis van iets, zodat je de kans hebt om opnieuw te beginnen

Spiritualiteit
Het getal 0 is een getal met een zeer krachtige spirituele energie. Het is verbonden met het goddelijke. Het is het getal van god en het universum. Het getal 0 bevat alle energieën van de andere getallen terwijl het in zichzelf opgaat, en alles wat er is in het universum. Wanneer je gidsen je 00.00 te laten zien, sturen ze je krachtige informatie over je spiritualiteit en je levenspad. Het is tijd om de volgende stap te zetten op je spirituele reis, door de druk van de materiële wereld los te laten en de spirituele wereld te omarmen.

Oneindigheid/inifinity
00.00 moedigt je aan om de eindeloze mogelijkheden die er in de wereld zijn te omarmen, en open te staan om ze te ontvangen en er het beste van te maken. Je hoeft alleen maar op te letten wat er in je leven probeert te komen en je geest open te stellen voor al het goede en gelukkige dat het universum jouw kant op stuurt. Leer hoe je het leven van je dromen kunt manifesteren met de wet van aantrekking, en vertrouw erop dat er genoeg overvloed in de wereld is voor iedereen. Alles is mogelijk als je in jezelf gelooft.

Loslaten
Het engelengetal verschijnt soms in je leven om aan te kondigen dat je iets moet loslaten. Je moet iets loslaten om ruimte te maken voor het nieuwe. Dus blijf niet vast zitten en stagneren, laat los wat je niet dient zodat je de nodige ruimte maakt om het nieuwe binnen te laten

Beslissingen
Als je 00:00 blijft zien kan je een belangrijke beslissing en keuze worden voorgelegd. Een nieuwe start ligt om de hoek, maar de beslissing is aan jou.  Je zult knopen moeten doorhakken. Je gidsen willen je laten weten dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen en dat ze je zullen steunen als je diep van binnen het beste met jezelf voor hebt, voor jezelf en voor iedereen om je heen.

Liefde
Op het gebied van liefde en romantiek kan het getal 00.00 wijzen op het einde van een relatie, en het begin van een nieuwe, meer bevredigende relatie. Dus als je ongelukkig bent geweest of worstelt in een ongezonde relatie, dan vertelt 00.00 je dat je het verdient om met liefde en compassie behandeld te worden, je verdient liefde. Onthoud dat je goed genoeg bent! Het is tijd om los te laten wat jou niet dient. Soms is het belangrijk om tijd alleen door te brengen om te leren hoe je eerst van jezelf kunt houden voordat het universum je iemand stuurt die je zal waarderen. Neem de tijd om te mediteren en aan jezelf te werken. Het kan ook een vernieuwing in een bestaande relatie teweegbrengen. Jij en je partner kunnen een nieuwe en gelukkige fase van de relatie ingaan. Als je single bent geweest, kun je heel snel een nieuw iemand ontmoeten, onverwachts en spontaan.

Wat te doen?
Als het engelengetal 00.00 willekeurig in je leven opduikt, is het tijd om even te stoppen en aandacht te besteden aan je gedachten op dat moment.  Waar denk je aan? Het kan je het antwoord geven op je vraag op dat moment. Het engelengetal 00:00 is ook een boodschap om niet bang te zijn om bepaalde situaties in je leven af te sluiten en nieuwe te beginnen. Zorg ervoor dat je leeft met waarheid, onvoorwaardelijke liefde en vrede. Weet dat de engelen en je gidsen voor je zorgen en je begeleiden op je pad.

Welke dubbele getal zie jij regelmatig? Zie jij ook 00.00 of iets anders? Laat het weten in de reacties!

Je gidsen/engelen proberen je iets belangrijks of waardevols mee te geven door middel van dubbele getallen. Als jij een specifieke dubbele getal ziet, zoals bijvoorbeeld 11.11, 3.33, 4.44, 1,11, 5,55, 14,14, 19,19 of wat dan ook.. is het belangrijk de boodschap en betekenis te ontcijferen.  In de Dubbele getallen reading, wordt het getal wat jij regelmatig ziet ontcijfert. 

Het kan soms moeilijk zijn om de boodschappen van het Universum te interpreteren en te vertalen. In deze reading wordt het getal dat op jouw pad is verschenen en jij regelmatig ziet uitgebreid onder de loep genomen en geanalyseerd, en dan wordt er een boodschap gechanneld. De boodschap die voor jou naar voren komt geeft diepgaand inzicht over de betekenis van het getal maar geef vooral uitgebreid inzicht. Je zult de betekenis en de boodschap van het getal beter begrijpen en de aanwijzingen, richtingen en adviezen van het Universum beter kunnen toepassen. Zo pas je kosmische leiding toe en zul je wanneer je het getal weer ziet weten dat je op 1 lijn ligt met het Universum.

Klik hier om naar de dubbele getallen reading te gaan

Lees hier meer over de betekenis van dubbele getallen

2 reacties

 • Ik zie de laatste maanden alleen maar zeer specifieke getallen waaronder vooral 11.01 10.01 en 11.10 en nu 00.
  00 meermaals in één week..ik ben idd op een keerpunt in mijn leven en daar helpen deze aanwijzingen van de engelen mij zeer zeker bij..ik ben ze dankbaar!
  2-4-2024

  Betty
 • Wat een bijzondere en belangrijke boodschap.

  Zo heel fijn dat het universum zo telkens met mij communiceert, ik ben er heel blij en dankbaar voor !!!

  Mercedes

Laat een reactie achter