De betekenis van getal 5.55, waarom zie je dit getal?

Het getal 5:55 waarnemen is geen toeval, dit zijn signalen van het Universum, je gidsen of engelen, het is een manier om met je te communiceren en een boodschap over te brengen. 

Het getal 5 heeft alles te maken met verandering en overgang. Verandering is een groot deel van het leven, en het enigste zekere. Zeker, verandering kan soms eng zijn, maar het enige wat je hoeft te doen is diep inademen, een stap terug doen en je klaarmaken om het grotere plaatje te zien van wat het leven je brengt.

Lees verder voor meer informatie over hoe je het getal 555 het beste kunt begrijpen en verstandig kunt toepassen.

Het ontrafelen van de boodschap 
Je beschermengelen proberen met je te communiceren, zelfs je te waarschuwen, over een verandering die in je nabije toekomst kan plaatsvinden. Meestal werken deze engelen als je gidsen door moeilijke gebeurtenissen in het leven.

Verandering en overvloed
Dit getal verschijnt om je eraan te herinneren dat, overvloed een gemoedstoestand is. Als je je geestelijk rijk voelt, zal je fysieke leven dat weerspiegelen. Je harde werk werpt zijn vruchten af. Stel jezelf open voor de overvloed die op je weg komt. Het Universum en je gidsen proberen je grenzeloze mogelijkheden en uitbreidingen in je leven te laten zien, en hoe je die kunt bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is in jezelf en je onderbuikgevoelens geloven, want je voelt ze niet voor niets. Het is een manier van het Universum die je oproept om ernaar te luisteren.

Weg met het oude
Dit getal spoort je aan om nieuwe veranderingen in je leven te verwelkomen en een positieve. Open staan voor verandering en het nieuwe wat zich in je leven wilt aandienen. Wanneer we herhalende getallen zien, is het als een versterking van een enkel getal. Net als de andere 5 en herhalende 5 getallen, is 55 een luidere, gedurfdere indicatie dat er veranderingen op je pad komen. Het is belangrijk om je vibratie hoog te houden gedurende deze periode om deze veranderingen positief te houden. Je kunt dit bereiken door gebed, meditatie, gezond eten, tijd buiten doorbrengen, schrijven etc.

Betekenis van 5 in numerologie
Net als elk ander getal van 0 tot 9, heeft het getal 5 ook een verborgen betekenis

 Het wordt gedefinieerd als het "getal van verandering", maar het bevat ook zijn energieën in de zin van avontuur en vrije geesten. De versterkte omvang van engelengetal 555 markeert spontaniteit, acties, en avontuur. Daarom, als je de volgende keer het getal 555 ziet, denk er dan aan om je beschermengelen te vertrouwen en te gaan voor datgene waar je naar gestreefd hebt.

Het Universum gooit verschillende levenskansen jouw kant op en probeert dan met je te communiceren om je naar de juiste te leiden. Als je nummer 5 ziet, of de versterkte versie ervan die nummer 555 is, vertrouw dan op wat er voor jou komt.

Reageren op 555
Verandering wordt tegenwoordig erg geassocieerd met negativiteit, maar dat zou het niet moeten zijn! Hoewel we gewoontedieren zijn en verandering eng kan aanvoelen, kan verandering vaak positief zijn. Je moet gewoon geloven dat je beschermengelen je nooit in de steek laten en onvoorwaardelijk zullen begeleiden, ook in tijden van onrust en verandering.

Je moet geloven dat je het goede verdient om positieve energieën naar je toe te trekken.

Bovendien is het herhaaldelijk zien van dit getal een manier van je beschermengelen om je te vertellen dat je niet alleen bent, en dat ze je beschermen.

Nummer 555 zendt de veerkrachtige vibraties van besluitvorming over het leven uit. Bovendien is het engelennummer een teken van persoonlijke vrijheid en individualiteit. Je beschermengelen proberen je te herinneren aan je intelligentie e kracht die je door de moeilijke tijden van het leven kunnen helpen.

Het veelvuldig zien van engelengetal 555 brengt je de boodschap van vindingrijkheid en ervaringen die levenslessen je hebben geleerd. De energieën van dit versterkte getal resoneren ook met je aanpassingsvermogen en veelzijdigheid.

Wees je bewust van je gedachten en handelingen en houd ze positief om positieve veranderingen in je leven te manifesteren.

Zie jij zelf geregeld 555 of het getal 5? Of zie jij een geheel ander getal? En ben je benieuwd wat het Universum naar jou probeert te communiceren? In de dubbele getallen reading wordt het getal wat jij geregeld ziet, onder de loep genomen. Je ontvangt inzicht over het getal, maar ook wat de betekenis en boodschap voor jou persoonlijk is. 

Lees HIER meer over de betekenis van dubbele getallen

Laat een reactie achter