Zie jij het dubbele getal 3.33? Lees hier alles over de boodschap + betekenis van dit engelengetal

Het getal 3.33 is een krachtig engelengetal dat een boodschap van liefde, steun en bescherming van je beschermengelen en gidsen brengt. Je wordt op het moment dat je 3.33 ziet, eraan herinnerd om je persoonlijke innerlijke kracht uit te oefenen om de veranderingen teweeg te brengen die je wenst, maar ook om te beseffen dat je ten alle tijden steun ontvangt van je gidsen. 

Wanneer je regelmatig 3.33 ziet, zijn het je gidsen/engelen die je geruststellen over hun aanwezigheid, en je laten zien dat je er niet alleen voor staat. Als je je ogen sluit en je geest leeg maakt op dat moment, kun je hun sterke en liefdevolle energie om je heen voelen. Dit getal is een herinnering van het Universum, je gidsen en je engelen dat je niet alleen bent, en liefdevol beschermd wordt.

Liefde en ondersteuning
Wanneer je 3.33 waarneemt, weet dan dat de onvoorwaardelijke liefde van je gidsen je omhuld en je beschermt bent tegen negatieve invloeden van buitenaf, maar ook zelftwijfel. Welke veranderingen je ook wilt doorvoeren, wat voor hindernissen je ook moet overwinnen; weet dat je altijd beroep kunt doen op je gidsen en hun hulp onvoorwaardelijk en altijd beschikbaar is.

Het ontcijferen van de spirituele betekenis
Het getal 3.33 duikt vaak op als je een uitdaging in je spirituele groei ervaart. De spirituele betekenis van 3.33 is om vertrouwen te hebben en in jezelf te geloven. Het is ook een herinnering dat  je meer op jezelf mag vertrouwen en wat je hogere zelf je vertelt, en om meer moed en kracht te vinden. Ook is het een boodschap dat je altijd gesteund en begeleid wordt op je spirituele reis, je bent niet alleen en staat er ook niet alleen voor.

Geloof in jezelf
Het engelen getal 3.33 verschijnt om je moed te versterken, je te kalmeren en je gerust te stellen dat je het kunt maken en door kunt gaan op het pad dat je hebt gekozen. Het maakt niet uit hoe rotsachtig het kan worden of op dit moment is, je hebt de nodige innerlijke kracht om de zaak door te komen.

Boodschap om het verleden los te laten
Als je te maken hebt met problemen uit je verleden of wanneer je kwelt over het verleden of een specifieke gebeurtenis die je eigenlijk al had moeten loslaten, dan is het engelengetal 3.33 een zachte liefdevolle herinnering dat het verleden niet is waar je toekomst ligt. Je moet in het reine komen met het verleden, en verzoenen wat je dwars zit en dan het verleden als een ballon van je af laten vliegen. Kalmeer je hart en geest en laat je engelen en gidsen je helpen te helen en je af te wenden, zodat je alle pijn, opgekropte emoties en gekwetstheid achter je kunt laten.

Herinnering om je engelen/gidsen aan te roepen
Soms kan het leven overweldigend zijn. Je kunt het gewicht van de wereld op je schouders voelen rusten en struikelen. Maar het getal 3.33 waarnemen is een goddelijke oproep om je eraan te herinneren dat het enige wat je hoeft te doen is om hulp vragen. Je engelen staan klaar om je te helpen, maar je moet het ze vragen voordat ze kunnen ingrijpen. Dit heeft te maken met de vrije wil.

Als je het getal 3.33 ziet, kun je je ontspannen en weet je dat je gebeden zijn gehoord, waar je ook mee zit; weet dat je altijd beroep kunt doen op je gidsen en engelen. En bij het zien van 3.33.. is de kosmische hulp en liefde onderweg. 

Zie jij zelf regelmatig 3.33 en wil je een diepgaande analyse over de betekenis en boodschap ervan voor jou persoonlijk? Boek een dubbele getallen reading en ontvangt uitgebreid en helder inzicht in de betekenis en boodschap ervan. Verdere betekenissen van dubbele getal/engelen getal 3.33

Deze boodschap kan je laten weten dat de tijd begint te dringen voor een droom of doel waar je naartoe hebt gewerkt. Dit kan betekenen dat je snel veranderingen moet aanbrengen om ervoor te zorgen dat je plan het gewenste resultaat bereikt.

Dit getal zal verschijnen in de vorm van nieuwe kansen, een frisse start, nieuwe relaties, en zelfs innovatieve oplossingen voor oude problemen. Het hangt allemaal af van hoe je denkt over de boodschap die naar je wordt gestuurd door dit krachtige engelengetal.

Wat er ook gebeurt, het zal zeker goed nieuws brengen als je ervoor open staat!

Als dit engelen getal in je dromen of visioenen verschijnt, betekent het dat er iets groots op het punt staat in je leven te veranderen. Je kunt het gevoel hebben dat er krachten buiten jezelf zijn die je lot bepalen, maar zij willen alleen het beste voor je op de lange termijn. Ze zijn hier voor begeleiding en richting omdat ze in jou geloven!

Let op de tekens die ze sturen en luister goed naar hun boodschap - alleen dan zullen dingen ten goede beginnen te verbeteren!

Welk dubbele getal zie jij regelmatig? Laat het weten in de comments en wellicht schrijf ik er binnenkort een artikel over!

Meer lezen


 

 

 

4 reacties

 • Ik word om 3.33 wakker

  Anouk
 • Hoi Kathleen, ga de boeken lezen van Jozef Rulof of begin met de toelichtingsboekje van de 27 boekenen ga 🙏🏻 en vraag hulp. Het heeft mij enorm geholpen in mijn leven. God is met je. Ook ik stond aan afgrond van het leven.

  Anoniem
 • baby lengte maal 3,33 = volwassen lengte

  leon roeffen
 • Ik zie de laatste maanden steeds meer en meer dubbele getallen.
  Vooral op nummerplaten 222, 444, 888, 777, 999, 1 keer 8888.
  Er zitten zoveel boodschappen in dat ik niet meer weet wat bij me past.
  Lees veel dat men leven gaat veranderen in de positieve zin. En financieel beter gz hebben maar het gaat financieel alleen maar achteruit 😔

  Kathleen

Laat een reactie achter