19 tekenen dat je een lichtwerker bent, vooral teken 15 is belangrijk!

Veel lichtwerkers hebben de roep gehoord en zijn massaal gaan ontwaken. Misschien ben jij één van die lichtwerkers, aangezien je naar dit artikel bent getrokken. Er zijn geen toevalligheden.Een lichtwerker is de belichaming van een oude ziel, iemand die ervoor heeft gekozen om naar de Aarde te komen, juist in deze tijd, om te helpen de duisternis in het licht te transmuteren. Hoewel dit overweldigend kan klinken, is het dat niet: het is juist waarvoor een lichtwerker hier is. Andere te genezen, te inspireren.. een lichtwerker kan verschillende manieren kiezen om zijn licht te laten schijnen. Eerst moet je je innerlijke licht gebruiken om jezelf te helen. Dan ben je klaar om anderen te helpen als lichtwerker. Doe hier de quiz om te ontdekken of je een lichtwerker bent

19 tekenen dat je een lichtwerker bent

1. Je weet intuïtief dat je leeft voor een hoger doel, een doel dat rechtstreeks verband houdt met het ontwaken en transformeren van je eigen leven en dat van anderen door te helpen het collectieve bewustzijn van de mensheid te verhogen.

2. Je bent in hoge mate intuïtief, en hebt een aangeboren wijsheid over het leven sinds de tijd dat je jong was. Je bent van nature filosofisch en spiritueel, en verbijstert mensen vaak over het feit dat je zoveel lijkt te weten voor je leeftijd.

3. Hoewel je gemakkelijk contact maakt met mensen en het deel uitmaakt van jouw doel om hen te helpen, ben je enigszins een eenling. Je bent gevoelig voor de energie van andere mensen, en kunt die alleen gedoseerd verdragen.

4.  Je hebt te maken gehad met trauma's, uitdagingen en andere moeilijkheden. Je begrijpt dat deze niet bedoeld waren om je te kwetsen, maar eerder om je te doen ontwaken tot de genezer die je nu bent.

5. Je bent voortdurend op een missie om je eigen leven en het leven van de mensen om je heen te verbeteren. Je belangrijkste drijfveer in het leven is vast te stellen wat er gefixt moet worden, en hoe je het mogelijk beter kunt maken. Hoewel dit soms een schaduw van perfectionisme wordt, is het, wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt, een ongelooflijke gave.

6. Je begrijpt dat het een deel van je doel is om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen hun mentale, emotionele, fysieke en spirituele gezondheid zien.

7. Je bent van nature creatief

8.  Je bent wijs, volwassen en lijkt de ervaring van vele levens te hebben, en als kind kun je het niet altijd vinden met leeftijdsgenoten.

9. Je bent altijd onverklaarbaar ''anders'' dan bijvoorbeeld familie, vrienden en leeftijdgenoten. Hierdoor heb je misschien moeite gehad om je "stam" te vinden of het gevoel te hebben dat je ergens echt bij hoort.

10. Je komt voortdurend tot een dieper zelfbewustzijn over jezelf en je leven. Door je voortdurende reis van ontwaken en helen, blijf je licht schijnen op de schaduwaspecten die de meeste mensen afwijzen en ontkennen.

11. Je bent een uiterst krachtige manifesteerder. Wanneer je helder denkt of je op iets concentreert, ontvang je het of ben je in staat het in zeer korte tijd te creëren.

12. Deze sterke energie is zowel een zegen als een vloek: je moet voorzichtig zijn met waar je je op richt, want je zult het uiteindelijk in je leven creëren, of het nu goed of slecht is. 

13. Je wordt van nature aangetrokken door oude spirituele teksten over energie en ascensie; je resoneert meer met oosterse filosofieën dan met westerse.

14. Je bent bijna paranormaal begaafd in je vermogen om aan te voelen wat andere mensen denken, voelen, of nodig hebben om te genezen.

15. Je weet dat je hier in dit leven bent om je oude karmische patronen op te lossen, en om door te breken naar een nieuw niveau van bewustzijn en bewustwording. Je begrijpt dat je doel hier niet zomaar een baan of een taak is, maar eerder om gewoon te worden wie je bedoeld bent te zijn.

16. Je belangrijkste doel in het leven is zelfgroei. Je bent altijd gericht op hoe je jezelf kunt verbeteren, en weet dat de beste jaren van jouw leven nog moeten komen.

17. Je voelt je sterk verbonden met de natuur, en gelooft dat dit het dichtst is dat we kunnen komen bij het meest afgestemd zijn op de bron.

18. Op een of meerdere momenten in je leven heb je een intens spiritueel ontwaken ervaren. Je wereldbeeld viel in duigen en je werd gedwongen alle beperkende overtuigingen die je ooit tegenhielden uit te wissen. Je begrijpt dat ontwaken een uitputtend, soms pijnlijk proces kan zijn, maar dat het vaak noodzakelijk is.

19. Je voelt dat je deel uitmaakt van een wereldwijde inspanning om het bewustzijn van mensen te verhogen en spirituele groei te bereiken.

Het kan een uitdaging zijn om je unieke licht waar te nemen en te ontdekken wat je gaven of  lichtwerkersmissie is. Vooral als beginnende lichtwerker. Laat mij als ervaren lichtwerker samen met je gidsen jou ondersteunen met nieuwe inzichten over jouw pad met een mooie reading. Deze reading vertelt je welke missie je hebt en wat je lichtwerkers gave  is + inzicht/advies. Binnen 24 uur in je mail. 

Lees meer

Laat een reactie achter