Moet je perse paranormale gaven hebben om tarot of orakel kaarten te gebruiken?

Je hoeft niet perse paranormaal begaafd te zijn, of andere gaven  hebben om tarot of orakel kaarten te gebruiken en accurate boodschappen te ontvangen. Maar, je moet echter wel in harmonie zijn met je intuïtie!

Onze intuïtie is ons natuurlijk vermogen om instinctief dingen aan te voelen in de wereld om ons heen. Intuïtie heeft niets te maken met onze cognitieve vermogens.
Het is een onderbuikgevoel dat we krijgen. 

Intuïtie laat ons weten wanneer er iets mis is terwijl alles in orde lijkt. Bijvoorbeeld, wanneer we iemand ontmoeten, en ondanks de ''charmes'' hebben we toch het gevoel dat er iets niet helemaal klopt met diegene. We kunnen misschien niet altijd precies onze vinger erop leggen, maar we weten dat er iets mis is. Dat is je intuïtie, die ons waarschuwt. 

Is een sterke intuïtie hebben hetzelfde als helderziend zijn?
Nee, helderziend zijn dat is anders. Helderziendheid is een paranormale gave waarbij iemands zintuigen buiten het normale bereik van waarneming gaan.  Verschillende mensen die als "paranormaal begaafd" worden beschouwd, kunnen een specifiek soort gave hebben. Sommige van de manieren waarop deze gave zich kan manifesteren is in het in staat zijn om dingen te zien voorbij het normale gezichtsvermogen.

Sommigen mensen kunnen meer ''horen'' dan het normale zintuigelijke gehoor en sommigen kunnen boodschappen van en naar een andere dimensie of gidsen channelen. Dit zijn niet de enige manieren om paranormaal begaafd te zijn, het zijn slechts enkele van de meer voor de hand liggende vormen. Maar net als bij intuïtie kan iemand die paranormaal begaafd is, zijn gave van nature gebruiken zonder er bewust bij stil te staan.

Stem je af op je intuïtie
Dus om een accurate tarot of orakel kaarten reader te zijn, hoeft men niet perse paranormaal begaafd te zijn, maar moet men wel afgestemd zijn op zijn intuïtie. Om de kaarten volledig te begrijpen moet je kunnen ''horen'' wat je intuïtie je vertelt, en wat de boodschap is. Een sterke intuïtie ontwikkel je vooral door oefeningen en meditatie. Hoe meer we onze intuïtie gebruiken bij het interpreteren van de tarot of andere kaarten, hoe sterker ze wordt. Leer in de E-cursus ''spirituele ontwikkeling & helderziendheid'' verschillende technieken, oefeningen en informatie om je eigen gaven en intuïtie te activeren.Sommige mensen zijn van nature intuïtief en zelfs paranormaal begaafd, terwijl anderen harder moeten werken om hun gaven te ontwikkelen.

Wanneer je tarot of orakel kaarten koopt, zijn ze niet "magisch" van zichzelf. Het is de energie van de reader, de kaartlegger.. De verbinding van de persoon met de kaarten en symboliek ervan is wat de magie creëert. Het is de symboliek die de intuïtie van de persoon opent in relatie tot de kaart. Dit komt omdat elke afbeelding een gevoel in de persoon creëert dat op zijn beurt geïnterpreteerd wordt op basis van het gevoel van de persoon en toegepast wordt op een reading.

Hoe sterker je intuïtie, hoe sterker je verbinding met de tarot/orakel kaarten wordt, hoe duidelijker en helderder de boodschappen, en hoe beter je readingen!

Wil jij ook je intuïtie versterken en een innerlijke reis maken door de 22 hoofdkaarten van de tarot?  Begin vandaag nog met de 22 dagen tarot challenge! Bouw een intuïtieve connectie op met de kaarten, leer de betekenis van iedere kaart, en ontdek het verhaal van tarot + ontvang een certificaat in 22 dagen. 

De 22 dagen tarot challenge vertelt uitgebreid het verhaal van de kaarten waarnaast natuurlijk ook de diepgaande boodschap en betekenis ervan behandeld wordt. En om de kaarten echt te begrijpen koppelen we elke kaart terug naar jou en je leven met affirmaties en vragen, bij iedere kaart.

Je kunt nu gelijk beginnen met jouw magische tarot reis:

Meer lezen

Laat een reactie achter