5 signalen dat je manifestatie onderweg is!

Het ''wachten'' kan voor sommige mensen een frustrerende deel zijn van manifesteren. Het is vooral moeilijk als je voor het eerst de wet van aantrekking ontdekt, maar nog geen bewijs hebt opgebouwd dat het universum je steunt. Het is moeilijk om vertrouwen te hebben zonder eerst resultaten gezien te hebben.

Het is alsof je als kind op de achterbank van de auto zit, wetend dat je vroeg of laat op je bestemming zult aankomen, maar je kunt het niet helpen om te vragen: "Zijn we er al, zijn we er al?!"

In de loop der jaren, en vele succesvolle manifestaties later, zijn er een paar dingen die ik heb opgemerkt en die telkens weer opduiken om me te laten zien dat het universum het allemaal onder controle heeft.

Net wanneer je aan haar begint te twijfelen, zal ze je een teken geven. Net wanneer je de hoop wilt opgeven, zal iets je uit je mist schudden en je eraan herinneren dat je tijd zal komen.

Vandaag wil ik vijf van die momenten met je delen, die synchroniciteiten, die tekenen dat je manifestatie nabij is. Beginnend met...

1. JE BLIJFT TEKENEN & SYNCHRONICITEITEN ZIEN
Wanneer je manifestatie dichtbij is, zul je tekens en synchroniciteiten gaan zien. Deze kunnen de vorm hebben van herhalende getallen, vlinders, regenbogen, witte veren, zelfs dingen die je associeert met je spirituele gidsen.

Voor mij weet ik dat het herhaaldelijk zien van 11.11 en duiven een teken is dat het universum aan het toveren is. Engelengetallen komen in de vorm van bonnetjes, een blik op mijn telefoon op dat exacte tijdstip, mijn benzinemeter, en ga zo maar door!

Voor jou zouden het ook dubbele getallen kunnen zijn, vogels, songteksten..het zouden vrienden kunnen zijn die plotseling praten over wat je probeert te manifesteren, het zou een advertentie op TV kunnen zijn, het zou een boodschap kunnen zijn die doorkomt. En onthoudt; toeval bestaat niet!

Alleen jij kunt het teken of de synchroniciteit begrijpen, omdat het zo'n subjectieve ervaring is, maar wanneer deze zich voordoen, is het de kunst om jezelf op dat moment te vangen en jezelf te herinneren aan de positieve vibraties die aan je manifestatie verbonden zijn.

Ga even zitten en versterk die energie, ook al duurt het maar 2 seconden. Het is ook een goede herinnering om bewust uit de minder dan positieve mindset te stappen waarin je jezelf misschien bevond.

2. JE VOELT EEN STERKE VIBE
Een van de tekenen/signalen dat je manifestatie dichtbij is, is dat je een  opgewonden en creatieve energie in de lucht voelt. Je wordt ''wakker'' en realiseert je dat de wet van aantrekking toch werkt!

Het probleem dat de meeste mensen op dit punt hebben, is dat ze denken dat het allemaal toch gaat instorten. Ze saboteren zichzelf, vaak onbewust, door op de golf van twijfel mee te liften. ''Manifesteren lukt toch niet!''

Telkens als je het gevoel hebt dat je manifestatie bijvoorbeeld te mooi is om waar te zijn, dwing je jezelf om nog iets langer in het geluk te leven en vertrouwen te hebben. Dan nog een beetje langer, en nog langer daarna. Al snel zul je een weerstand hebben opgebouwd om automatisch op zelfsabotageknop te drukken zodra je beseft hoe gelukkig je werkelijk bent.

3. HET UNIVERSUM ''TEST'' JE
Er komen plotse gebeurtenissen op je af waarin je keuze's moet maken, vaak gedetailleerd of heel specifiek. Dit zijn ''testen'' van het Universum. Als je merkt dat je veel keuzes moet maken, dan kan dit een teken zijn dat je manifestatie onderweg is maar  meer specifieke details van je nodig heeft. Je bent misschien onduidelijk over je ware doelen of je weet zelf niet wat je precies wilt. Zo zorgt het Universum ervoor dat je kristalhelder wordt over wat je gewenste manifestaties zijn, wat je niet accepteert en wat je werkelijk wilt. Details zijn enorm belangrijk!

Dit geldt voor alles, het manifesteren van de perfecte huis, of je ideale baan, relaties.. ga zo maar door. Wees zo gedetailleerd mogelijk.

Natuurlijk is manifesteren geweldig en heeft het zoveel levens getransformeerd, maar het is niet realistisch om te denken dat alles in het leven ons op een presenteerblaadje aangereikt kan worden. Verwelkom die testen en uitdagingen in je leven en weet dat ze er niet voor niets zijn en dat het universum er gewoon voor zorgt dat dit de juiste manifestatie is om je leven binnen te komen.4. JE KLAMPT JE NIET LANGER VAST
Wanneer je manifestatie echter om de hoek komt kijken, zul je merken dat je er een veel meer ontspannen energie omheen hebt.

Het is als het eeuwenoude verhaal van zodra je stopt met zoeken naar liefde, verschijnt het. Het is hetzelfde met de wet van aantrekking - zodra je merkt dat je je niet meer zo vastklampt als voorheen, zul je voelen dat de energie van wat je probeert te manifesteren om de hoek ligt.

5. JE BEGINT RUIMTE TE MAKEN... ZONDER HET TE BESEFFEN
Wanneer je je energie begint te verschuiven naar die van een hogere frequentie, zullen dingen die niet op één lijn liggen met deze nieuwe vibratie beginnen weg te vallen. Dit kan de vorm hebben van vrienden, contacten, banen en klanten, dingen die je energie en relaties uitputten.

Maar het is volkomen logisch, nietwaar?

Als energie wordt aangetrokken door een gelijksoortige energie, waarom zouden negatieve mensen dan op jou afgestemd zijn? Degenen die niet op één lijn liggen met je nieuwe vibraties zullen aan de kant gaan staan om plaats te maken voor andere afstemmingen.

Dus, als je minder van bepaalde mensen of dingen voor je begint te zien wegvallen, zelfs als het in het begin verontrustend aanvoelt, weet dan dat dit gewoon is om plaats te maken voor iets dat meer op één lijn ligt met je toekomst.

De bladeren die in de herfst vallen zijn geen slechte zaak, omdat we weten dat er in de lente iets veel beters op komst is. Onze energie is precies hetzelfde.

Welke tekenen dat je manifestatie dichtbij is heb je in het verleden gezien? Zie je veren, herhalende getallen of iets specifiekers?

Laat hieronder een reactie achter en vergeet niet dat als manifestatie jouw ding is, ik een manifestatie planner en dagboek in 1 heb samengesteld die jou zal begeleiden in jouw manifestatie processen en je bewustzijn zal verschuiven! Klik op de afbeelding om alles erover te lezen

 

Of begin direct met het creëren van een overvloed mind-set om rijkdom en financiële overvloed te verwelkomen in je leven. klik op de afbeelding om de inhoud te lezen en meer

 

 

 

Meer lezen

1 reactie

 • Ik twijfel daarom schrijf ik. Weet dat twijfelen niet goed is.

  Ik zie de laatste tijd over waar ik kijk verschillende engelen getallen. Echt de hele dag door.
  Ook val mij op dat ik geen zin meer hebt om met bepaalde mensen om te gaan.

  Ik heb 2 onderneming. Ik merk dat ik de een niet meer leuk vind om te doen. Ik wil er ook mee stoppen. Maar als ik die stop gaat mijn inkomen flink achteruit. Maar ik merk dat ik steeds aanbod krijg van de baan die ik niet meer wil.
  Ook wordt ik niet veel gecontactteert door bepaalde mensen. Vooral mijn familie en vrienden die ik dacht dat we Hecht waren.
  Kunt u mijn adviseren wat die betekenen.

  Moet ik gewoon een van de banen nemen. Is het de manier van de univesum om te zeggen ik heb de verkeerde keuze gemaakt.

  Want de baan die ik heel heel graag wil uitvoeren zie ik niet echt iets voor gebeuren. Behalve dat ik dingen ervoor alvast gaan aanschaven.( een is horeca en de andere zorg de zorg wil ik uit) en geloof dat mijn droom uitkomt. Verder merk ik nier veel. Behalve boven genoemde..

  Wat kan jij hier uit halen.

  Als je iets niet begrijp mag u mij best vragen stellen.

  Alvast bedankt
  Eenwachter

  Eenwachter

Laat een reactie achter