De waarheid over witte orbs, waarom staan ze op je foto's? En hoe herken je wie het is?

Ken je dat? Door je foto's heen bladeren, en plots stuit je op een of meerdere lichtbol(len) op een foto.  Deze lichtbollen, ook wel orbs genoemd, komen voor in verschillende kleuren, van blauw tot roze. 

Maar wat is een orb precies? En waarom staan ze op jouw foto's? Zoveel vragen, en waar kun je terecht? Laten wat wat licht schijnen op het onderwerp!

Orbs - licht/energiebollen die wit zijn of verschillende kleuren hebben - worden soms op foto's, video's of in levende lijve gezien. Mensen die ze wel eens zijn tegen komen vragen zich af of deze wonderbaarlijk mooie lichtbolletjes de aanwezigheid van engelen of overleden dierbare zijn. En vaak is dat ook zo. Omdat bijvoorbeeld engelen naar de aardse dimensie reizen door middel van lichtstralen, kan een lichtbol soms waargenomen worden.

Wat is een orb?
Een orb is meestal een doorzichtige bol van lichtenergie die verbonden is met een geest/entiteit, spirit guides (gidsen) of engel. Orbs worden gespot op foto's of zelfs video's. Veel mensen zoeken na het ontdekken van een orb een verklaring, een bevestiging. Sommigen vragen zelfs of ze zich zorgen moeten maken.

Het leven is niet gemakkelijk en we worstelen allemaal met uitdagingen, obstakels en beproevingen. Maar juist op die momenten wilt het Universum, je gidsen en geliefde overledenen je kenbaar maken dat ze van je houden en bij je zijn. En, bescherming en begeleiding bieden in moeilijke of uitdagende tijden. Ze laten je op die manier even weten dat ze bij je zijn, en naar je omkijken. 

Want, ook al is iemand niet meer aanwezig op aarde in fysieke vorm, de energie (ziel) van diegene blijft altijd aanwezig. Energie kan niet verdwijnen of sterven, enkel getransformeerd (transcenderen). Energie blijft aanwezig, dus ook na de scheiding met het fysieke lichaam. Waneer je een orb tegenkomt, is het vooral van belang om je gevoel te volgen, vooral als het om een witte orb gaat. Kijk ook waar de orb op de foto staat, en of het andere mensen omringd. Wat is de connectie tot diegene? Let op de details. Het kan een geliefde overledene zijn.. een dierbare in de hemel die je op deze manier wat liefde en bescherming toont.

Van wie/wat zou de energie van een witte orb kunnen zijn?

De energie kan verschillende energetische wezens afkomstig zijn. 

De kosmos/het goddelijke
Omdat witte energie en ook witte orbs worden geassocieerd met het een hoge trilling-frequentie, met de Kosmos, met goddelijkheid en de hemel kan de aanwezigheid van een witte orb duiden op de aanwezigheid van een engel.

Overleden dierbare
Witte orbs duiden in veel gevallen op de aanwezigheid van een dierbare overledene. Want meestal duidt een witte orb op een energie die hier op aarde geweest is, en dus fysiek in leven was.  

Een tussenpoort
Sommige mensen geloven dat witte obs bruggen zijn tussen de fysieke wereld en de hemel, of een andere dimensie.

Om het onderscheiden wat makkelijker te maken, kun je kijken naar de gradatie van een witte orb. Vetrouw ook op je intuïtie om te bepalen wie het zou kunnen zijn.

Een felle witte lichtbol duidt meestal op een hoge energie, denk aan een engel of een engel-achtigwezen. Terwijl een doorzichtige witte orb kan wijzen op de energie van een geliefde overledene. Een doorzichtige orb draagt vaak een vriendelijke, medelevende en oprechte energie/ziel. En de doorzichtige orb brengt meestal de boodschap van onvoorwaardelijke liefde en bescherming.


Waarom zie je een witte orb?

Of het nu de energie van een geliefde overledene draagt of een engel, ze hebben meestal een specifieke boodschap 

- Een witte orb manifesteert zich op een foto wanneer hij/zij een belangrijke boodschap wilt overbrengen  aan de persoon die de witte orb waarneemt.
- Een witte orb kan een manifestatie zijn van een entiteit die ervoor heeft gekozen om als brug te dienen tussen het goddelijke en het menselijke
- Als het om een overleden dierbare gaat, is het vaak een teken dat je door die dierbare beschermd wordt

Het waarnemen van een witte orb duidt dus in de meeste gevallen op de aanwezigheid van een geliefde dierbare overledene, of een engel die nu dient als jouw persoonlijke beschermer/gids.

Als je een witte orb ziet, wordt je aangemoedigd om van jezelf te houden, en goed voor jezelf te zorgen. De witte orb is een herinnering van een geliefde overledene dat diegene nog steeds van je houdt, en je in alles zal beschermen en begeleiding zal bieden. Durf ervoor open te staan, het enigste wat je hoeft te doen is het te vragen en toestemming geven, dit heeft te maken met de vrije wil. Stel je dus open voor deze liefdevolle energie.

Meestal is het waarnemen vam een witte orb geen opdringerige boodschap, het is meestal een boodschap van bescherming en liefde. Het is een simpele manier om aan diegene aan wie ze ziet verschijnen te herinneren dat er van ze gehouden wordt.

Een witte orb waarnemen is dus een vorm van communicatie van meestal een beschermengel, of het nu een aartsengel is, beschermengel of een geliefde overledene; de boodschap is meestal een van bescherming en onvoorwaardelijke liefde.

Meer ontdekken

 

6 reacties

 • Ik voel dat ik nooit alleen ben

  Thea
 • Op mijn digitale mobiel heb ik op twee foto’s grote bruine orbs gezien en een doorschijnende.
  Wat heeft dit te zeggen en kan ik deze foto’s ergens plaatsen? Ze zijn zo helder en er staan geen mensen op.
  Ik hoor het graag,
  Marianne

  Marianne Coppens
 • Ik heb een camera op mijn kamer en zie ook af en toe witte orbs rond dwalen. Ik was er in het begin wel wat huiverig voor, maar weet nu dat het iets is waar ik niet bang voor hoef te zijn. Het zijn geliefden die helaas zijn heengegaan.

  Gritha
 • Ik zie bij zon opkomst alleen maar bollen als ik achter mij in de wc kijk (alleen niet wit). En anders plak ik wel een paar bollen op mn afbeelding met photoshop…

  Rinus
 • Ik zie die wilbolachtig scherm in mijn huis rondvliegen, op de camera beeld natuurlijk
  Wat houdt dit in???

  Gita

Laat een reactie achter