11 dingen die je kunt doen tijdens een Nieuwe Maan

De Maan herinnert ons eraan dat we nog steeds heel zijn, in welke fase we ook zitten. Vandaag is het volle maan in het waterteken Vissen. Dit is een van de meest magische manen van 2022!Wat kun je doen tijdens een nieuwe cyclus van de maan? Hieronder volgen 11 tips!

Zuiver jezelf en je ruimte
Reinig jezelf en je ruimte tijdens de Nieuwe Maan om je te ontdoen van alle opgehoopte en ongewenste energieën. Je kunt jezelf en je ruimte reinigen door middel van salie. Rozemarijn is ook een goede kruid tegen ongewenste energie Het gebruik van essentiële oliën kan ook gebruikt worden om de vibratie van jezelf en je ruimte te verhogen.

Edelstenen reinigen en opladen
Het reinigen van edelstenen zodat alle opgeslagen energie wordt gezuiverd is een heel goed idee tijdens nieuwe maan. De nieuwe maan is de perfecte tijd om te reinigen, op te laden en je intenties met je edelstenen te bepalen, vanwege de versterkte energie. De maan is een natuurlijke dieptereiniger en is gemakkelijk toegankelijk om je stenen te reinigen en op te laden.

De energie is het krachtigst tijdens de cycli van nieuwe maan en volle maan, perfect om je stenen te zuiveren en op te laden. Laat je edelstenen buiten staan om te ''baden'' in de maanenergieën gedurende minstens 4 uur. Alle restenergie en negatieve energie die de edelsteen sinds zijn laatste reiniging heeft verzameld, zal worden losgelaten en gezuiverd zodat de steen vanuit zijn volle potentieel kan werken.Journaling & schrijven
De Nieuwe Maan is een perfect moment om al je nieuwe ideeën, inspiraties, intenties, plannen en doelen op papier te zetten. Vaak ontstaan nieuwe ideeën met nieuwe maan energie. ook is het opschrijven van je doelen een krachtige manier om te manifesteren. Let op inzichten of ideeën die je een goed gevoel geven, schrijf ze op of maak een lijst, ze kunnen helpen je intenties te bepalen.

Zelfzorg en verzorging
Doe iets leuks voor jezelf tijdens de nieuwe maan met een zelfzorg of zelfliefde ritueel. Wat zijn een aantal leuke dingen die je voor jezelf kunt doen tijdens de nieuwe maan? Is er iets wat je al een tijdje voor jezelf wilt doen maar nog niet hebt gedaan omdat je er geen tijd voor hebt? Neem dit moment om iets speciaals voor jezelf te doen dat je plezier, vreugde of ontspanning zal brengen. Neem ook de tijd om na te denken over je behoeften. Misschien is dit een tijd waarin je zelfvergeving nodig. Het is belangrijk om jezelf te behandelen zoals je een goede vriend zou behandelen en emotioneel, lichamelijk, geestelijk en spiritueel voor jezelf te zorgen.


Organiseren en schoonmaken
Gebruik de Nieuwe Maan energie om op te ruimen wat je niet langer dient. Maak je ruimte schoon en organiseer het en ontdoe je van de rommel. Dit kan het opruimen van je fysieke ruimte zijn, je mentale ruimte, en andere gebieden van je leven. De Nieuwe Maan is een goed moment om een comfortabele en inspirerende ruimte voor jezelf te creëren waar je blij mee bent en waar je van kunt genieten. Door op te ruimen wat je niet dient, creëer je ruimte voor grotere en betere mogelijkheden.

Maak een visiebord
Het maken van een visiebord is een leuke en creatieve manier om je te richten op het manifesteren van je dromen, passies, intenties en doelen. Met de nieuwe maan energieën kun je ontdekken dat je een nieuwe golf van inspiraties, doelen en intenties hebt. Om een visiebord te maken; begin met een leeg canvas, zoek beelden en woorden die je inspireren of die je dromen vertegenwoordigen en de dingen waar je naartoe werkt. Maak een collage van al je verzamelingen en plaats het ergens waar je het elke dag zult zien.

Zet nieuwe intenties
De nieuwe maan heeft altijd een krachtige energie die leiden tot creatieve ideeën, doelen en plannen. Gebruik de nieuwe maan energie om je te helpen nieuwe intenties te zetten die je zullen helpen om dichter bij je doelen en dromen te komen. Of dit nu kleine of grote doelen zijn, het stellen van intenties kan je helpen je energie te richten en de toon te zetten voor je gewenste manifestaties en resultaat.

Creëer gezonde gewoontes
Nieuwe Maan energie zal je helpen met het implementeren en onderhouden van nieuwe gewoontes die je intenties, inspiraties, dromen en plannen ondersteunen. Begin met dat "ene'' dat je altijd al hebt willen proberen. Door meer gewoontes in je leven te integreren die je vreugde brengen in plaats van angst, zal het je helpen meer vreugdevolle ervaringen aan te trekken en je vibratie te verhogen.

Rust uit en mediteer
Hoewel de energie van de nieuwe maan heel motiverend kan zijn en je tot actie kan aanzetten, is de nieuwe maan ook een goede tijd om uit te rusten, te reflecteren en te mediteren. Je kunt niet schenken uit een lege beker dus het is van vitaal belang om wat tijd voor jezelf vrij te maken. Maak je geest stil en gebruik deze periode om het rustiger aan te doen. De nieuwe maan is de perfecte tijd om je te concentreren en naar binnen te keren om wat tijd aan zelfreflectie te besteden.Voor welke dingen in je leven ben je dankbaar en gelukkig? Is er iets dat je zou willen veranderen in je leven? Dit is een perfecte tijd om jezelf vragen te stellen, en om jezelf mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel te onderzoeken om te zien waar je veranderingen zou willen aanbrengen of nieuwe richtingen zou willen inslaan in bepaalde aspecten van je leven.

Zoutbad of zelfreiniging
Eer jezelf en je lichaam tijdens de nieuwe maan door te ontspannen met een zuiverend zoutbad of door een zelfreinigend ritueel uit te voeren. Onze energievelden kunnen overweldigd raken en beïnvloed worden door het overmatig gebruik van technologie, werk, stress in het dagelijks leven en andere mensen/situaties. Als je de tijd neemt om je lichaam te ontgiften, zul je je verfrist, vernieuwd en gerevitaliseerd voelen.

Breng wat tijd buiten door
Natuur en frisse lucht zijn rustgevend voor de ziel. Doe het rustig aan en neem de tijd om je los te koppelen van je dagelijkse verantwoordelijkheden en verplichtingen. Tijd doorbrengen in de natuur zal er tegelijkertijd voor zorgen dat je jezelf aard en gegrond wordt.

Boek een nieuwe maan reading voor persoonlijk inzicht gedurende deze nieuwe cyclus. Binnen 24 uur in je mail


MEER LEZEN

Laat een reactie achter