De nieuwe maan in Vissen (2 maart) brengt expansie; een kans om je dromen te verwezenlijken!

 

De nieuwe maan in Vissen
Op 2 maart is het nieuwe maan in het waterteken vissen, en dit brengt naast rust en creativiteit, ook expansie in je leven! De afgelopen periode was misschien moeilijk geweest, maar nu kun je tot rust komen en opgelucht ademhalen! Dit is een nieuwe maan die niets anders symboliseert dan goede vibes. Het is nu tijd om nieuwe doelen en plannen te stellen, nieuwe intenties te zetten.. ben je klaar om je dromen te verwezenlijken?  Want deze nieuwe maan nodigt je uit om je te richten op je dromen en verlangen, maar ook je innerlijke wijsheid en creativiteit.

Het is tijd om diep te graven, te mediteren als je dat nodig hebt, en jezelf toe te staan om te dromen. Als een van de meest magische nieuwe manen van het jaar, is het een kans om een sprong in het diepe te wagen, met het universum volledig achter je.

Vissen
De energie van het waterteken Vissen gaat over het verbinden met alles wat voorbij de sluier ligt. Het gaat over de tijd nemen om je innerlijke wereld te verkennen op een manier die je nog niet eerder hebt gedaan! Het gaat over vertrouwen hebben in je dromen, en begrijpen dat je ze kunt bereiken, gewoon omdat ze bestaan. Het universum staat je geen dromen toe die onbereikbaar zijn.

Je hebt de mogelijkheid om de zaadjes te planten om een nieuw leven voor jezelf te manifesteren.

Dat is waar veel van de magie van deze Maan ligt - ze vraagt je om echt ruimte te creëren zodat je een nieuwe frequentie kunt binnenroepen, nieuwe kansen en iets dat beter past bij wie je nu bent en waar je naartoe wilt

Jupiter aspect
Jupiter (geluksplaneet) in de buurt van deze Nieuwe Maan in Vissen vergroot, versterkt en breidt deze fijne energie van de nieuwe maan in Vissen uit op een positieve manier. Planeet Uranus is ook in de mix, die je zal zegenen met een aantal nieuwe en vooral unieke mogelijkheden. Grijp je kansen en verwacht  onverwachte mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

Zet intenties
Onder deze magische nieuwe maan heb je de mogelijkheid om de zaden te planten om een nieuw leven voor jezelf te manifesteren. De enige vraag is, kun je je twijfels en angsten loslaten om het universum te vertrouwen om datgene wat jij wilt te leveren? Blijf ontvankelijk voor het Universum, wat er ook op je pad komt!

Deze nieuwe maan zal de energie, stemming en sfeer om je heen verlichten en transformeren. Het zal je de ruimte geven om je te richten op je ware doelen en verlangen, om te creëren en te manifesteren. Het geeft je de mogelijkheid tot nieuwe kansen en ontwikkelingen in je leven. Stem je af op je innerlijke wijsheid en zorg ervoor dat je de leiding van je intuïtie volgt.

Let ook goed op je dromen, want onder de invloed van Vissen zullen je dromen extra actief, levendig aanvoelen en antwoorden/inzichten bevatten. Het is een goed idee om een droomdagboek bij te houden om bij te houden wat er door je heen gaat, ook op onbewust niveau. Je dromen zullen veel symboliek bevatten.

Deze nieuwe maan is totaal grenzeloos, dus droom groots en heb vertrouwen in jezelf! Alles is mogelijk nu onder deze nieuwe maan, het is nu tijd om datgene wat je in je leven wilt zien in beweging te zetten. 

Boek een Nieuwe maan reading voor inzicht en advies

De nieuwe maan is de geboorte van een nieuwe cyclus, waardoor het de perfecte tijd is je te ontdoen van wat niet meer werkt, en te focussen op het nieuwe wat zich wilt aandienen in je leven.

Deze uitgebreide reading geeft je inzicht in je huidige cyclus en in de nieuwe cyclus die op het punt staat te beginnen. De tarot kaarten laten zien waar je stond, en waar je nu naartoe gaat. De reading voorziet je van heldere inzichten en informatie, maar laat ook duidelijk zien wat je mag loslaten en waar je je op moet focussen. Stap deze nieuwe cyclus in vol waardevolle inzichten, adviezen en informatie die je ondersteunen op jouw unieke pad. 

Deze bijzondere reading voorziet je van kosmisch advies, heldere inzichten van de tarot, waardevolle informatie en handvatten.  In deze unieke reading komt alles wat voor jou van belang is naar voren zodat je deze nieuwe cyclus met volle energie tegemoet kunt gaan en al het nieuwe wat zich wilt aandienen kan laten bloeien.

 

Meer lezen

Laat een reactie achter