De betekenis van de 14 aurakleuren, en de unieke kwaliteiten ervan. Iemand met een regenboogaura is meestal een genezer!

Je aura geeft een energetische momentopname van je huidige spirituele, mentale en emotionele welzijn. De kleur in je aura past zich altijd aan naar je omstandigheden, stemmingen, gedachte en fysieke toestand. Je aura bestaat uit een reeks energetische lagen, bestaande uit 1 primaire hoofdkleur en andere wisselende kleuren afhankelijk van je toestand.

Je aura verbindt je fysieke lichaam met je ziel en met de universele energie

Aurakleuren en hun betekenissen
Er zijn 14 primaire en secundaire aurakleuren, plus extra tinten voor elke kleur. Deze omvatten primaire (rood, blauw, geel) en secundaire (groen, oranje, paars) kleuren, samen met roze, indigo, zilver, goud, zwart, bruin, wit, en meerkleurig.

Laten we kijken naar een aantal aura kleuren en de betekenissen daarvan

Rode aura
Je rode aura geeft aan dat je o.a levendig en vurig bent. Andere kwaliteiten die je bezit:

Gepassioneerd
Intens
Loyaal
Geboren leider
CompetitiefRoze aura
Je roze aura geeft aan dat je een meelevend hart hebt, verzorgend en empatisch bent. Andere kwaliteiten die je bezit:

Sentimenteel
Artistiek
Emotioneel evenwichtig
Vriendelijk
Vrouwelijk
Zachtaardig
EmpathischOranje aura
Als je een adrenaline junkie of risiconemer bent, zou je een oranje aura kunnen hebben! Als dit je aura kleur is, zou dit ook van toepassing kunnen zijn op jou:

Een liefhebber van extreme sporten
Zeer energiek en levendig
Optimistisch
Humoristisch
Vrolijk
Actief
SeksueelGele aura
Als je aura geel is, heb je een positief en optimistisch karakter. Waarschijnlijk ben je ook:

Creatief
Grappig
Gemakkelijk in de omgang en optimistisch
Inspirerend
Sociaal en innemend
Zelfbewust

Gouden of zilveren aura
Zowel goud als zilver in je aura geven aan dat je diepe niveaus van spirituele ontwikkeling hebt bereikt. Bovendien ben je ook:

Goddelijk verbonden
Verlicht
In evenwicht
Spiritueel geïnspireerd
Intuïtief


Groene aura
Groen is de kleur van genezende energie, dus als je een primaire groene aura hebt, ben je een geboren genezer. Extra eigenschappen zijn onder meer:

Liefdevol
Gelukkig
Creatief
Spiritueel afgestemd
Verbonden met de natuur


Blauwe aura
Je blauwe aura suggereert dat je een kalme, goede communicator bent met een vredige benadering. Extra persoonlijkheidskenmerken die met jouw blauwe aura worden geassocieerd zijn onder andere:

Loyaal
Altruïstisch
Zelfexpressief
Creatief vervuld
Diplomatiek en toch eerlijkIndigo
Denk je dat je op zijn minst een beetje helderziend bent? Dan is de kans groot dat je indigo in je aura hebt. Bijkomende kwaliteiten die je kunt bezitten zijn onder andere:

Astrale reizen
Spiritueel ontwaken
Diepe innerlijke leiding
Communie met spirituele gidsen
Aura lezen


Paarse aura
Je paarse aura suggereert dat je een scherpe  spirituele geest hebt en het vermogen om kritisch en intuïtief te denken. Je bent ook:

Nieuwsgierig
Opmerkzaam
Nadenkend
Intuïtief
WijsWitte aura
Wanneer je een witte aura hebt, bezit je een bepaald niveau van zuiverheid en onschuld die anderen kunnen zien als naïviteit. Je bent ook

Spiritueel geëvolueerd
Verbonden met Goddelijke wijsheid
Onvoorwaardelijk liefdevol
In het proces van een spirituele doorbraak


Regenboog aura
Als je een energetisch healer bent die met de aura's van andere mensen werkt, is de kans aanwezig dat je een regenboog aura hebt. Daarnaast kan een regenboog aura aangeven dat je:

Dit je eerste incarnatie is
Dat je spiritueel ontwikkeld bent
Dat je over verschillende gave beschikt
Inzichtelijk bent
Energetisch in balans bent
Spiritueel in ontwikkeling bentBruine aura
Als je van de natuur houdt en je spiritueel verbonden voelt met de Aarde, dan heb je misschien bruin in je aura. Bruin kan ook aangeven dat je:

Herstellende bent van een emotioneel trauma
Je angstig voelt
Pijn en trauma's loslaat
Spiritueel worstelt
Je schuldig voelt

Zwarte aura
Als je momenteel spirituele of emotionele uitdagingen hebt, kun je zwart in je aura zien. Of wanneer:

je spiritueel onderdrukt wordt
tegen verslavingen vecht
een fysiek trauma of ziekte ervaart
depressief bent
in een negatieve gemoedstoestand

Het is misschien makkelijk om de betekenis van een zwarte aura te interpreteren als negatief, maar deze aurakleur geeft enkel aan dat je voor uitdagingen staat die je moet overwinnen.

Elke kleur bestaat uit verschillende tinten, en al deze tinten hebben een andere betekenis.

  • Heldere aura's geven aan dat dit een sterke of hoge energie-eigenschap is.
  • Zwakkere aura's geven aan dat de energie zwakker kan zijn in je leven.
  • Lichtere tinten kunnen wijzen op een nieuwere energetische kwaliteit voor jou.
  • Donkerder tinten kunnen erop wijzen dat de energie stevig gevestigd is.
  • Als je aura troebel is, kan dat wijzen op de meer negatieve aspecten van de kleur van die aura

Aura kleur veranderen?
Aurakleuren veranderen van nature, zowel naarmate je je spiritueel en emotioneel ontwikkelt, maar ook van moment tot moment, afhankelijk van je stemming. Je kunt ook spiritueel werk doen om je aurakleur te veranderen, zoals meditatie. Evenzo kun je uitdagende of negatieve donkere of troebele aurakleuren veranderen door het beste uit je uitdagingen te halen en energetiche genezing toe te passen.

Wat is jouw primaire aura kleur?

Het herkennen van je primaire aurakleur en wat het betekend
Ontdekken wat de primair aanwezige kleur in jouw aura is geeft je inzicht in jezelf, je emoties, karakter, je ware zijn en geeft je een beter zelfbegrip. Als je eenmaal weet uit welke kleur jouw aura bestaat kun je bijvoorbeeld beginnen met het helen en veranderen van dingen die je blokkeren.

Deze unieke reading toont de meest primaire kleur die aanwezig is in je aura op dit moment. We hebben allemaal een aura om ons heen, want je bent een energetisch wezen, veelzijdig en je aura weerspiegelt je unieke eigenschappen. Je aura bestaat uit meerdere lagen, elk met een scala aan tinten en kleuren. Sommige van deze tinten passen zich aan je stemming, omstandigheden, terwijl andere voor langere perioden in je aura blijven. Naarmate je idealen, persoonlijkheid en spirituele ontwikkeling gedurende je leven verschuiven, doen je aurakleuren dat ook, want als je trillingsfrequentie verschuift, veranderen ook de kleuren die je in je aura uitstraalt.

Deze reading schijnt licht op de meest aanwezige kleur in je aura en geeft inzicht in de betekenis hiervan.
 
Weet jij uit welke kleur jouw auraveld vooral bestaat? En de informatie/betekenis daarvan? De meest primaire kleur uit jouw auraveld (energieveld) onthult bijzondere informatie over jou, je karakter, je potentieel en je leven, maar ook over je huidige emoties, gedachte en ontwikkelingen.
Ontvang een uitgebreide aura channeling en ontdek de meest primaire kleur in jouw aura. Ook geeft de reading inzicht in je unieke persoonlijkheidskenmerken, je huidige staat van spirituele ontwikkeling en de daarmee samenhangende uitdagingen.

De reading geeft een diepgaand profiel weer van je primaire aurakleur 
Een aura is de naam van het energieveld die ons omringt. Iedere persoon heeft een eigen persoonlijk energieveld en de kleuren van dit energieveld zijn per persoon uniek. De kleuren van jouw energieveld zijn niet willekeurig maar horen bij jouw als persoon en jouw karakter.

Deze uitgebreide aura channeling onthuld een stroom aan waardevolle informatie en inzichten. Het is een intuïtieve waarneming door mij van jouw energieveld/aura.
Door contact te maken met je unieke energieveld, en je gidsen komt je aura en een stroom van waardevolle informatie naar voren

1 reactie

  • Heel leerrijk en interessante informatie maar hoe weet je welke kleur je aura heeft dank u

    Fina

Laat een reactie achter