7 stappen om je te verbinden met engelen en gidsen

Engelen zijn werkelijk universeel, en zijn fundamenteel voor de meeste grote wereldgodsdiensten. We vinden ze bijvoorbeeld terug in het Christendom, de Islam, het Hindoeïsme, het Boeddhisme, het Judaïsme, het Mormonisme en vele andere spirituele tradities.

St. Augustinus, een autoriteit op het gebied van engelen, zei: "Sluit vriendschap met engelen." Hij raadde ons aan persoonlijke relaties met engelen aan te gaan en onze relatie met hen te laten verdiepen, net zoals we dat met elke andere belangrijke, intieme relatie zouden doen.

Een engel om hulp vragen is een van onze meest krachtige spirituele bezigheden. We kunnen de engelen om onmiddellijke hulp vragen op elk moment en op elke plaats.

Hier zijn enkele technieken die je zullen helpen:

1) Vraag om hulp

Engelen bieden ons 24/7 hulp aan. Hoe ontvankelijker we zijn, hoe meer hulp ze ons kunnen geven. Als je je ontvankelijkheid vermindert, beperk je het vermogen van de engelen om je te helpen. Maak je eigen aanroepingen, of gebeden, die specifiek om de hulp vragen die je nodig hebt. Realiseer je dat wanneer je een engel aanroept, wat er werkelijk gebeurt is dat je jezelf openstelt voor een grotere ontvankelijkheid voor hun hulp.

Als je om hulp vraagt, is het belangrijk dat je jezelf realiseert dat je de hulp van engelen volledig waard bent. Engelen werken met iedereen, ongeacht persoonlijke geschiedenissen en overtuigingen. Zij bestaan buiten onze ervaring van tijd en ruimte en reageren op iedereen met volledige onvoorwaardelijke liefde.

 2) Maak contact met je innerlijke kind
Terwijl je de engelen aanroept en om hulp vraagt. Je innerlijke kind is onschuldig en waarachtig en herkent engelen als betrouwbare geschenken van de bron. Dit zal helpen om openheid, ontvankelijkheid, opwinding, en verwondering te creëren terwijl je je voorbereidt om het geschenk te ontvangen dat je engelen voor je hebben voorbereid.

3) Geef alles over aan de engelen als je om hun hulp vraagt
Alle problemen, zorgen en angsten, maar ook alle goede bedoelingen en positieve resultaten die je je voorstelt als het resultaat van je verzoek. Laat alle verwachtingen los over hoe je verzoek zal worden beantwoord.

4) Spreek waardering en dankbaarheid uit.
Zoek en spreek oprechte waardering en dankbaarheid uit voor de dingen precies zoals ze zijn. Als je hier moeite mee hebt, vraag de Engelen dan om je te helpen de liefde te herkennen die aanwezig is in de moeilijkheden waar je mee te maken hebt. Heb hier geduld mee en laat alle verwachtingen los over hoe deze liefde aan je geopenbaard kan worden.

5) Vertrouw dat het gebeurt.
Elk verzoek wordt beantwoord en hulp wordt altijd gegeven. Als je vreest dat je verzoek niet zal worden beantwoord, vraag dan ook om hulp bij het begrijpen. Vertrouw erop dat je de liefde zult zien in elk verhoord gebed. Je wordt volledig gekend en onvoorwaardelijk bemind door de engelen en niets dat je van dienst zal zijn, wordt je ooit onthouden.

6) Handel snel naar de leiding die je ontvangt.
Accepteer de mogelijkheid en handel er onmiddellijk naar. Engelenhulp is  onbeperkt, er zit geen limiet aan. Je kunt niet om "te veel" vragen en de Engelen zijn blij dat ze je onbeperkt kunnen helpen. Hoe sneller je handelt, hoe sneller je meer hulp ontvangt!

7) Vier jezelf precies zoals je bent in het moment.
Laat alle kritische oordelen of negatieve gevoelens over jezelf, je leven, of anderen in de handen van de engelen voor genezing. Al is het maar voor een paar momenten, laat alles los wat niet van liefde is voor jezelf en alles om je heen. In dit moment van overgave kan er veel meer voor je gedaan worden door de engelen dan je in je eentje kunt bereiken. Bedank jezelf en de engelen voor het verdiepen van de relatie tussen jullie.

Hopelijk heeft dit artikel je een aantal nuttige stappen gegeven om je dieper te verbinden met je Engelen voor hulp en ondersteuning. Onthoud dat Engelen aan je zijde zullen staan bij elke stap die je vandaag zet. Engelen zijn altijd bij ons en staan te popelen om te helpen. 

Hulp nodig bij het leggen van contact met gidsen of engelen? Download de e-cursus ''ontmoet je gids'' en start direct met krachtige technieken die zullen leiden naar een ontmoeting met je gids, engelen..maar ook naar spirituele groei en een krachtige verbinding met je gidsen en engelen.

MEER LEZEN

 

Laat een reactie achter