Trek overvloed aan met deze 17 overvloed-activerende affirmaties

Heb je ooit nagedacht over je werkelijke overtuigingen, gedachte, gevoel en mindset rondom geld? Is dit negatief? Onzeker? Twijfelachtig? Ben je opgegroeid tussen geldzorgen, en was het gezegde ‘’geld groeit niet aan bomen’’ iets wat je vaak hebt gehoord? Je geld mindset is je  houding en gedachtegang over je geldsituatie en financiën.  Typisch, je geld mindset is het resultaat van jouw verhaal.. dat al begonnen is als kind.  Met welke uitspraken en gedachte ben jij geconditioneerd rondom geld? Het is erg belangrijk daar stil bij te staan, want dit heeft heel veel invloed op jouw stroom van overvloed. Je huidige geld mindset is je unieke overtuiging over hoe geld werkt in je leven. Werkt jouw mindset voor je, of tegen je? Het is je geld mindset die van invloed is op de financiële beslissingen die je maakt van dag tot dag, en het heeft een grote impact op de doelen die je stelt en bereikt.

Wanneer je een houding van schaarste hebt als het gaat om geld, creëert het barrières tussen jou en je financiële succes. De schaarste geld mindset laat je overweldigd met het gevoel dat er nooit genoeg geld is. De schaarste mindset zorgt ervoor dat je je financiële situatie ziet als een constant negatief gegeven. Je hebt geen controle over je financiën, maar je financiën hebben controle over jou. Doorbreek met deze e-book/werkboek een schaarste mindset, en creëer een overvloed mindset!

Het is wanneer je een overvloed geld mindset aanneemt dat dingen echt kunnen beginnen te veranderen in je leven.  Het hebben van een overvloed geld mindset is het omarmen van de overtuiging dat je de controle over je geld en financiën. Het is geloven dat jouw financiële doelen, financiële vrijheid en rijkdom binnen je bereik liggen.

Leren hoe je een positieve geld mindset die zich richt op overvloed, in plaats van schaarste te creëren, kan resulteren in enorme veranderingen in je leven.

Met behulp van geld affirmaties en de wet van aantrekking kun je je mindset transformeren en een verschuiving maken. . Geldaffirmaties helpen je om geld, overvloed voorspoed en rijkdom te bevestigen in je leven. Het aannemen van je eigen persoonlijke geld affirmatie of mantra is een geweldige manier om je gemotiveerd te houden en je  te helpen gericht te blijven op het brengen van je financiële doelen in werkelijkheid.

Gebruik affirmaties en mantra’s om je energie en gedachten te ‘’resetten’’, elke keer als je merkt dat je een negatieve gedachte, angst of onzekerheid hebt rondom geld, en affirmeer dagelijks als je deze mindset werkelijk wilt doorbreken. In mijn e-book ‘’Money mindset transformatie & geldactivatie'' ontdek je het eneregtische prces van affiremren en heb je  120+ affirmaties tot je beschikking ,verdeeld in 4 categorieen.

In dit E-book vind je meer dan 120 affirmaties om:

  • Om je geld-stroom te activeren
  • Om financiële overvloed aan te trekken en te manifesteren
  • Om je geld en overvloed op de juist wijze te beheren
  • Om je money-mindset te transformeren
  • Om je geld-frequentie te verhogen

Hieronder vind je 17 affirmaties die je zullen helpen om een overvloed mindset te creëren

Dagelijks affirmeren is aanbevolen, herhaal de affirmaties. Spreek ze hardop uit, of in je gedachte, je kunt ze ook opschrijven. 

Geld komt gemakkelijk, vaak, en overvloedig.

Op dit moment trek ik geld aan

Ik ben het waard om meer geld te verdienen.

Geld komt onverwachts naar me toe

Mijn bedrijf groeit en bloeit.

Meer geld manifesteren gaat vanzelf.

Het universum spant samen om mij rijk te maken.

Mijn positieve houding trekt geld aan.

Geld komt naar me toe op verwachte en onverwachte manieren.

Ik omarm nieuwe bronnen van inkomsten.

Mijn acties creëren constante welvaart.

Ik ben dankbaar voor de overvloed en voorspoed in mijn leven.

Welvaart in mij, welvaart om mij heen; overvloed in mij, overvloed om mij heen.

Ik ben een geldmagneet en trek constant voorspoed aan

Er is geen grens aan de hoeveelheid geld die ik in staat ben te verdienen.

Ik sta open en ontvankelijk voor alle rijkdom die het leven mij biedt.

Alles gebeurd voor mijn hoogste goed

Meer lezen

 

Laat een reactie achter