Kunnen zielen in dezelfde familie incarneren?

Heb je het gevoel of idee dat bepaalde conflicten en problemen binnenin je familie karmisch zijn, dus meegenomen uit een vorig leven? En, heb je het gevoel dat je met je dochter, zoon, broer of zus, moeder, vader of een ander familie-lid al een eerder leven heb gedeeld? Dat is heel goed mogelijk! Want, karmische verbindingen zorgen ervoor dat zielen leven na leven samenkomen om de conflicten en zielenlessen samen te verwerken. Het is dus eigenlijk heel erg logisch dat een ziel kan reïncarneren in dezelfde familie of gezin.

Dit geldt in principe voor alle relaties, ook in de liefde en romantiek, en vriendschappen natuurlijk. Je kunt met iemand 'terugkeren'' om onopgeloste zaken blokkaden en conflicten die ontstaan zijn in het verleden, met elkaar op te lossen. En juist tussen familieleden gebeurd dit vaak, denk aan ouders. De kans is namelijk erg groot dat je moeder in dit leven, in een vorig leven ook jouw moeder is geweest. In sommige gevallen is het andersom.

Wat ik opmerk tijdens het analyseren van een geboortehoroscoop en opstellen van een vorig leven reading is dat familieleden van elkaar, regelmatig dezelfde obstakels delen in de familie-geschiedenis, wat ''toevallig'' is, of toch niet?  De grootste karma en karmische blokkaden deelt iedereen hoogstwaarschijnlijk met zijn familie. Families bieden het breedste scala aan dynamieken en persoonlijkheden die je kracht op de proef kunnen stellen en je kunnen helpen groeien en vooruitkomen.Incarnatie
Als je in reïncarnatie gelooft, betekent dat dat je gelooft dat na de dood van je lichaam je ziel in een ander lichaam wordt herboren. Dit proces staat ook bekend als de transcendentie van de ziel, en veel mensen geloven dat zielen meerdere levens reïncarneren. Deze cyclus herhaalt zich totdat je geest verlichting of volmaaktheid bereikt.

Wat is het doel ervan?
Het doel van reïncarnatie is de voortdurende evolutie van de ziel naar verlichting of terugkeer naar eenheid met de Bron. (soms aangeduid als God, Goddelijkheid). Tijdens haar evolutie door levens heen probeert de ziel ervaringen op te doen en uit die ervaringen te groeien, totdat zij alles heeft geleerd wat zij wilde leren.

Hoe zag je vorig leven eruit?

Ontdek het in deze reading, gebasseerd op jouw unieke geboortehoroscoop en channeling. Deze unieke reading schijnt licht op je meest recente vorig leven en verteld tot in de details jouw verhaal. Wat deed je toen precies en wie was je? Hoe zag je leven eruit en wat heb je meegemaakt? Wat waren je talenten en sterke punten? Wat waren je uitdagingen, lessen en hoe zag je leven eruit? Door diepgaand inzicht te verkrijgen in je vorig leven, zul je je huidige leven en de daarbijbehorende lessen en uitdagingen vanuit een hoger perspectief begrijpen.

Door gebruik te maken van channeling en astrologie, komen de meest belangrijke aspecten, gebeurtenissen en invloeden uit je vorig leven naar voren. . Er wordt tijdens het channelen op je energie contact gemaakt met je gidsen en Akasha (zielenherrineringen). Voor extra accurate inzicht en interessante details maak ik ook gebruik van astrologie en bestudeer ik je karmapunten in je geboortehorosocop.

De reading geeft ook diepgaand inzicht en advies rondom je zielenlessen

Ook geeft de reading inzicht in je huidige zielenreis en wat je lessen en zielendoelen zijn in deze incarnatie 

De reading schept een helder en uitgebreid beeld van jou, je persoonlijkheid, je leven, je focus, je prestaties en ontwikkelingen in je vorig leven. Ook krijg je inzicht in belangrijke gebeurtenissen in je vorig leven.  Naast channeling maak ik ook gebruik van astrologie, wat extra gedetailleerde informatie en inzicht geeft over wie je was en wat je deed. 

De reading geeft daarnaast ook inzicht in je uitdagingen, karmische lessen en pijnpunten, en hoe dat zich in dit leven kan manifesteren. Ook geeft het inzicht in hoe je hiermee ook kunt gaan.

Je zult zien dat bepaalde invloeden uit je vorig leven, in dit leven naar voren kunnen komen. Het geeft inzicht in je ziel, je karma en geeft een diepgaande kijk op je vorig leven.

De reading geeft je niet enkel informatie over je vorig leven, maar ook over je belangrijkste levenslessen en blokkaden, zodat je makkelijker met deze ervaringen kunt omgaan, vanuit begrip!

Lees meer over de reading

 

Meer lezen

Laat een reactie achter