Volle maan in leeuw morgen, en een aspect met Venus/Mars die verandering brengt in je liefdesleven!

Volle maan in Leeuw
Bereid je volle maan ritueel voor, want morgen is het volle maan in het vuurteken leeuw!  Volle Manen markeren een tijd van voltooiing, reflectie, en openbaring. Benut de energie van de volle maan door te focussen op je innerlijke leven, bezinning en meditatie. Besteed aandacht aan je emotionele leven, je gevoelens en bepaal wat je wilt loslaten.

Het is ook een periode van plezier en ontspanning, en een tijd van loslaten van eventuele schaamte en onzekerheid rond de volledige expressie van wie we werkelijk zijn.
Volle Manen gaan altijd over loslaten en het kan ook een goed moment zijn om te kijken naar wat en wie we moeten loslaten in ons leven. Leeuw heeft de neiging om door zijn loyaliteit tot het uiterste te gaan, wat alleen maar resulteert in teleurstelling en opvliegende temperamenten. Met deze Volle Maan is het een moment om de balans op te maken en onze loyaliteit alleen te geven aan diegenen die het echt verdienen. Leeuw is een fel beschermend teken, en geeft alles aan haar 'trots', haar 'welpen' en haar gekozen stam.

Keuzes maken
Keuzes en beslissingen worden ook vaak gemaakt tijdens een Volle Maan. Met de Zon in Waterman moeten we kijken hoe we een evenwicht kunnen vinden tussen wat we verlangen, waar we persoonlijk gepassioneerd over zijn en wat onze individuele groei dient, versus wat we nodig hebben om terug te geven aan onze vriendschappen en gemeenschappen. Het kan zijn dat we te veel hebben gegeven of misschien zelfs meer hebben genomen dan we nodig hadden. Wanneer we niet in onszelf gecentreerd zijn, wanneer we niet de moeite nemen om onze eigen bekers van binnenuit te vullen en een stralend inferno in ons hart te bouwen, zijn we geneigd om op zoek te gaan naar bevestiging en bekrachtiging van anderen. Bevestiging dat we het recht hebben om hier te zijn, om te bestaan.

Met dit in gedachten nodigt deze Volle Maan je uit om, in plaats daarvan, deze essentiële bevestiging in jezelf te zoeken. De Volle Maan van Leeuw zegt dat we ons licht moeten laten schijnen - ongegeneerd.

Venus/Mars
Naast volle maan maakt planeet Venus op dezelfde dag ook een aspect met Mars, dit betekend dat er belangrijke gebeurtenissen kunnen plaatsvinden, vooral op het gebied van de liefde/relaties. Deze energie samen heeft een betoverende krachtige werking, een relatie kan bijvoorbeeld plotseling naar een nieuw niveau worden getild, of je kunt iemand ontmoeten. 

Nieuwe kansen
Dus als je vrijgezel bent is de kans aanwezig op nieuwe avonturen en ontmoetingen. Als je je in een relatie bevindt kan de relatie een nieuwe hoogte aannemen, verwacht meer verbinding en verdieping van je relatie wat naar meer vertrouwen en stabiliteit zal leiden. Ook is het een goed idee om te bepalen wat je precies wilt en waar je naar verlangt in de liefde.

Maar als je veel negativiteit in je liefdesleven ervaart, of je relatie rotsachtig is, kunnen de zaken opgeschud worden. Dit is een krachtige, intense en gepassioneerde volle maan, 


Verwacht het onverwachte
Met deze kosmische gebeurtenissen kan je liefdesleven onverwachte wendingen aannemen. Een ex kan uit het niets opduiken, een huidige vlam onthult iets belangrijks, of iets wat verborgen lag komt nu naar voren. Wat er ook gebeurd; de reden is om meer duidelijkheid in je liefdesleven en in jezelf te scheppen.

Waar verlang je naar?
Leeuw regeert het hart, dus deze Volle Maan zal je in staat stellen om ultra-helder te worden over waar je naar verlangt - en waar je afsluiting en genezing nodig hebt. Denk na over wat je wilt en wat je niet langer dient. Laat alles los wat niet in lijn is met je passies, zodat je klaar bent om iets beters te ontvangen.

Deze volle maan is ook een duwtje in de rug om je prestaties te erkennen. Kijk terug naar hoe ver je bent gekomen in de afgelopen zes maanden. Wees trots op wat je hebt bereikt!

Benieuwd naar wat de tarot kaarten laten zien over alles wat jij mag loslaten, omarmen tijdens deze volle maan? Ontdek de volle maan tarot reading, slechts 12,99 vandaag!

De reading voorziet je van adviezen, heldere inzichten, waardevolle informatie en handvatten. Zodat je met vernieuwde inzichten door de energie van de volle maan kunt navigeren, en de energie van de volle maan op de juiste manier kunt benutten

Wat komt er naar voren in de reading?
Verlichting; wat niet langer verborgen kan blijven
Loslaten: wat je moet loslaten
Transformatie: wat klaar is om tevoorschijn te komen in je leven

Meer lezen

2 reacties

  • Mooi! Namaste 🙏

    Anoniem
  • Fijn deze inzicht.. Prachtig.. ja.. vorige volle maan de reading besteld en lees m zonet terug.. veel aan gehad. Deze volle maan ben ik ook benieuwd wat te doen….. ik hoor het van je via reading kan niet wachten. liefs en groetjes

    Annet Antje

Laat een reactie achter