img
HELDERZIENDE CHAT CONSULT

Brandende vragen of behoefte aan inzichten? Zit je in een lastige situatie en kun je advies gebruiken? Boek een 30 minuten helderziende chat consult, en ontvang adviezen, inzichten en antwoorden. Snel en gemakkelijk vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Ik voorzie je van antwoorden, inzichten en advies aan de hand van channeling, tarot, numerologie, astrologie en Lenormand.

 

Het ontvangen van een helderziende reading is een bemoedigende en bijzondere ervaring.

 

De tools die ik gebruik tijdens een reading, zoals bijvoorbeeld tarot, is een hulpmiddel voor introspectie en onderzoek, een kans om diep naar binnen te kijken en te overwegen wat je drijft. Het is een prachtige manier om dieper in een probleem te graven, om een waarheid te begrijpen, of om uit te zoeken wat het is dat je echt wilt.

 

In de chat consult van 30 minuten kun je vragen stellen of er open in gaan, alles wat voor jou van belang is automatisch naar voren in deze helderziende reading.

Alle vragen zijn welkom m.u.v gezondheidsvragen/medische vragen

Bijvoorbeeld:

Liefde en relaties/spiritualiteit/innerlijke groei/verhuizing/verleden/heden/toekomst/partner/vriendschappen//fotoreading/voorspellingen/werk en financiën//innerlijke blokkaden/gidsen/soulmates/gidsen/etc.

 

Aan de hand van de tarot of lenormand kaarten, mijn helderziende gave, channeling met jouw en mijn gidsen, astrologie (gediplomeerd astrologe) en numerologie voorzie ik je van belangrijke en vooral accurate informatie en inzichten zodat je weer vooruit kunt.

 

Hoe gaat het te werk?

 

Boek jouw reading hieronder of

Om het consult te starten, klik op het chaticoon rechtsonderin de site. 

Tarief: €35 per sessie.

Verder informatie

Afspraak gemaakt die je wilt annuleren maar niet tijdig gedaan? (binnen 24 uur) Dan is er geen terugbetaling mogelijk, boeking gedaan en wil je afzeggen? Zorg er dan voor dat je dit binnen 24 uur doet om misverstanden te voorkomen.

Boek jouw helderziende chat consult

 

Afspraak plannen

Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

First name *
Last name *
Email *

Nu in de aanbieding, profiteer!

Een reading geeft je inzicht in een moeilijke situatie, om meer inzicht en begrijp te krijgen om een uitdaging, obstakel, probleem, vraag of zorg. Een reading geeft je nieuwe inzichten, en helpt je dieper in een kwestie te graven en nieuwe informatie te vinden in zowel de situatie als jezelf. Ik kijk er naar uit om een bijzondere reading voor je te doen. Tot snel!