Genees je innerlijk kind

Innerlijk-kind-werk is een krachtig instrument voor genezing van trauma, disfunctionele patronen, en onbewuste patronen. Het innerlijk-kind is geen letterlijk kind, het is een metaforische "kleine jij". Het deel van je psyche dat nog steeds kinderlijk, onschuldig en vol verwondering is.

Genees je innerlijke kind en ontdek alles over emotionele en spirituele vrijheid

 "Als we het innerlijke kind genezen, genezen we generaties. We genezen de wereld.''
Het innerlijk kind genezen

Heb je eens bewust nagedacht over dat stemmetje binnenin? Het stemmetje dat je doet denken aan de jongere jij? Het maakt niet uit hoe oud we worden, we dragen onze jongere ik, ons innerlijk kind, elke dag in ons mee.

 Misschien komt onze gekwetste 5-jarige ik tevoorschijn als onze beste vriendin ons telefoontje niet beantwoordt, of komt onze onbegrepen 15-jarige ik tevoorschijn als een collega het niet met ons eens is. Zorgen voor deze jongere versie van onszelf is waar innerlijk kind werk over gaat.

Innerlijke kind wonden
Ons innerlijke kind is een representatie van onszelf op meerdere momenten in onze kindertijd, en we kunnen innerlijke kinderen hebben van verschillende leeftijden. Dit deel van ons is heel erg verbonden met ons natuurlijke enthousiasme, nieuwsgierigheid en creativiteit die we als echte kinderen hebben ervaren.

 ls kind zijn we ook erg beïnvloedbaar en absorberen we gemakkelijk wat onze omgeving en verzorgers ons leren en hoe ze ons behandelen. 

Innerlijke kindwonden, of hechtingswonden, kunnen ontstaan door een traumatische gebeurtenis of een chronische breuk zonder herstel. Voor kinderen kan een breuk of scheiding zonder herstel eruit zien als schreeuwen om hulp maar niet gehoord worden door een emotioneel onbeschikbare verzorger. 

Kleine breuken en scheidingen komen ook voor in ons dagelijks leven gedurende de volwassenheid, van wanneer iemand vergeet ons berichtje te beantwoorden tot een vriend die geen geen gedag tegen ons zegt, bijvoorbeeld. Hoe we ze internaliseren, bepaalt of de ervaring een wond blijft of dat het meteen daar verwerkt wordt.
Volwassenheid: een kans om te healen
 In de volwassenheid hebben we de kans om ons gewonde innerlijke kind te helen en de veilige, geborgen innerlijke en uiterlijke omgeving te creëren die onze jongere ik altijd al wilde.


Genees je innerlijk kind en evolueer innerlijk en spiritueel

Bevrijd emotionele blokkaden
Ontdek oude innerlijke wonden
Kom in contact met je innerlijk kind
Ontdek je innerlijke wonden
Leer over de spirtuele verbinding ermee
Ontdek de invloeden van bekende psychologen
Ga aan de slag met effectieve schrijfoefeningen

EARLY BIRD 50%

Profiteer van hoge korting en meld je aan met meer als 50% korting, beperte plek en beperkte tijd!
2x wekelijkse mails vol waardevolle info en  opdrachten 
heldere lessen & werkbladen in PDF
direct starten, gemakkelijk vanuit je vertrouwde omgeving
nu hoog in de aanbieding, profiteer van enorme korting

 Waarom is genezing van het innerlijke kind belangrijk?

 Als volwassenen lopen we rond met wonden uit onze kindertijd, of het nu gaat om eenvoudige of complexe trauma's, van emotionele verwaarlozing tot fysiek misbruik. Veel volwassenen hebben het gevoel dat ze alleen staan met deze pijn en gevoelens,  dus bedekken ze die omdat ze het gevoel hebben dat dat is "wat andere volwassenen doen." 

Je bent genezing waard

 Daarom is het helen van je innerlijke kind zo belangrijk: Om onszelf te herrinneren dat we goed zijn zoals we zijn. Om de schaamte te helen die komt met het hebben van gevoelens. Door ons innerlijke kind te helen, beginnen we de veiligheid en zekerheid te creëren die ons jongere zelf altijd nodig heeft gehad. Door dit te doen, krijgen de positieve eigenschappen van ons innerlijke kind de ruimte om te stralen. 

We ontsluiten onze natuurlijke gaven, onze innerlijke nieuwsgierigheid, en onze grenzeloze capaciteit om lief te hebben. Aan de andere kant, wanneer we vermijden om onze vroegere pijn aan te pakken en ons er alleen mee voelen, transformeren ze in gedrag dat destructief is voor onszelf en onze omgeving. 

 💡 Signalen dat je innerlijk kind genezing nodig heeft:

Te reactief/overreactief

Je kunt merken dat je gewonde innerlijke kind verschijnt zodra je in je dagelijks leven merkt dat je zeer reactief reageert op situaties en mensen, of erg afstandelijk en snel geirriteerd wordt. Onze volwassen zelf probeert de buitenkant te beheren of te controleren waardoor ze zich van binnen ongemakkelijk voelen.

 Overwaardering van onafhankelijkheid

Dit kan eruit zien als het herhalen van het verhaal "Ik heb niemand nodig" en jezelf niet toestaan om hulp te vragen. 

Ongezonde patronen

 Dit kan eruit zien als verslavingen en afleidingsmechanisme zoals  drinken van alcohol, winkelen, vreemdgaan, gokken, eten, en zelfs chronisch uitstelgedrag.

De signalen samengevat

Zoals je ziet zijn er verschillende signalen die erop kunnen wijzen dat jouw innerlijke kind genezing nodig heeft

Te reactief

Je kunt merken dat je gewonde innerlijke kind verschijnt zodra je in je dagelijks leven merkt dat je zeer reactief reageert op situaties en mensen, of erg afstandelijk en snel geirriteerd wordt. Onze volwassen zelf probeert de buitenkant te beheren of te controleren waardoor ze zich van binnen ongemakkelijk voelen.

 Overwaardering van onafhankelijkheid

Dit kan eruit zien als het herhalen van het verhaal "Ik heb niemand nodig" en jezelf niet toestaan om hulp te vragen. 

Ongezonde patronen

 Dit kan eruit zien als verslavingen en afleidingsmechanisme zoals  drinken van alcohol, winkelen, vreemdgaan, gokken, eten, en zelfs chronisch uitstelgedrag.

Maar er zijn nog meer signalen. Een ander groot signaal is een zwakke emotionele en mentale gezondheid

 Dit kan zich uiten in een veelheid van manieren, waaronder: depressie, ongemotiveerd zijn, meer en meer tijd alleen of met vrienden willen doorbrengen (vermijding die zich op verschillende manieren manifesteert). Angsten. Slaapproblemen Gewichtstoename of -afname. Niet zo geconcentreerd of productief op het werk.

 Herhalende patronen in jouw relaties. 

Mensen met hechtingsproblematiek of een gewond innerlijk kind hebben de neiging om onbewust hechtingspatronen die ze als kind hebben ervaren te herhalen in hun volwassen relaties, of het nu romantische relaties zijn of niet. Dit betekent dat ze in wezen patronen van jeugdtrauma's herhalen.

Hier is wat je onder andere zult ontdekken

Naast een waaredvolle reis naar genezing die je zult maken, leer je ook erg veel over het innerijk kind. Dit is wat je ook nog zult ontdekken:

DIEPGAAND INZICHT

 🔑 Je zult een beter begrip krijgen van hoe jij het innerlijke kind kunt genezen.

KENNIS

🔑 Je leert de geschiedenis over het innerlijk kind genezing beweging en een stukje psychologie  

INNERLIJKE VERSCHUIVING

 🔑 Je zult de spirituele verbinding met het innerlijke kind begrijpen

SPIRITUELE GROEI

🔑Je zult leren hoe te begrijpen waarom we hier zijn  En nog veel meer
Bevrijd jezelf
 De krachtige tools bieden je alles wat je moet weten om jezelf te bevrijden van bewuste en onbewuste patronen, wonden van je kindetijd en om je doel te bereiken om je leven naar een succesvolle plek te krijgen!

Een waardevol pad

We hebben allemaal ervaringen gehad waarvan we weten dat ze een enorme impact op onszelf hebben gehad - en nog vaker schrijven we die toe aan vroegere ervaringen binnen het familiesysteem.

Diep innerlijk werk is niet altijd gemakkelijk uit te voeren en ik ben me ervan bewust dat er nog steeds een heleboel tastbare en ontastbare barrières zijn voor mensen die therapie willen volgen, maar deze online curuss kun je gemakkelijk vanuit thusi volgen, met minimaal 2 wekelijkse mails met opdrachten en waardevolle informatie die je begeleidt naar het genezen van je innerlijke kind.

Ontdek en genees de wonden van je kindertijd

Ben jij je bewust van de wonden van je innerlijke kind? Weet je hoe ze jou als volwassene beïnvloeden? Ieder van ons heeft innerlijke kind wonden. 

Ze zijn veroorzaakt door grote of kleine traumatische ervaringen tijdens onze kindertijd. 

 Nu ontkennen en bagatelliseren we deze negatieve ervaringen omdat we terugkijken met volwassen ogen. Maar de waarheid is dat deze wonden een deel van ONS AUTHENTIEKE ZELF BLOKKEREN en de manier waarop we ons leven zien en leven volledig beïnvloeden. 

 Dit online programma zal je helpen om de wonden uit je kindertijd te ontdekken en te helen. Je zult de redenen ontdekken voor je angsten, fobieën en levenspatronen als volwassene, en jezelf beter beginnen te begrijpen. Er zit een krijger in je, en je verdient de genezing die je ziel zoekt 🌹

Bewustwording

In ieder van ons schuilt een jong, lijdend kind. We hebben allemaal moeilijke tijden gehad als kind en velen van ons hebben een trauma meegemaakt. Om ons te beschermen en te verdedigen tegen toekomstig lijden, proberen we vaak die pijnlijke tijden te vergeten. Elke keer als we in contact komen met de ervaring van lijden, geloven we dat we het niet kunnen verdragen, en stoppen we onze gevoelens en herinneringen diep weg in ons onbewuste geest. 

Het kan zijn dat we dit kind dit kind onder ogen te zien gedurende vele tientallen jaren. Maar alleen omdat we het kind genegeerd hebben betekent niet dat zij of hij er niet is. Het gewonde kind is er altijd, probeert onze aandacht te krijgen. Het kind zegt, "Ik ben hier. Ik ben hier. Je kunt me niet ontlopen. Je kan niet van me weglopen." We willen ons lijden beëindigen door het kind naar een diepe plek binnenin te sturen, en te blijven zo ver mogelijk weg te blijven. Maar weglopen maakt geen einde aan ons lijden niet, het verlengt het alleen maar. Het gewonde kind vraagt om zorg en liefde, maar wij doen het tegenovergestelde. We lopen weg omdat we bang zijn voor lijden. Het blok van pijn en verdriet in ons voelt 

De volgende stap

 Wanneer we ons bewust worden dat we het gewonde kind in onszelf vergeten zijn, voelen we grote compassie voor dat kind en beginnen we de energie van genezing toe te laten en te accepteren.  We weten dat het nodig is. Vooral als spiritueel werkers of lichtwerkers. Door aandachtige energie in je proces naar genezing te stoppen, zul je terugkeren naar de ontwaakte wijze nieuwe jij. Die energie zal je omarmen en je innerlijke kind genezen en bevrijden.

In de Genees je innerlijk kind  programma maak je een transformerende reis naar bevrijding!

Je maakt weer diepgaand contact met je innerlijk kind en ontdekt jezelf op een nieuw level, je dukt diep in de psychologie en zult jezelf, je jeugd en innerlijk kind nog beter begrijpen, vanuit verschillende aspecten. Je leert lezef op zielsniveua opnieuw kennen en her- ontdekt je diepste pijn. Je gaat aan de slag met waardevolle informatie en krachtige schrijf oefeningen om de energie die opgeslagen ligt te transformeren.

Wat komt er allemaal naar voren?
 Genezing van je innerlijke kind - De geschiedenis van de genezing van het innerlijke kind beweging - Carl Jungs genezing - De spirituele verbinding begrijpen - Begrijpen waarom we hier zijn - Leren om Jezelf en anderen leren vergeven - Hulpmiddelen bij het helen van het innerlijke kind - Variaties per aspect - Wat de critici en meer te zeggen hebben

Start direct met het eerste hoofdstuk en begin jouw reis naar genezing

HOGE SALE
Genees je innerlijke kind - online programma
Genees je innerlijke kind - online programma

Genees je innerlijke kind - online programma

€38,33 €322,33

2021-12-28T16:47:00+0000
QUANTITY
 • 2 wekelijkse mails met lesstof en opdrachten die je zullen leiden naar het ontdekken van je innerljike kind-wonden en het genezen ervan
 • Je doorloop de stof en de opdrachten op eigen tempo. BIj vragen kun je ten alle tijden mailen voor begeleiding
 • Direct beginnen vanuit je eigen vertrouwde omgeving
 • Start een transformatie naar innerlijke genezing en bevrijding van emotionele patronen
 • Ontdek de spirituele connectie en ontdek emotionele vrijheid

Ieder kind wordt puur en met onbegrensd potentieel geboren

Het kind heeft echter specifieke fysieke en emotionele behoeften die in elke fase van zijn/haar ontwikkeling vervuld moeten worden. Maar de meeste ouders zijn zich niet bewust van de diepere behoeften van hun kind en deze onvervulde behoeften komen tot uiting in de persoonlijkheid van het kind gedurende hun hele leven en bepalen hoe het kind omgaat met zijn/haar externe werkelijkheid. De wetenschap achter innerlijke wond genezing gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, toen Carl Jung, de Zwitserse psychiater en psychoanalyticus die de analytische psychologie stichtte, het 'kind archetype' voorstelde. Voorgesteld wordt dat de manier waarop we handelen voortkomt uit een van de drie ego-toestanden - kind-achtig, ouder-achtig, of volwassen-achtig. Waarom zou iemands innerlijke kind geheeld moeten worden? Omdat dingen die gebeuren als je jong bent een blijvend stempel op je psyche kunnen drukken.

Makeup

Mijn innerlijk kind verdient genezing

Als volwassene heb je de kans om je innerlijk kind weer te omarmen en genezen. Begin jij met het healingproces?

Start direct met het eerste hoofdstuk en begin jouw reis naar genezing

HOGE SALE
Genees je innerlijke kind - online programma
Genees je innerlijke kind - online programma

Genees je innerlijke kind - online programma

€38,33 €322,33

2021-12-28T16:47:00+0000
QUANTITY
 • 2 wekelijkse mails met lesstof en opdrachten die je zullen leiden naar het ontdekken van je innerljike kind-wonden en het genezen ervan
 • Je doorloop de stof en de opdrachten op eigen tempo. BIj vragen kun je ten alle tijden mailen voor begeleiding
 • Direct beginnen vanuit je eigen vertrouwde omgeving
 • Start een transformatie naar innerlijke genezing en bevrijding van emotionele patronen
 • Ontdek de spirituele connectie en ontdek emotionele vrijheid

Banner

Meer als 90% korting. 
Eenmalige kans.

Meld je alleen vandaag aan met enorm hoge korting en doe mee met het nieuwe programma wat je zal helpen je innerlijke kind wonden te genezen en het pad vrij te maken naar emotionele rust en vrijheid

START NU

De reis beginnen

Vind jij ook dat je genezing waard bent? Doe nu dan mee en profiteer ook nog eens van enorme hoge korting!

aanmelden 

Veelgestelde vragen

 1. Ik heb nu geen tijd, kan ik later beginnen of de lesstof later doornemen?
  Dat kan absoluut, je ontvangt wekelijks 2 mails en kunt alles volledig op eigen tempo doorlopen.
 2. Hoe lang is de korting actief?
  Tot de beschikbare plaatsen vol zijn.
 3. Is alles digitaal?
  Alles is digitaal en wordt verzonden per mail in PDF bestanden