Dit gaat jouw tarot-skills transformeren: een connectie met de kaarten zorgt voor verbluffende leggingen

Als je wilt groeien tot een succesvolle tarot-reader, of de tarot feilloos wilt kunnen leggen, dan moet je even verder lezen!​

Als tarot lezen je niet lukt, het je ontbreekt aan zelfvertrouwen, of je worstelt nog met de betekenissen…als je wilt groeien en succesvol wilt worden maar je weet niet hoe… dan is deze boodschap voor jou!

Veel klanten die hebben meegedaan aan de 22 dagen tarot challenge ervaren namelijk een bijzondere doorbraak en transformatie in hun manier van de tarot aanvoelen en kaarten leggen.​ En niet alleen met de tarot, maar ook in hunzelf. Er zitten zelfs een paar klanten bij die eerst 0 ervaring hadden met de tarot. Hoe kan dit?​​​ 

Wat gewone tarot-lezers onderscheid van master lezers die ECHT weten wat ze doen, is dat ze een persoonlijke band met de kaarten hebben opgebouwd.

Alle succesvolle tarot lezers raden ook aan om eerst een band met de kaarten te krijgen. De tarot leg ik nu zelf 15+ jaar, toen ik begon bladerde ik me suf in boeken, was er een doorbraak? Nee,  de doorbraak vond 3 jaar nadat ik gestart was plaats; op het moment toen ik een connectie met de kaarten had opgebouwd!

Als je geen connectie met de kaarten hebt zullen je leggingen onduidelijk en vaag zijn. Moeilijk te interpreteren. Want, hoe moet je nu verbanden kunnen leggen als je het verhaal van de 22 hoofdkaarten niet eens kent?

Als je de dieperliggende boodschap ervan niet begrijpt?

En het ALLER-belangrijkste: het verband in het verhaal die alle kaarten verbind nooit gelezen hebt? 

En hoe vaker je leggingen onduidelijk zijn, hoe vaker je geen verband kunt leggen in alle kaarten die voor je liggen, hoe vaker je geen ''verhaal'' kunt maken van de kaarten in een reading, hoe sneller je zelfvertrouwen gaat zakken. Zonde!

Ik had de afgelopen maanden heb ik heel vaak de vraag gekregen van verschillende mensen die me vroegen hoe ik het deed en, ook; ‘’wat is het verhaal van de grote arcana?’’, ‘’hoe krijg ik een connectie met de kaarten?’’,’’ hoe kan ik een kaart naar mezelf koppelen?’’ Op dat moment had ik besloten een online challenge op te stellen, om op die manier ook zoveel mogelijk mensen te bereiken en te kunnen helpen in deze blokkade. 

In mijn 22 dagen tarot challenge, ga je zoals de naam het al zegt, 22 dagen lang dagelijks aan de slag met de tarot. Je begint bij de eerste kaart, waar het verhaal begint, en eindigt bij het de laatste kaart, De wereld, waar het verhaal eindigt.

Daarnaast, maak je ook een innerlijke reis in de tarot. Je gaat jezelf dagelijks vragen stellen in verband met de kaart, intuïtief erop afstemmen en affirmeren. Iedere kaart ga je naar jezelf en je leven terugkoppelen.  Hierdoor ontstaat een energetische transformatie, persoonlijke connectie met de kaarten en begrip van het verhaal + de 22 kaarten. Het enige wat je nodig hebt is een notitieboek!


☾ Begin vandaag nog en ontdek het verhaal van de 22 hoofdkaarten van de tarot, maak een innerlijke reis door het verhaal en kom tot een diepgaand begrip van de kaarten

Als tarot jouw passie is, kom dan in actie en ontvang na je bestelling direct de eerste challenge in je mail; lees hier verder


Meer om te lezen: