Exclusieve mega aanbieding

 

WITTE MAGIE BUIDEL PAKKET 

NIEUW!

Met 2 exclusieve buidels die alleen verkrijgbaar zijn in deze unieke aanbieding.

Je ontvangt 2 unieke Hoodoo buidels zodat je het nieuwe jaar vol met nieuwe zegeningen, overvloed en energie kunt beginnen! Speciaal voor jou samengesteld, met zuivere verschillende en traditionele hoodoo kruiden, harsen, zout, edelstenen, kristallen, essentiële oliën die allemaal de hoogste vibraties dragen. Dit zal je helpen om positiviteit, geluk en goede karma te ontvangen.

Je ontvangt twee unieke Hoodoo buidels met de waarde van t.w.v €160 voor slechts €39


New blessings buidel

  • Een krachtige Hoodoo witte magie buidel met de hoogste vibraties, samengesteld vanuit traditionele Hoodoo ingrediënten. De samenstelling van deze zuivere kruiden worden gebruikt om een nieuw jaar in te luiden vol nieuwe positieve energie, nieuwe zegeningen aan te trekken, en nieuwe ontwikkelingen te verwelkomen. En tegelijkertijd om alle blokkaden en energieen die je niet meer dienen van het afgelopen jaar los te laten. Deze buidel zal je helpen om je op verschillende gebieden op een positieve manier te ontwikkelen in het nieuwe jaar, geluk en positieve vibraties aan te trekken, je te ontdoen van negatieve energie, nieuwe paden creëren, je helpen je diepste verlangen te beantwoorden en  je open te stellen voor nieuwe zegeningen.
  • ☆ New awakening
    Een gezegende en krachtige Hoodoo buidel met hoge trillingen die zorgt voor innerlijk ontwaken op verschillende manieren, psychisch bewustzijn, bescherming,  innerlijke transformatie en kracht. Geeft een overvloedige en positieve stroom aan helderheid, inzicht, mentale kracht, balans, rust. De buidel kan energetische bescherming versterken, zoals bijvoorbeeld van engelen en gidsen omdat de energetische trilling van de buidel hoog is. De buidel helpt je om je volledige potentieel te benutten, je doelen niet uit het oog te verliezen, en te handelen vanuit je eigen kracht. De krachtige energie van de buidel zal je helpen om dicht bij jezelf te staan en jezelf en je ware ik, diepste verlangen, doelen of wensen te ''ontdekken'' en te vervullen!

Wat is een hoodoo buidel?
Hoodoo buidels zijn kleine buidels die persoonlijk worden gedragen of bewaard, zoals onder een kussen of op een altaar, die zijn gevuld met een mix van specifiek gekozen items om te helpen bij het bereiken van een gewenst resultaat.

De buidels zijn direct actief en voorgoed werkzaam.

Lees onderstaande informatie goed door

  • De buidels bevatten verschillende Hoodoo ingrediënten en kruiden en die mogen er niet uitgehaald worden, dit verbreekt  de werking.

  • De buidel is enkel werkzaam op jou en mag niet uitgeleend worden, dit verbreekt de werking 

  • De buidel dien je bij je te dragen of te bewaren op een persoonlijke plek.

  • De buidel wordt nadat het ritueel is afgerond verzonden per brievenbuspost 

  • ''Zuiver'' de buidel niet zodra je die ontvangen hebt, dat is niet nodig omdat de buide voor jou persoonlijk is samengesteld, is gezuiverd en zuiverende ingrediënten bevat. Je kunt de buidel direct gebruiken.