Hoodoo Bescherming ritueel + zegening met Yemaya (moeder van de oceaan)

Duizenden jaren lang spelen beschermings- en afschermingsrituelen een belangrijke rol en functie in magische geloofssystemen wereldwijd. Ze worden al sinds het begin van de geschiedenis gebruikt om eneretische bescherming te garanderen. 

Vandaag de dag, net als in de oudheid, is het doel van deze Hoodoo ritueel het beschermen van mensen  tegen de schadelijke bedoelingen van andere, energieën, entiteiten, zwarte magie en ga zo maar door.

Je bestaat uit energie, en bent een open kanaal voor energie, en daarom is het belangrijk jezelf goed af te schermen en een barrière te creëren. Er zijn niet voor niets zoveel verschillende bescherming technieken, die je kunnen helpen afsluiten tegen negatieve energie. Maar in de praktijk gaat het vaak niet zo makkelijk, visualisatie technieken werken vaak niet sterk genoeg, en andere technieken worden niet altijd op de juiste manier uitgevoerd of werken niet langdurig.

🧿Je kunt je ook beschermen aan de hand van krachtige witte magie (Hoodoo).

Als je niet goed afgeschermd bent kun je daar last van krijgen op emotioneel of ook lichamelijk vlak. Denk aan wisselende emoties, (stemmingswisselingen), prikkelbaarheid, emoties die niet van jou voelen, spanningen, een ''zwaar'' gevoel en meer. Het hoodoo bescherming ritueel wordt volledig volgens oude traditionele Hoodoo wijze uitgevoerd. 

Dit krachtige Hoodoo ritueel zorgt voor een effectieve en langdurige bescherming tegen alle negatieve energie, negatieve invloeden en zwarte magie. Je wordt beschermd tegen alle ongewenste energie en invloeden van buitenaf. Het negatieve kan jou energetisch niet bereiken en kaatst terug naar de bron. Traditionele Hoodoo bescherming wordt al eeuwen toegepast, want het is een van de meest effectieve en krachtigste vorm van witte magie tegen negatieve energie en invloeden.

Daarnaast is Hoodoo bescherming zeer aan te raden als je hooggevoelig (HSP) bent of snel last hebt van het oppikken van energie, gevoelens, en stemmingen van andere. Dit ritueel sluit je hiervoor af. Maar daarnaast ook als je er zeker van wilt zijn dat het negatieve van andere zoals energie of zwarte magie jou niet meer kan bereiken. Het hoodoo ritueel  beschermt je ook bij spirituele activiteiten zoals kaarten leggen, channelen, pendelen etc. waarbij bescherming absoluut nodig is!


Beschermd o.a tegen

– Negatieve en ongewenste onzuivere energie/invloeden
- Zwarte magie/zwarte voodoo
– Ongewenste stemmingen en emoties van andere die in je auraveld blijven hangen
– Geesten en entiteiten
– Alle andere negatieve invloeden

Interesse? Stuur je situatie door naar inneradvice@gmail.com of 0648580286

Nadat het 3 uur durende ritueel is uitgevoerd ontvang je een foto's van het ritueel.

Tarief: €290
Nu in de aanbieding voor €111

Interesse? Stuur je situatie door naar inneradvice@gmail.com of 0648580286